صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / دختراي ايراني چرا از نظر سكسي اينقدر بي علاقه يا بهتر بگم اصلا به سكس علاقه چنداني ندارن
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
نویسنده پیام
# : 19 Apr 2007 23:47

اقا و خانم چرا واقعا چرا اينقدر دختراي ما از سكس بي زارند و تا ميخواي باهاشون در مورد سكس صحبت كني انگار ميخواي عدامشون كني و چرا متنفر ؟؟؟؟
چطور دختراي خارجي عاشق سكس هستن وقتي ميخوان از كسي تشكر كنن بهش پيشنهاد سكس ميدن ولي دختراي ما چي تشكر نميكنن كه هيچ دوتا هم فحش به آدم ميدن
ميخوام نظرتون رو در اين رابطه بدونم
منتظر متنهاي قشنگتون هستم

# : 21 Apr 2007 12:51

اولا که اینجوری نیست و دخترای ایرانی خیلی هم در برابر سکس گرم هستند
دوما اگه کی بهت بگه بیا بده بکنیم آیا تو زرتی می گی بیا بکن
خداییش انصاف بده یه چیزی می گی ها

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 26 Apr 2007 11:51

همچین که میگی هم نیست که دختر های خارجی زرتی واسه ی هر کسی به خاطر تشکر زود بکشند پایین والا من الان 5امین سال زندگیم در غرب هست و ندیدم که دختری برای تشکر بده واین تصور اقایان هست و ارزوشون و گر نه اگر اینجور بود که باید همش شورتشون پایین بود. اره اگر عاشق کسی باشند تو سکس خیلی حال میدن و دلیل اصلیش هم اینه که خودشون میخوان خوب حال کنند و مثل دختر های ایرونی این نگرانی رو ندارند که بهشون مارک جنده بخوره در ضمن کلی هم حال میکنند از کلمه ی بیچ(beach) و اصلا هم براشون کسر شان نیست و همش میگن I am gonna fuck himیعنی در واقع منتظر نمیمونند که تو ازشون حال ببری یا نه بلکه اونها تو رو میکنند و بسیار بسیار رکب زنند و خیلی راحت خیانت میکنند و عین خیالشون هم نیست چون به قول خودشون:they are onlt after fun,&sex=funو اصلن جنبه ی عاطفی سکس براشون معنا نداره .

# : 26 Apr 2007 12:15

Quoting: kaboienimeshab
دختراي ايراني چرا از نظر سكسي اينقدر بي علاقه يا بهتر بگم اصلا به سكس علاقه چنداني ندارن

چی میگی عمو.. دخترهای ایرانی خیلی حشریند..ولی خوب موقعیت و تربیت خانواده..اجازه نمیده جنده بازی کند.

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
# : 26 Apr 2007 12:18

Quoting: asalbanoo
من الان 5امین سال زندگیم در غرب هست

غرب تهران منطورته؟؟ اون غربی که ما هستیم.. تا طرف عاشقت نشه..کاری نمیکنه.

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
# : 28 Apr 2007 11:51

مدير جان
هر چي راهي داره ديگه!!!

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 6 Nov 2007 23:46

برای این که دختری ایرانی برنامه ریزی و تربیت شدند برای شوهر کردن و بچه پس انداختن و کهنه شویی و ظرف شویی و کلفتی خانه و مهمانداری سکس چه می دونند چیه؟ کی بهشون یاد داده ؟خانواده شون ؟ مدرسه ؟ فرهنگ و روابط اجتماعی؟؟؟ این را که می گویم من حتا در تحصیل کرده های سطح بالای پر مدعا که کلی پز روشنفکر ی و اندیشه و مطالعه دارند بارها دیدم... اینجا کسی اصلا نمی دونه که جسم و بدنی هم داره و این امانت آسمانی- و زورکی - احتیاج به تیمار و پرورش و تغذیه دارد و حتا از تاثیرات متقابل روان تنی آن هم چیزی نمی دانند... مجردها فوری می خواهند زن آدم بشوند ... متاهل ها فوری می خواهند طلاق بگیرند و جبران همه اشتباهاتشان را بکنند به خرج تو نه به خرج شهامت و اقتدار خودشون ....
به هر حال بیزار نیستند بی خبرند مثل همه چیزهای دیگر که از اون بی خبرند اینقدر شوهر شوهر می کنند ذره ای روابط شوهر داری سرشون نمی شه خوب که زیر وبالاشون می کنی فکر می کنی با مادربزرگ قجری اونها ازدواج کردی ذره ای روانشناسی و شخصیت شناسی و ....اینها بلد نیستند برا همین عین زالو می چسبند به شوهره و دخلش و میارن داماد قصه ما هم یا خفه میشه و تحمل می کنه یا به ظاهر تحمل می کنه اما زیرابی میره و به ریش خانم می خنده یا جونش به لبش میرسه و یه روز زنجیز پاره می کنه میرود گورش را گم می کند و عطای خانم را به لقایش می بخشد...
خب مقصر کیه ؟؟؟ کی باید اینهمه را به دخترها یاد بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

# : 7 Nov 2007 17:43

dimo
اولا: تو دست انداختی از ته گونی این تاپیک رو بالا آوردی؟؟؟ تاریخش رو دیدی؟
دوما: جوابت چه ربطی به سوال داشت؟؟؟

مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
# : 7 Nov 2007 19:33

[
Quoting: hornet_32
تو دست انداختی از ته گونی این تاپیک رو بالا آوردی؟؟؟ تاریخش رو دیدی؟

حالا چه فرق میکنه سر گونی ته گونی. تاریخ پست قدیمیه ولی موضوش که الان هم هست.

Quoting: dimo
خب مقصر کیه ؟؟؟ کی باید اینهمه را به دخترها یاد بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر تازه مقصری هم وجود داشته باشه همون پسر ایرونی اند. برو از مردای خارجی ببرس اگه با دختر ایرونی بخوابند چقدر می تونند لذت هم ببرن.
مشگل اینه که با مرد ایرانی زن احساس میکنه داره ازش سواستفاده میشه. از بعد از جریان سکس همون پسر دختر را به چشم دختری که به قول خودتون مخش رو زدین نگاه میکنه.
اگه باور ندارید پست های همین آویزون رو با دقتتر بخونید متوجه بشید چطور راجب دخترهائی که با آنها هم آغوش بودید منویسید. بعد انتظار دارید دختر ایرانی بهتون حال بده.
اول شما برید ارزش زن رو به بدنش و غیره نسنجین بعد ببینید چی مشه. بعد اگر خواستید نق بزنید.

# : 9 Nov 2007 18:14

Dimo jan damet garm khily bahal masalero halaji kardi,

. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.