| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام
من فریده هستم . اون موقعها یی که شانرده سالم بود برام یه معلم سرخونه گرفته بودن که تو درسام بهم کمک کنه ولی بعد از مدت کوتاهی کارما به بکن بکن کشید و اونم هر روزه منو از کون میکرد تا اینکه برادرم فهمید و رابطه مارو بهم زد بعدشم منو زود شوور دادن ولی من همیشه فکرم به اون معلم سرخونم بود حتی موقعی که شوهرم داشت منو میکرد تو خیالم اونو تصور میکردم که داره منو میگاد. ایشالا شرح این داستانهامو براتون مینویسم . فریده
|
|
|

|
|
|
اگه یه جوان که برای اولین بار بخواد این کار کنه چی همه با تجربه که بلدن بی تجربه ها باید چی کار کنن
|
|
|
|
|
خوش به حالش كاش من معلمت بودم
|
|
|
drood bar moalemaye sare khoone.
|
|
|
farideh_bozorge
خداییش بهتره بری از برادرت تشکر کنی و گرنه اگه اینجوری ادامه میدادی حالا یه جنده به تمام معنا بودی
ضمنا نگفتی معدل اون سالت چند شد.
خداییش شما الگویی هستید برای دخترای درسخوان و پشت کنکوری ...
نکنه دخترا همه اینکا رو می کنن که دانشگاهها پر از دختر شده!!!!
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
ey val manam mikham
|
|
|
amirhoosein
تو چی می خوای
اگه منظورت یه معلم سرخونه می خوای که بکونتت خوب اضشکال نداره آدرس بده تا بیام...
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
|
|
بیا به من هم یه نگاهی کن ضرر نمی کنی
|
|
|
سلام عزثیزم ببینم قبلا یک تایپیک دیگه داشتی به اسم فریده گندهه ببین من حاضرم باهات سکس کنم هر کاری هم که بگی از من بر میاد این آیدی منه بهم پی ام بده
vigen_barghi
|