صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / یه دختر خانوم خوشگل ترجیحا از تهران اهل سکس بیا تو
نویسنده پیام
# : 17 Apr 2007 05:26

سلام به همه دختر خانومای گل و گلاب و جیگر مامانی.
من امیدم.اهل تهران.لیسانس هنر دارم.30 سالمه.مدتهای زیادی میشه که به خاطر گرفتاریهای کاری فرصت سکس خوب نداشتم.الان به یه دوست دختر خوب و خوشگل نیاز دارم که همه جوره با من باشه.مطمئن باشید که واسش کم نمیذارم.اون منو بسازه منم یه جوری جبران میکنم.اگه دوست داشتین به این آدرس میل بزنید و شرایط خودتون رو کامل برام میل کنید.تلفن یادتون نره.
اگه اوکی شد منم شماره تماس و ایمیل یاهوومو بهش میدم.
فدای همتون.
این تاپیک اختصاصیه و لطفا آقایون مزاحم نشن.
simaninto@gmail.com

# : 18 Apr 2007 16:30

فکر نمیکنی که خیلی احمقی.مرد حسابی خجالت بعضی وقتها بد چیزی نیست.
واقعا که.متاسفم.

# : 19 Apr 2007 00:49

ببين ... بجاي اين همه هزينه اضافي( هزينه اينتر نت و وقت ) بلند شو يه دور تو خيابون بزن هر نوعي كه دوست داشتي رو انتخاب كن ...

# : 21 Apr 2007 01:37

naghmekhanom
نغمه خانوم گل سلام.ممنونم که نظر دادین.حرف شما کاملا درسته ولی داشتن تنوع تو زندگی هم لازمه

# : 30 Apr 2007 17:48

naghme rast mige.asr boro sare takht tavos pore .az dost dokhtaram arzontarmishe

# : 2 May 2007 08:59

omid_sexy
اولا: با اين توضيحاتي كه دادي بيشتر دنبال يه جنده مي گردي.
دوما: مرد حسابي برو فكر زندگيت باش 30 سالت شده هنوز مجرد و بيكار مي گردي.
سوما: ببخشيد مگه اينجا مدرسه دخترونه يا حموم زنونه است كه آقايون مزاحم نشن.
چهارما: تو چرا دنبال تنوع مي گردي، يه نگاه به سنت بكن؟؟ بابا پات لبه گوره برو فكر آخرتت باش.
پنجما: هيچي ...

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.