صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / عشق مهم است یا سکس
<< . 1 . 2 . 3 .
نویسنده پیام
# : 9 Jun 2007 08:36

سلام
به نظر من هیچ سکسی بدون عشق بوجود نمی یاد. دوست داشتنم نوعی عشق ساده هستش . من نمیدونم بچه های دیگه چجورین ولی من اگه 1000 تا دختر خوشکلم بیان باهام حال کنن ولی من دوسشون نداشته باشم بهم لذتی نمیده. من سکسو مکمل عشق وبلعکس میدونم . به نظر من لذت سکس واقعی در اینه که هر دو طرف به هم احساسی داشته باشنو وقتی با هم حال میکنن انگار به هر دوتاشون تاکید میکنم هر دوتاشون انگار دونیا رو داده باشن.
این یه واقعیت که عشق با سکس کامل میشه و آخر هر دوس داشتنی سکسه . من دوس دارم اگه سکس میکنم با کسی باشه که به من علاقه داشته باشه نه اینکه به خاطر پولی که میزارم تو جیبش خودشو به من بفروشه . لذت سکس با عشق تا چند وقت تو ذهنت میمونه و هر وقت بهش فکر میکنی از خاطات خوش زندگیت اونو میدونی .

# : 9 Jun 2007 10:53

hotlove عزیز
نظر قشنگی بود...

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 12 Jun 2007 07:35

http://www.avizoon.com/forum/5_33497_0.html#msg558973

# : 12 Jun 2007 09:23

jo0jo0
دوست عزیز شما بهتره جواب را به مقتضای تایپیک بدهی
نه اینکه در یک تایپیک جواب بدی بعدش از کون گشادی میای لینکشو میزاری .... این سومین تایپیکه که داری اینکارو باهاش میکنی

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
<< . 1 . 2 . 3 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.