صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / دختراي ايراني چرا از نظر سكسي اينقدر بي علاقه يا بهتر بگم اصلا به سكس علاقه چنداني ندارن
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
نویسنده پیام
# : 11 Nov 2007 04:31

Quoting: dimo
اینجا کسی اصلا نمی دونه که جسم و بدنی هم داره و این امانت آسمانی- و زورکی - احتیاج به تیمار و پرورش و تغذیه دارد و حتا از تاثیرات متقابل روان تنی آن هم چیزی نمی دانند...

عزیز دلم اینم برمیگرده به تربیت پسر ایرانی
منم به اندازه موهای سر خودم و خودت پسرایی از هر قشری دیدم که با دختری که قبل از ازدواج سکس داشته ازدواج نمیکنن..
90% پسرای ایرونی بکارت دختر براشون خیلی مهمه مگه نه دختر ایرانیم مشکل روانی نداره که نخواد لذت ببره بلکه محدودیت داره
دخترای ایرانی خارج از ایران این مسئله براشون حل شدست و مشکلی از اینکه با دوست پسرشون سکس داشته باشن ندارن چون بعدا هم مشکل پیدا نمیکنن..
ولی متاسفانه تو ایران بیشتر پسرای ایرونی عشق و حالشون و میکنن و به ازدواج که میرسن میرن سراغ به قول معروف دخترای افتاب مهتاب ندیده

دستخطی که تو را عاشق کرد.. شوخی کاغذی ماست بخند!!!
# : 17 Nov 2007 11:53

سلام من با نظر شما کاملا موافقم (_sadaf_)
اما پسرا هم ببخشیدا یه کمی خودخواه هستند من الان با یک پسری چت میکنم که دانشگاه شریف درس خونده و خلاصه به قول معروف تحصیلکردست اما وقتی در این مورد باهاش صحبت میکنی میگه پسرا اگه سکس داشته باشن اشکالی نداره اما با سکس دخترا شدیدا مخالف و خودشم میگه من با زن صیغه میکنم یا با زنایی که پرده ندارند سکس دارم یا زمانی که تو المان بودم با دخترا
در ضمن نکته ی قابل توجه برای پسرا ،دخترا به راحتی میتونن این کارارو انجام بدن بدون این که در آینده براشون مشکلی پیش بیاد اما فکر میکنم وجدانشون و حیاشون یا ... نمیذاره

# : 17 Nov 2007 11:56

اما پسرا هم ببخشیدا یه کمی خودخواه هستند من الان با یک پسری چت میکنم که دانشگاه شریف درس خونده و خلاصه به قول معروف تحصیلکردست اما وقتی در این مورد باهاش صحبت میکنی میگه پسرا اگه سکس داشته باشن اشکالی نداره اما با سکس دخترا شدیدا مخالف و خودشم میگه من زن صیغه میکنم یا با زنایی که پرده ندارند سکس دارم یا زمانی که تو المان بودم با دخترا
در ضمن نکته ی قابل توجه برای پسرا ،دخترا به راحتی میتونن این کارارو انجام بدن بدون این که در آینده براشون مشکلی پیش بیاد اما فکر میکنم وجدانشون و حیاشون یا ... نمیذاره

# : 17 Nov 2007 19:52

Quoting: zmonika
اما پسرا هم ببخشیدا یه کمی خودخواه هستند من الان با یک پسری چت میکنم که دانشگاه شریف درس خونده و خلاصه به قول معروف تحصیلکردست اما وقتی در این مورد باهاش صحبت میکنی میگه پسرا اگه سکس داشته باشن اشکالی نداره اما با سکس دخترا شدیدا مخالف و خودشم میگه من با زن صیغه میکنم یا با زنایی که پرده ندارند سکس دارم یا زمانی که تو المان بودم با دخترا

