| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 2 Jan 2008 08:31 | ویرایش بوسیله: SACRIFICE
Quoting: mohsen_m275 طرف تازه كاره . بدل نگير [[quote=mohsen_m275]اينجا جاي آدم بزرگاست عزيزم تو کهنه کاری عزیر دست منم بگیر ولی یادت باشه ارشاد شدی اول محرم بشیمااااا راستی پدربزرگ عصاتو خونه ..............جا گذاشته بودی!!!!!!!
واسه من که عاشقم همین بسه : ~ " هر کی عاشقه به عشقش برسه"~!
|
|
|
# : 2 Jan 2008 08:33 | ویرایش بوسیله: SACRIFICE
Quoting: lolipup اول دقت کن بعد فحش بده. من عذر میخوام باید بزنم تو سر این محسن مارمولک 
واسه من که عاشقم همین بسه : ~ " هر کی عاشقه به عشقش برسه"~!
|
|
|
Quoting: kaboienimeshab ميخواي باهاشون در مورد سكس صحبت كني انگار ميخواي عدامشون كني و چرا متنفر ؟؟؟؟
خوب این سوال شما جنبه ی اعتقاد خانواده رو میطلبه دخترایی که تو ایران زندگی میکنن یا هر دختر ایروونی به دلیل ترس از دست دادن بکارت و ابروی خانوادگی که تو ما ایرونی ها خیلی حدش زیادتر از معموله باعث میشه تا کمی از روابط جنسی گریزان باشن و بترسن هیچ کسی هم از سکس متنفر نیس ولی باید ببینید که اگه هم متنفر باشه دلیلش چیه ! یکی از خاطره ی سکس بد و عذاب اوری که داشته یکی از نامردی طرف واسه از دست دادن ویرجین بودنش و و و ....
Quoting: kaboienimeshab چطور دختراي خارجي عاشق سكس هستن وقتي ميخوان از كسي تشكر كنن بهش پيشنهاد سكس ميدن
این حرف شما هم خیلی غیر منطقیه کی گفته چنین چیزیو ؟ تا دختر و پسری با هم هم خونه . پارتنر و شریک هم نشن سکسی به وجود نمیاد مگه اینکه از توی بار کسی و پیدا کنید و سکس کنید تازه اونم به راحتی نیس ممکنه تو فرهنگ غربی از دادن بکارت چیز خیلی عادی باشه و 100در100 هم هست چون فرهنگ سکس تو غرب با فرهنگ ما که اعتقادی عجیب به باکره بودن دختران داریم قابل به مقایسه نیست. پس فرهنگ غرب رو با فرهنگ شرق مقایسه نکن
موفق باشید 
*** ♀ MateRial Gurl ♀ ***
|
|
|
|
|
آخر دوختر بازي مگه تو تا حالا چند بار دختر ايراني خارجي كردي كه انقدر محكم حرف ميزني اخلاقها با هم فرق دارن يكي خوشش مياد يكي نه
123456
|
|
|
آخر دوختر بازي مگه تو تا حالا چند بار دختر ايراني خارجي كردي كه انقدر محكم حرف ميزني اخلاقها با هم فرق دارن يكي خوشش مياد يكي نه
123456
|