صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / خدا پدر اين رژيم و بيامرز..........................
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . 12 . >>
نویسنده پیام
# : 7 May 2007 11:18

راجب روابط توی خونه و اینکه زن یا مرد چطوری رفتار میکنن این مساله همه جورش هست به قول kosmashang زنهایی هستن که چقد بد رفتار میکنن و نمک نشناسن ولی در برابرش همچین مردایی هم هستن که هر روز زنرو به باد کتک میگیرن و خونشو تو شیشه میکنن.. من اصلا راجب مسایل زناشویی و احساسی حرف نمیزنم.. من دارم قانون گذاریه مملکت رو میگم..
aries تو هم که اینو میگی آره اینا همه تو حرف قشنگه.. ولی یه نگاه به دورو برت بنداز.. ببین ازین چیزایی که نوشتی چند درصدش تو جامعه جریان داره؟ چندتا از زنا در روز طلاق میگیرن بدون اینکه حتی یک درصد از حق و حقوقشون رو گرفته باشند؟ اونا حتی حق ندارند بچشون رو نگه دارن.. موجودی رو که نه ماه تو بدنشون نگه داشتند.. از شیره وجودشون بهش دادن تا جون بگیره و همه جونشون به اون بستست رو بهش نمیدن.. شوهرا راحت دارن با این زن و اون زن کیف میکنن ولی کی میتونه اعتراضی بکنه؟ اگه بکنه صداش به کجا میرسه.. هیچ جا... این حرفایی که شما نوشتید قشنگه و منم قبولشون دارم ولی این حرفا جاش فقط تو کتاباست.. نگاه من سطحی نیست.. من دارم اون چیزی رو که این رژیم داره اجرا میکنرو میگم.. نه مسایل شخصی دو طرف و نه حرفای قشنگی رو که واسه بستن دهن زنا تو کتابا نوشتن.. من فقط به اون چیزی که واقعا داره اتفاق میفته کار دارم..
زنایی رو که تو ایران زندگی میکنن رو با زنایی که تو کشورای توسعه یافته زندگی میکنند مقایسه کنید.. واقعا به کدومشون داره ظلم میشه؟ خواهش میکنم جبهه نگیرید و یه بارم که شده منصفانه قضاوت کنید.. شما اگه خودتون تو این جامعه یه زن بودید نمیتونستید این وضع رو تحمل کنید..

# : 7 May 2007 15:04

خانم محترم.من هم در مورد قانون مملکت حرف زدم که راه همه نوع کار و خیانت رو برای زن ها باز گذاشته.حقو حقوق زن چیه که شما سنگشو به سینه می زنی؟اگه تو اون بچه رو 9 ماه تو شکمت بزرگ کردی و 2 سال شیر می دی در عوض این وظیفه مرده که از لحظه بارداری زن تا وقتی بچه دستش تو جیبه خودش میره سگ دو بزنه تا این بچه احساس آرامش کنه.حالا در عوش این چند سال سگ دو زدن مرد نباید حق سرپرستی بچه خودشو داشته باشه؟بچه ای که داره براش تلاش می کنه؟نکنه شما زن ها همه حق ها رو برای خودتون می خواین؟شما زن ها این 9 ماه بارداری رو پتکی کردین و هر وقت می خواین می کوبونین تو سر مردها.اما اینو در نظر نمی گیرین که اگه شما 9ماه سختی درد دارین،این مرد ها هم به جز 9ماه هرس خوردن به خاطر سلامتی مادر و بچه چندین سال هم باید هرس آینده و خرج و مخارج این بچه رو بخورن.تو تا حالا فکر کردی چرا مردها بیشتر سکته میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باز تو در مورد خیانت حرف خودتو زدی!!!معلومه سر سری مطلب منو خوندی.بابا جان زن ها هم به اندازه مردها خیانت میکنن،حتی راحت تر از مرد ها!چون قانون ما راه خیانت رو برای زن ایرانی باز گذاشته!!!خیانت زن ها معلوم نمیشه چون با آبروی خانواده در ارتباط.اما تو این جامعه مد شده آبروی مرد رو با دلیل و بی دلیل ببرن.دیگه آبرو برای مرد تو این جامعه معنی نداره!!!!!!!و اگه خیانت کنه و زن اثبات کنه زن دیگه وجود داره دادگاه مرد بدبخت می کنه.اما برای خیانت زن 3 تا شاهد عینی می خواد!!!مفهمی این یعنی چی؟نه نمی فهمی.اگه می فهمیدی حرف مفت نمی زدی!!!
شما زن ها بیشتر از این ناراحتین که چرا نمی تونین لخت تو خیابونا راه برین.مطمئنا اگه این حق رو به شما بدن دیگه حرفی نمی زنین!!!تو کشور توسعه یافته هم به هر دو طرف ظلم می شه.
شما زنها زیاده خواهین.با مظلوم نمائی و به رخ کشیدن اسم زن می خواین مردارو برده کنین و صاحب همه چی شین.من از خدام بود که زن بودم میخوردمو می خوابیدم تا بد بختیا و مشکلاته یه مرد رو نداشتم.شما زن ها تو جامعه اسلامی فقط محدودیت رفتاری دارین.ولی مرد ها مشکلات بیشتر از اینارو دارن.شما زن ها چشم و گوشتون رو بستین.
تو دانشگاه،محل کار و...همه جا الویت و احترام برای زن.الان تو جامعه ما مرد جنس دوم شناخته می شه که فقط باید کار کنه و در برابر مشکلات خفه شه.تنها حقش یه سکس.در برابر هر حقی که داره یه مسئولیتی داره.اما شما چی بخورین و بخوابین!!!تازه حرف مفت هم بزنین