مشکل از خود ماست که فکر پسرا رو ملاک قرار می دیم

اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
# : 18 Nov 2007 12:11

مشکل از خود ماست که فکر پسرا رو ملاک قرار می دیم
خانمی آخه همین پسرا هستند که فردا میان خواستگاری ما دخترا با همین افکار کاریشم نمیشه کرد
همه ی آقایون ایرانی غرور خاصی تو وجودشون هست که اینو همه میدونن

# : 18 Nov 2007 12:30

نیاز به سکس یک نیاز طبیعیه که توی وجود همه آدمها هست. (به کم و زیادش کاری نداریم) و اکثر دخترا (همانطور که سایر دوستان اشاره کردن) ابتدا می گن که به سکس علاقه ندارن و اصلا به سکس فکر نمی کنن، اما عملا جریان دیگه ای پیش میاد. که این موضوع برمی گرده به شرایط فیزیکی بدن خانومها که معمولا بعد از پرید و آزاد شدن تخمک، شدیدا به سکس نیاز دارن.
و به نظر من اگر یک دختر ایرانی از پسر ایرانی خوشش بیاد و به اون اعتماد بکنه و از هر بابت مطمین باشه که میشه روی اون پسر حساب کرد. حتما با اون پسر سکس می کنه. و یه سکس فوق العاده داغ. را با هم خواهند داشت. که این برمی گرده به بی جنبه بودن بعضی از آقایون.
و همینجا از آقایون خواهش می کنم یه خوره با جنبه باشن و خانومها هم تمام آقایون رو مثل هم ندونن

مرا درياب، كه دل دريايي من بي تو مرداب است
# : 6 Dec 2007 13:12

bebin aziz hanoz az in tirip kara too iran ziad moood nist

# : 23 Dec 2007 00:47

bekhatere inke nemikhan pesara bad dar moredeshoon fekr konand man ke valla bfam agar mano lokht bebine roo takht avaze inke bekhad biad baham sex kone davam mikone mige in jende bazia chie taze amrika ham bozorg shode. dar vaghe aksare dokhtara too tabiateshoon ineke mesle jende ha bahashoon raftar beshe yani doost daran. vali bekhatere inke ehterame pesare ro nesbat be khodeshoon az dast nadan va pesare azashoon zade nashe (bekhatere inke midoonan pesara dokhtaraye najibo baraye zendegi entekhab mikonan)majbooran mesle fereshte haye mazloom raftar konan! man ke intor fekr mikonam

# : 24 Dec 2007 21:40

منم میگم علاقه دارن. مگه میشه کسی علاقه نداشته باشه. مگر اینکه مریض باشه یا مشکلی داشته باشه. منتها زنها عین موتور دیزل هستن یعنی یه کمی دیر و سخت روشن میشن اما روشن که شدن دیگه نمیشه جلوشونو گرفت ولی مردها مثل موتور گازی هستن با یه هندل روشن میشن و زرتی هم خاموش میشن.

خوب دخترها یاد گرفتن که سکس زشته بده.... اون مادر جنده هایی که تو این مملکت سیاست گذاری میکنن یکی نیست بهشون بگه آخه آخوند خار کسده عوضی من دختر یا پسر که از 14 15 سالگی میل جنسیم بیدار میشه با این وضع ریده مملکت تا 27 سالگی هم شرایط ازدواج ندارم چجوری این 10 12 سال جلو خودمو بگیرم ؟ جق بزنم ؟ آره دیگه به یاد کس ننه شماها جق میزنیم.

# : 28 Dec 2007 01:21

باید انصاف به خرج بدیم و اعتراف کنیم که ما ایرانیا چه دختر چه پسر شعور جنسیمون وفرهنگ جنسیمون پایینه ما سکس بلد نیستیم پسرا به فکر کردنن بدون فکر کردن به عواقبی که میتونه برای دختر به بار بیاره دخترا هم تو محد.دیتن خود شما اجازه میدی یکی خواهرتو بکنه ودر بره؟زنای شوهر دار ما ساک زدن بلد نیستن مردای ما ارضا کردن زن و بلد نیستن.....اینا هم همه بر میگرده به اینکه ما اموزش سکس تو فرهنگمون نیست.....

kaveh.ahangar
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.