صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / خوش به حال اون روزا
. 1 . 2 . >>
نویسنده پیام
# : 20 Apr 2007 19:53

سلام
من فریده هستم . اون موقعها یی که شانرده سالم بود برام یه معلم سرخونه گرفته بودن که تو درسام بهم کمک کنه ولی بعد از مدت کوتاهی کارما به بکن بکن کشید و اونم هر روزه منو از کون میکرد تا اینکه برادرم فهمید و رابطه مارو بهم زد بعدشم منو زود شوور دادن ولی من همیشه فکرم به اون معلم سرخونم بود حتی موقعی که شوهرم داشت منو میکرد تو خیالم اونو تصور میکردم که داره منو میگاد. ایشالا شرح این داستانهامو براتون مینویسم . فریده

# : 20 Apr 2007 20:23

# : 21 Apr 2007 00:07

اگه یه جوان که برای اولین بار بخواد این کار کنه چی همه با تجربه که بلدن بی تجربه ها باید چی کار کنن

# : 21 Apr 2007 14:47

خوش به حالش كاش من معلمت بودم

# : 11 May 2007 14:23

drood bar moalemaye sare khoone.

# : 20 May 2007 10:13

farideh_bozorge
خداییش بهتره بری از برادرت تشکر کنی و گرنه اگه اینجوری ادامه میدادی حالا یه جنده به تمام معنا بودی
ضمنا نگفتی معدل اون سالت چند شد.
خداییش شما الگویی هستید برای دخترای درسخوان و پشت کنکوری ...
نکنه دخترا همه اینکا رو می کنن که دانشگاهها پر از دختر شده!!!!

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 29 May 2007 13:36

ey val manam mikham

# : 30 May 2007 10:41

amirhoosein
تو چی می خوای
اگه منظورت یه معلم سرخونه می خوای که بکونتت خوب اضشکال نداره آدرس بده تا بیام...

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 27 Jul 2007 14:53

بیا به من هم یه نگاهی کن ضرر نمی کنی

# : 28 Jul 2007 00:39

سلام عزثیزم ببینم قبلا یک تایپیک دیگه داشتی به اسم فریده گندهه ببین من حاضرم باهات سکس کنم هر کاری هم که بگی از من بر میاد این آیدی منه بهم پی ام بده

vigen_barghi

. 1 . 2 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.