صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / خدا پدر اين رژيم و بيامرز..........................
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . 12 . >>
نویسنده پیام
# : 6 Apr 2007 18:27

تا حالا فكر كردين كه خانمها اين قدر ناراحت از وضع موجود در ايران هستند ولي به نفعشان هست
مثلا تو همين سايت 4 يا 5 تا دختر هستند و بقيه مرد مردها التماس مي كنند و زنها ناز
مردها دارند كف ميكنند زنها كيف من خودم توي سايت اكرايني عضو هستم به خدا هفته اي 2 تا 3ايميل مي ياد واسه دوستي يا سكس خيلي هم از ايرانيها خوشگل تر ولي چه كنم كه من عاشق زنهاي كشورم هستم.
تو اروپا يا آمريكا بيشتر زنها كار ميكنند و عاشق زندگيشون ولي تو ايران تو خونه هستند دهن شوهر سرويس مي كنند اگر هم شاغل با شند ادعا شون كون خرو پاره ميكن
ي جنده معمولي تو ايران اگه يكم زرنگ باش راحت ماهي 600تا 700 هزار تومن در مي ار
حجاب براشون سخت ولي خيلي از عيبا شون مي پوشون تازه مردها رو هم حريص تر ميكن
موقع ازدواج ي مهريه سنگين كه تو اروپا فكر نكنم مرسوم باشه
مرد بايد هي كار كن و زن هم هي نق تازه انتظار دارند مردها تو خونه هم كار زياد كنند
ما تو ايران چند تا كارگردان معروف زن دارم ولي تو آمريكا اصلا اسمي از كارگردان معروف زن هست
تو فيلمها مشكلات زنها رو ميبينم(جارج) ولي تو ايران خيلي كمتر هست چون هميشه يكي هست كه حمايتشون كن(پدر ،مادر،برادر،.......)
اگه تو ايران مشكلي هست براي همه هست مطمئنا براي زنها خيلي كمتر.
لطفا نظر بدين اگه درست تاييد اگه غلط تكذيب يا نظر بهتر.......................

# : 7 Apr 2007 03:05

man nemidoonam
man kos mikham vase kardan 60 toman ham midam
18 ta 25 pm plz
fargh nemikone zan ya dokhtar
tamiz pm plz
kuwait_pana@yahoo.com

# : 7 Apr 2007 11:33

داداش خانمهاي اينجا خير ندارند برو دبي باكو يا نخجوان با 100 هزار تومن تو نخجوان اينقدر كوس
كن تا سير شي ولي اكراين و ارمنستان ي چيز ديگه است

# : 16 Apr 2007 11:17

دیگه اینجا دختری نمونده
هر چی دختر بوده یا آخوندها کردن یا عربهای خلیج فارس بردن و جدیدا سگها دارن دلی از عزا در میارن و فقط ما توی کفیم

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 16 Apr 2007 11:21

دوست گرامی این یه واقعیته که در جامعه ما نوعی زن سالاری حکم فرماست.زنها از هر جهت که فکرشو بکنی قدرت دارند.

# : 16 Apr 2007 11:33

Quoting: thelastsamurai
یه واقعیته که در جامعه ما نوعی زن سالاری حکم فرماست

آهان پس حجاب شوخیه......

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
# : 16 Apr 2007 12:08

حجاب نوعی پوشش است که می توان در زیر آن قایم شد
ایکاش ما پسرها هم می توانستیم حجاب بپوشیم و هرجا که دلملن خواست برویم و مارو تحویل بگیرند.

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 5 May 2007 15:00

عجب.. بابا تو دیگه کی هستی ! دیگه همه اینو میدونند که تو این مملکت زنا از همه بدبخترن
واقعا چرا اینقدر سطحی نگاه میکنی؟ این برداشت واقعا کودکانست.. چند سالته؟
تو این مملکت شوهره هر غلطی که دلش بخواد میتونه با زنش بکنه. میتونه 40 تا بره سرش هوو بیاره ولی کسی بهش نمیگه بالا چشت ابرو.. اما زنه اگه فقط با یکی باشه میگیرن سنگ سارش میکنن. زن اینجا اگه بمیره قاتلش رو اعدام نمیکنن ولی قاتل مردو میکنن. زن اینجا اگه تصادف کنه اگه پاش قطع بشه اگه کور بشه و اگه..... دیش نصف دیه مرده. کتک زدن زن رو حق هر شوهری میدونن. زن حتی واسه طلاق و راحت شدنش ازون زندگییه جهنمی باید از شوهرش اجازه بگیره!
اینجا جامعه مرد سالاره... همه حق و حقوق مال مرده.. زنا الانشم دارن بیرون از خونه جون میکنن ولی هیچ حقی ندارند. اندازه مردا کار میکنن ولی دستمزدشون ازونا کمتره.. اینا فقط مشت از خرواره عزیز..
توروخدا سرتو مثل کبک نکن تو برف و این حرفارو نزن...

