صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / چرا تو ایران پسرا رسم سکس دوطرفه رو اصلا بلد نیستن؟!!
. 1 . 2 . 3 . >>
نویسنده پیام
# : 28 May 2007 12:23

سلام بچه ها من ترانه هستم و تازه با آویزون آشنا شدم.
به نظر من تو ایران پسرها اصلا آموزش برای سکس ندیدن و بلد نیستن سکس دوطرفه داشته باشن در صورتی که سکس یه عمل دوطرفه است و من به شخصه با کسی که تو سکس به نیاز های من توجه نداشته باشه سکس نمی کنم.
من تابحال با خیلی از دوست ها م (دختر ها ) راجع به این قضیه مشورت کردم و اکثرا موافقن که باید به پسرهای ایرانی فهموند که بابا ما هم باید حال کنیم !!!!!
جدا فکر میکنند که فقط وقتی کیرشون میاد تو کس ما و میره ما حال می کنیم و اکثرا یهو بی مقدمه همین کار و انجام میدن و وقتی هم که ارضا میشن سرشونو میندازن پایین و میرن.

راستی اینم ایمیل منه تو یاهو:
taraneh_bala86@yahoo.com
هرکی میخواد با من چت یا سکس چت کنه برای آشنایی به یاهو آیدی من پی ام بده.

شما چی فکر می کنید؟

# : 28 May 2007 12:39

آقا بهنام چرا پسراي مردم را ميذاري سر كار ؟
حال ميده؟

# : 30 May 2007 10:21

Taraneh_bala86 خانم
همچین میگی که انگار دخترا سکس دوطرفه رو فول فولن

و اگر با دوستان خوبت مشورت کردی و به این نتیجه رسیدی من یکی از داوطلبان هستم که حاضرم این واحد رو خدمت جنابعالی و دوستانتان بگذرانم...

ضمنا زدن آی دی و ایمیل ممنوع می باشد.

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 18 Jun 2007 10:56

به به میبینم که کسمشنگ اینجا هم عرض ارادت فرمودند.
سلام عرض کردیم!

# : 19 Jun 2007 13:27

فرانک جون
دلم برات خیلی تنگ شده بود...
کجایی بی وفا؟
چند وقته خبری ازت نیست؟

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 19 Jun 2007 16:37

پسرا تو ایران اصلا واسه سکس آموزش ندیدن؟؟؟
خب برای آمئزش باید یه دختری باشه که حد اقل 5-4 بار با پسره سکس داشته باشه که پسره تو سکس با تجربه باشه!!!
اگه با دختری دوست بشیم که حاضر نیست باهامون سکس کنه...اگر هم با کسه دیگه ای سکس کنیم دختره میاد میگه چرا با یکی دیگه سکس کردی!
خب یکی به من بگه که چه جوری باید آموزش ببینیم؟؟
آها راستی شماها خیلی آموزش دیده هستین؟؟

# : 20 Jun 2007 11:43

مگه پسرا توی ایران گاو اسرائیلی هستن که باید برای سکس آموزش ببینن؟
ضمنا یه معامله توی سوراخ کردن اینهمه مقدمه چینی نمی خواد... خودش راهشو پیدا می کنه.

# : 21 Jun 2007 03:07

نه واقعا اموزش میخواد! آره راهشو پیدا میکنه اما بعد چند وقت زنا شاکی میشن.
فکر کنم خارج از ایران روشهای اصولی و نحوه درست حال کردن یاد میدن نه؟
به نظرم یه راه برای محکم کردن پایهای زندگی زوجهای حشریه نحوه درست عشقولا نه.

# : 21 Jun 2007 10:23

دوست خوبم
من منکر آموزش نیستم، اما خوب ما که نمی تونیم دست به هیچی نزنیم که چی؟ آموزش ندیدیم
و گرنه این سایت و امسال آن به چه دردی می خورند.

# : 21 Jun 2007 20:36

من یه نظری دارم. البته از ما که گذشت.ولی برای بقیه میگم برن جلوی درب دانشگاه تجمع کنن .درخواست کلاس های عملی تنظیم خانواده کنند.شاید به یه جای برسند..خوب بید ...

. 1 . 2 . 3 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.