| نویسنده |
پیام |
|
|
به نظر من عشقه که مهمه و بعد از عشق محبت بعد از اون هم سکس
نظر شما چیه؟
|
|
|
سلام سالار جان
به نظر من همه اش با هم .نمی دونم تجربه داری یا نه اما اگه نداری سعی کن همیشه هر سه را با هم با شریکت هدیه بدی
|
|
|
agha mamnoon az nazaretoon
|
|
|
|
|
salar_bamaram جان
مرامتو عشقه سالار
بابا دمت گرم
ما هم با همه نظراتت موافقیم داداش
البته دوست عزیز Akharin_Tanha عزیز نظر دوست خوبمون سلسله مراتب عشقبازی و دوست داشتن بودن که به نظر من کاملا درسته البته نظر شما هم درسته که همه رو یکجا باید به اونی که دوستش داریم بدیم اما بالاخره توی دو چیز یکی مهمتر میشه یکی مهم
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
salar bamaram
خواهش می کنم .اما من آقا نیستم
kosmashang
با احترام به نظرتون، باز هم می گم : هر سه با هم.هر کدوم از اینها که کم و زیاد بشه اون رابطه را به بن بست می کشونه. باید بین عشق و دوست داشتن و سکس توازن برقرار باشه. هر کدوم بدون اون یکی ناقصن و متزلزل. باور کنید.
|
|
|
khob benazare shoma kodam be tartib moheman
|
|
|
ok khanoom
|
|
|
Quoting: Akharin_Tanha سعی کن همیشه هر سه را با هم با شریکت هدیه بدی
خانم جان حرف زور میزنیا... آدم که با ناموس خودش که از اینکار نمیکنه..عشق باز زنا..سکس با دختر همسایه..اینجوریبهتر نیست؟؟
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
|
|
|
|
|
salar bamaram
اینطوری جواب سوالتُ می دم : توی یک رابطه ی عادی (تاکید می کنم رابطه ی عادی) به ترتیب اینها بوجود میان: عشق، محبت ، سکس .درست همونطوری که تو گفتی.
من اینُ قبلاً هم جای دیگه ای گفتم : توی همین رابطه ی عادی ، زنها وقتی به سکس تن می دن که به اوج اون عشق و شکوفایی محبت رسیده باشن. هم خودشون و هم اون انتظار ی که از طرف مقابلشون دارن براشون برآورده شده باشه. پس سکس اوج عشق و محبته. حالا وقتی به رابطه هر سه اینها رسید، باید متوازن بشن اگرنه مطمئن باش اون رابطه دوام نخواهد داشت حتی اگه ظاهراً همه چیز خوب باشه.
|
|
|
Dariushagha
سلام. خوبین؟ چه عجب بالاخره ما شما را دیدیم. دلم باتون تنگ شده بود.
خوب مطمئنم شوخی می کنی. قصه ی دختر همسایه هم دیگه قدیمی شده. عصر ، عصر تکنولوژیه . قدم رنجه بفرمایین یک کمی برین دورتر .
|