| نویسنده |
پیام |
|
|
من ميخوام دوست دخترم رو صيغه ي خودم كنم(بدون رضايت پدرش) كسي اگه راجع به اين موضوع اطلاعات كاملي داره لطفا كمكم كنه. خودم يه چيزايي شنيدم و ميدونم. اما مي خوام راه مطمئنش رو بدونم. خواهش ميكنم چرت و پرتم ننويسيد.
ممنون
|
|
|
کلاه شرعی هم خوب چیزیه ها...
خودتو میخوای گول بزنی؟
|
|
|
اگر دوست دخترت باکره باشه نمی تونی صیغه کنی مگر اینکه رضایت پدرش را بگیری - اگر باکره نباشه نیازی به اجازه پدر نداره - ولی انصافا اگر باکره است و دختر خوبیه تو رو به خدا خرابش نکن - می خوای ارضا بشی - تو خیابون ریخته - اگر دوستش داری و می خوای باهاش اذدواج کنی مرد و مردونه با خانوادت در میون بزار و بقیش رو بسپار به خانوادت - حیف یک دختر باکره رو بندازی تو شهوت بعدش هم باهاش اذدواج نکنی - به لحاظ روحی صدمه شدیدی بهش می زنی - اینم یادت باشه - مبادا فکر کنی بعد از ارتباط جنسی ازش خوشت میاد و باهاش اذدواج می کنی - این موضوع محاله چون تو ازش کام گرفتی و به لحاظ روحی بهش نیاز نداری و کم کم فاصله می گیری در حالیکه اون هر روز به تو وابسته تر می شه - چون تو تنها کسی هستی که از راز اون خبر داری - و بی اعتنایی تو اول باعث می شه از تو انتقام بگیره(سکس با دیگران) و همین کار منجر به فسادش می شه.
در این جور موارد اصلا نباید شوخی کنی - چون با آینده یک نفر داری بازی می کنی، امیدوارم به خاطر یک حوس خودت رو مدیون نکنی.
موفق باشی دوست من
|
|
|
|
|
مهران جان منون از راهنماييت
راستش من اصلا هدفم اون چيزي كه فكر ميكني نيست.اگه بگم شايد خندت بگيره.اما من اصلا نمي خوام خرابش كنم.چون عاشقشم و حتي قصد ازدواج هم داريم.حتي قرار گذاشتيم وقتي هم كه ازدواج كرديم،تا وقتي كه اون آمادگي كامل نداشته باشه، به هيچ وجه حرفش رو هم نزنم(ميدوني منظورم چيه كه؟همون باكره ايش)چون از شب اول(شب حجله)خيلي ميترسه.خوب منم دوستش دارم.نميخوام اذيتش كنم كه.به نظر من قرار نيست وقتي يه دختر با يه پسر ازدواج كرد،حتما به هر كاري كه شوهرش دوست داره تن بده.بابا دختر بيچاره هم حق داره.بايد بهش فرصت داد تا با آمادگي كامل پا به دنياي جديدش بزاره.نه اينكه همون شب اول با بي رحمي و خودخواهي، به كاري كه دوستش نداره و ازش ميترسه، وادارش كرد.از موضوع اصلي دور نشيم.من نميخوام صيغه اش كنم كه اين نامردي رو در حق عشقم بكنم.راستش اين خانوميه من خيلي دختر خوب و پاكيه(نه از اين مذهبي ها و بسيجيها و چادري خفنا) اما خداييش خيلي پاكه(اميدوارم بفهمي منظورم چيه).راستش من عشقم خفن زده بالا،دوست دارم بغلش كنم و ببوسمش و ازاين عشقولانه بازيها(دقت كن.فقط عشقولانه بازي،نه كاره ديگه)اما اون ميگه نه، بيا خودمونو نگهداريم تا وقتي كه عقد كرديم.بعدش با خياله راحت هركاري خواستيم ميكنيم.حيفه ما كه تا الان تونستيم خودمون رو كنترل كنيم و كاري نكنيم،يهو همه چيز رو خراب كنيم(شايد بعضيها خندشون بگيره.اما خداييش خيلي پاكه و عشقمونم يه عشق واقعي و پاكه.اصلا هم چيز ديگه واسمون مهم نيست)خلاصه منم نميدونم چيكار كنم.دوست دارم عشقم رو بغل كنم و بوسش كنم.اگر هم بخوام تا وقتي كه عقد ميكنيم صبر كنم،شايد تا 5-6 سال ديگه هم نشه عقد كنيم.واسه همين گفتم يه صيغه محرميت بخونيم و .... همين.