# : 7 May 2007 15:11

مثل اینکه قضیه خیلی جدی شده نه؟؟
برای سلامتی همهء بسیجیها اجماعا"

صللللللللللللللوووووووووووااااااااااااات

بچه ها تا ماءمورها نیومدن بزنیم به چاک

:whnk:

# : 7 May 2007 15:14

wink:

# : 7 May 2007 15:16

شما زن ها فقط مظلوم نمائی بلدین.این حربتون هم دیگه رنگو بوئی نداره.
اگه بچه،بچه شماست،مرد هم به همون اندازه حق داره.اما شما اینو نمی بینین.
خانم عزیز در مورد کتک زدن هم باید بگم.اگه مردی زنشو بزنه زن راحت می تونه شکایت کنه و بره پزشک قانونی و دیه بگیره و حتی مرد رو بندازه زندون.اما برای حق نشناسی زن ها و خوره روح شدنشون و هرس دادن مرد ها واثبات نیشو کنایه زن ها،مرد باید کجا بره و کجا اینارو اثبات کنه؟؟؟؟هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟

# : 7 May 2007 15:16

# : 7 May 2007 15:18

arshya_baran جان من بسیجی نیستم.ازشون بدم هم میاد چون حقمو تو دانشگاه خوردن
من یه پسر 24 سالم که به قوانین خانوادرو زیاد مطالعه میکنم.من میگم به هر 2 قشر داره ظلم میشه.اما زنهای ما میگن فقط داره به زن ظلم میشه!!!!!!!

# : 8 May 2007 10:41

bokonamet جون
چرا ناراحت ميشي
حالا يه شوخي كرديم داداش ... ما خدمتت اردات داريم عزيز جان
------------------------------------------------------------------------
sineh80_parast جان
از دفاعيه ات بسيار بسيار ممنونم
-----------------------------------------------------------------------
sadra_666666 گرامي
مخلص تو هم هستم نازنين
-----------------------------------------------------------------------
aries عزيز
از لطف تو هم سپاسگذارم

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 9 May 2007 14:46

من از جبهه گرفتن بدم میاد. اینجا همش یا افراطه یا تفریط من نه فمنیستم نه طرفدار مرد سالاری نه ضد مرد! من میگم تلاش برابر, حقوق برابر در مورد بچه هم پدر و مادر هر دو برای بچه جون میکنن حتی واسه در آوردن پول هم امروز خیلی از زنا دارن کار میکنن من میگم هرجا تلاش دو طرف یه اندازست حقوق هم باید مساوی باشه بعدشم مگه همه چیز پوله ؟ من میگم نه مرد سالاری نه زن سالاری بلکه تساوی! اما شما همتون سریع جبهه میگیرید و با همون دیدگاه قدیمی و پوسیده نگاه میکنید

# : 9 May 2007 15:17

samira065
آره ما اینجا افکارمون پوسیده و قدیمیه!!!شما زن ها وقتی کم میارین میرین سراغ متهم کردن.
شما کجای نوشته هاتون از برابری حرف زدین؟از اول تا آخر فقط گفتین به زن داره ظلم می شه،و خواستین به بقیه هم تحمیل کنید.این رو هیچ وقت در نظر نگرفتی تو جامعه ما به مرد هم ظلم میشه.فقط تو مطلب آخریتون وقتی دیگه حرفی نداشتین از برابری حرف زدی.آیا شما تونستین به یکی از حرف های من در مورد ظلمی که به مرد ها میشه جواب بدی؟؟؟
من هم میگم نه مرد سالاری و نه زن سالاری،چون کسی دوست نداره در اسارت باشه.این مطالبی هم که من نوشتم در پاسخ به یه طرفه به قاضی رفتن شما بود،که فقط زن ها رو مظلوم دیدین و جامعه رو مرد سالار!!!در حالی که تو این دور و زمونه زن ذلیلی و زن سالاری رواج بیشتری داره.چون اگه به زن این زمانه بگی بالا چشمت ابرو،آسمون و زمین و به هم می دوزه و با آه و ناله میگه تو زن رو درک نمیکنی!!!مثل الان شما که ما رو متهم به افکار قدیمی و پوسیده کردی!!!
من از شما می خوام یک باره دیگه مطالب من رو بخون و ظلمی که به مرد میشه رو ببین،و به من بگو مرد جامعه ما برای رهایی از این ظلم به کجا می تونه پناه ببره؟تو از اول تا آخر آه و ناله کردی(که خصوصیت بارز زن هاست).به یکی از حرفهای من درست جواب بده.مثل من که در مورد کتک خوردن زن ها جواب دادم و راهشو نشون دادم.
من مطمئن هستم نمی تونی به جواب بدی!چون تو جامعه ما برای مرد راه فرار از ظلم وجود نداره.جز ساکت موندن راهی نداریم!!!!!

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . 12 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.