صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / شورت تنگ بهتر است یا گشاد ؟
نویسنده پیام
# : 14 Apr 2007 15:36

من از زمانی که شهوتی شدم علاقه عجیبی به پوشیدن شورت های تنگ داشتم و به اصطلاح یقه هفت و اسلیپ و .... داشتم وبا پوشیدن آنها احساس حشری بودن رو داشتم تا اینکه تازگی ها فکر می کنم پوشیدن شورتهای نخی پادار و گشاد برای کیر خیلی بهتر و مناسب تر است و هرچه کیر راحت تر باشه احساس شهوت بهتری به آدم دست میده هم بیضه ها راحت هستن هم خود کیر
میخواستم نظر آقایون رو در این مورد بدونم
یه مطلب علمی هم خوندم که راحت بودن وهوا خوردن کیر و بیضه ها باعث افزایش مقدار منی و به دنبال آن افزایش شهوت می شود

# : 14 Apr 2007 15:37

البته همینطور خانمهای محترم هم اگه نظر بدن خیلی خیلی خیلی ممنون میشم
مخصوصا این که از نظر اونها چه شورتی برای آقایان بهتر است ؟ این خیلی مهمه

# : 16 Apr 2007 11:01

البته این را هم ذکر کن که خصوصیاتی را که مطرح کردی فقط برای بچه ها یکونی صدق می کند و نباید به بقیه تعمیم داده شود.
راستی شما می توانید شرت بندی بگیری که فکر کنم مشتریانت هم زیاد شوند
با آرزوی موفقیت در کاسبیت

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 16 Apr 2007 11:37

آخه تو باید حتما یه حرفی میزدی که خودتو نشون بدی ؟؟؟
آخه این چرت و پرت هایی که تو نوشتی چه ارتباطی با سوال من داره ؟؟؟؟!!!!
برو کنار بچه کونی برو کناز هوا بیاد میخوام کیرم یه هوایی بخوره برو بچه جون

# : 16 Apr 2007 11:44

اصلا کونت بهتره چون هم برای کردن تنگه هم برای فعالیت گشاد
هر دو رو همزمان داره
ضمنا خودت از زیر خایه هام برو کنار تا باد بیاد
تازه اگه خوب دقت کنی جوابتو دادم

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.