حالا اگه راه ديگه اي به نظرت ميرسه ممنون ميشم كه بازم از راهنماييت بهره مندم كني.فقط اميدوارم مسخره ام نكني
|
|
|
صیغه
اولا: خانم رو میری جور می کنی (دختره نباید باکره باشه)
دوما: یه رساله عملیه ور می داری و توی قسمت نکاح متن صیغه را پیدا می کنی
سوما: بهتره که دو نفر از دوستات رو به عنوان شاهد خبر کنی (البته دلبخواهی) و این هم بخاطر اینه که اگه گیر افتادین بتونی ثابت کنی
بقیه اشم که دیگه می مونه معامله و عشق و بکن بکن
خوش باشی
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
سلام آقا سينا.
قابل توجه كساني كه ميگن نميشه دختر باكره رو صيغه كرد.
دختر باكره در صورتي كه خودش خرج خودش رو دربياره و نيازي به خرج خانواده نداشته باشه هيچ مشكلي نداره. و حتي بعضي ا زعلما گفتن براي اينكه دوست پسر و دختر به كار حرام نيفتن مي تونن صيغه بكنن حتي اگر پدر رضايت نده.
اما شرايط صيغه:
1- هر دو بايد رضايت كامل به اين امر رو بدن و به خصوص دختر.
2- متن صيغه رو به عربي بخونيد و اگه بلد نيستين به فارسي بگين و بايد توسط دختر گفته بشه.
3- متن صيغه : زوجتك و نكحتك و متعتك لنفسي باالمدت المعلومه و المهر المعلوم.
4- ميزان مهريه و مدت زمان صيغه حتما بايد مشخص بشه و مهريه هم بايد پرداخت بشه حتي اگه مبلغ ناچيزي باشه و بايد پول باشه.
5- اين متن بايد 3 بار توسط دختر خونده بشه و جواب توسط پسر بايد به صورت زير باشد:
قبلت
بعد از خواندن 3 بار اين متن مهريه بايد پرداخت و مدت مشخص شود.
اميدوارم كسي سوء استفاده نكنه.
موفق باشيد
|
|
|
hamed56
اولا: متن صیغه یکبار کافیه و احتیاجی به سه بار خواندن نیست.
دوما: اون بنده خدا باید به مرجعش رجوع کند ببیند چی گفته الکی که نمی شه چون یه عالمی یه جایی یه چیزی گفته بپری بری حرفشو گوش کنی (شاید مرجعش فتوای قطعی داده باشد)
سوما: اینکه بعضی از مراجع گفته اند می شود طبق یه شرایط خاص و زمان خاصی است نه همیشه.
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
نمرديمو يه مرجع عمليه يا علميه تو اويزون پيدا كرديم "hamed56 "
در ضمن kosmashang جان ميشه بگي مرجع تو كيه چون من هنوز مرجعي ندارم. برام پي ام بده :film4penis
|
|
|
|
|
cospare1365 جون
جدیت میاد یا فیلمم کردی؟؟؟؟!!!!!!!!
|
|
|
agha dameton garam
pas aval bayad dokhtar bakere nabashe bad sighe khonde she 3 bar bad mehriye dade she bad haleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?
in zaman edeke migan yani chi che modat bad ede nagardare zan?
"یه دختر خوب باید 7 تا (ب) داشته باشه: بیاد، بخوابه، بماله، بخوره، بده، بپوشه، بره" >>> master_hamii
|