صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / عشق مهم است یا سکس
<< . 1 . 2 . 3 . >>
نویسنده پیام
# : 30 May 2007 11:15

Quoting: Akharin_Tanha
قدم رنجه بفرمایین یک کمی برین دورتر .

ای بابا خونه شما خیلی دوره.. حالا بیین بدبختی من اینه که من دخترهمساید ندارم.

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
# : 30 May 2007 11:25

Dariushagha
اولاً از کجا می دونی خونه ی ما دوره؟ در ثانی من کلی روضه خوندم که اول عشق ، بعد محبت و اوج این دو تا می شه سکس. واقعاً دوست دارم به عنوان یکی از مدیران این سایت نظرتُ در این مورد بدونم. به نظر تو می شه همینطوری با یه نفر سکس داشت؟ چرا؟

# : 30 May 2007 12:45

Quoting: Akharin_Tanha
به نظر تو می شه همینطوری با یه نفر سکس داشت؟

اوکی..جدی.. میدانی من راستش از استفاده کلمه سکس را در بین زن و مردی که همدیگرو دوست دارند, غلط میبینم..باید اسم گذاشت..عشق بازی.. حالا اگر مثلا.. یکی برود خرید.. توی فروشگاهی..کسی به کسی جلب بشه.. و در همان وقت مشغول بشودند..میشه گفت سکس کردند..چ احساسی به آن معنا در کار نبوده..البته ما از این شانسها نداشتیم ولیدیدیم که شده و هر روز اتفاق امکان دارد بیفته...

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
# : 30 May 2007 12:51

Dariushagha

عشق بازی .... خیلی قشنگ گفتی.خوشم اومد

# : 30 May 2007 18:09

vagheiatesh man eshg ro ziadtar az sex dus daram va pesar budane man baes nemishe ke sex ro az hame bishtar dus dashte basham

# : 31 May 2007 12:10

دمت گرم سالار با مرام
مرامتو عشقه داداش

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 31 May 2007 12:42

Salar bamaram

عشقی که عشق باشه و محبتی که بین دو نفر جاری باشه ، بدون توجه به عشق بازی ( به قول داریوش آقا) یعنی اینکه یه جای کار اشکال داره. لیلی و مجنون بودن مال توی قصه هاست.با اون وضعیت ، مجنون عاشق "عاشق بودن" بوده نه عاشق لیلی .اگرنه وصال آرزوی هر عاشقیه

# : 31 May 2007 14:26

agha dige darin maro sharmande mikonin

# : 2 Jun 2007 12:03

اختیار داری سالار با مرام
اسمت روته جیگر

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 9 Jun 2007 04:22

خودش يه چند حالتي داره يا خيلي رمانتيكه و آدم سرد مزاج كه عشق. اگه شد بعداهاااااا سكس اگه وقت شد. يا يه هوا رومانتيكه ويه هوا سكسي و يه هوا عاقل كه هردوش با هم چون هركدوم به تنهايي مثل پاي لنگ ميمونه بودنش يه جور نفسو ميبره نبودش يه جور ديگه(من اينو ميپسندمso so). يا كلا بي خيال رومانتيك بازي سكسو بچسب شد عاشقم شديم كه جمالتو گلبارون نشد كارمون راه بيفته عشق مال بچه هاست.
ولي يه چيزي كه مهمه اينه كه بستگي داره نيازت به كدوم طرف باشه .يكي ميگه زندگي رو ميخوام به خاطر عشقش يكي ميگه درسته كه عشق مهمه ولي بدون سكس اصلا زندگي رو بي خيال شو .

<< . 1 . 2 . 3 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.