# : 5 May 2007 16:25

نخير عين همين چيزها رو كه گفتي مي تونم صد برابرش و براي مردا بگم
اينا همش حرفه
قبول به بعضي از زنها تو هين مي شه و سركوفت زده مي شه اما خداييش توي اين مملكت زناني پيدا نمي شن كه مرداشون عاشق او نا هستن.
حالا زناي ما رسم معشوقه شدن و عاشقي رو بلد نيستن گناه مردها كه نيست به قول بزرگي كه گفته (زن مدتي مطيع شوهرش باشد تا ببيند شوهر چگونه به دست و پايش مي افتد).
و اين حرف واقعا زيباست زيرا وقتي زن در خانه اخلاق درستي ندارد و هميشه بر شوهر فشار مي آورد و همه اش فكر خوشگذراني خويش ايت چرا از مرد توقع داريد اينچنين نباشد.
samira065 جون
كاملا با نظرت مخالفم و خودت داري كاملا سطحي به موضوع نگاه مي كني و همه مردان را يكجا به جوخه اعدام رهسپار مي كني پس تكليف و گناه زنان در اين ميان چه ميشود.

# : 5 May 2007 18:27

samira065 خانم.
به نظر من این شما زن ها هستید که سرتونو مثل کبک کردین تو برف.
اگه شما از قانون های همین جامعه به قول خودتون مرد سالار سر در بیارین متوجه می شین که تو این جامعه مردهی یک برده بیش نیستن.وقتی قانون ما می گه وظیفه مرد که کار کنه و خرج زندگیو بده اما در عین حال برای زن وظیفه به جز خوردن و خوابیدن کس دادن در نظر نگرفته و حتی به صراحت می گه که زن اگه یه لیوان آب دست شوهرش بده می تونه چیزی از مرد مطالبه کنه!!!
یعنی مرد برده زنه!!!
در مورد خیانت و سنگساری که می گی هم باید بگم که اگه زنی بره دادگاه و بگه شوهرم با یه زن دیگه رابطه داره و فقط ثابت کنه که همچین زنی وجود داره راحت می تونه طلاق بگیره و مرد رو هم با مهریه به خاک سیاه بنشونه.امه اگه مردی بره دادگاه بگه زنم خیانت کرده دادگاه از مرد 3 تا شاهد که به چشم خودشون صحنه رو دیده باشن می خواد تا حکم سنگسار بده.که 3 تا شاهد مطمئنا گیر نمیاد.گیر هم بیاد کمتر مردی پیدا می شه که آبروی خودش و خونوادشو بخواد ببره.مجبوره تحمل کنه!!!
در اصل قانون ما راه خیانت رو برای زن ایرانی باز گذاشته که نمونشو تو کلیپی که یکی از بچه ها تو همین سایت گذاشته دیدم.زنی که جلو چشم بچش داره خیانت می کنه
samira065 جان.این شما زن ها هستین که چندین ساله راه افتادین و با مظلوم نمائی می خوایین همه چیو به نفع خودتون تموم کنین.
به اسم مرد سالاری در گذشته زن سالاری و در حال حاضر رواج می دین.در نظر نمی گیرین که قوانین گذشته مارو زن ها پیرفته بودن و حالا شما با زیاده خواهیتون...
تو جامعه ما مرد هیچ حقی نداره جز سکس به خواست خودش.
آیا می دونی اگه زنی بی هیچ دلیلی زندگی مشترک رو ترک کنه،مرد هیچ قدرته قانونی نداره که زن خودشو به خونه بر گردونه؟!!!تنها حق مرد در این موقع ندادن نفقه است اون هم با اجازه دادگاه!!!خوب مطمئنا زنی که بدون دلیل زندگیو ترک کرده فکر نفقشم کرده
زمان 40 تا هوو و 4 تا هوو هم تموم شد.با این وضع اقتصاد مرد ما از پس یکیشم بر نمیاد چه برسه 40 تا!!! تو اگه یه هوو بالاسرت باشه می تونی بری هم مهر هم نصفه در آمد مرد و هم طلاق رو بگیری.
کجای قانون کتک زدن زن رو حق مرد دونسته؟بدون مطالعه حرف نزن.
اگه از نظر کاری هم می بینی که حقوق مرد بیشتره چون این مرد که باید خرج خانوادرو بده و وظیفه مرده.در حالی که پول زن برای خودشه و هر کاری دلش بخواد می تونه با حاش انجام بده.
در ضمن اگه تونستی برو تو این معدن ها همپای مردا واگن های یک تنی رو حول بده تا حقوق برابر بگیری.
شما زنها نشستین تو خونه خوش میگذرونین،تازه میگین حقوقتون هم برابر نیست!!!
قانون ما به نفع زن.چشماتو وا کن.و مطمئن باش هر دلیلی بخوای بیاری من با دلیل قانونی ردش میکنم.
در پایان منکر ظلم چه در حق مرد و چه در حق زن نمیشم.ظلم در هر جامعه ایی وجود داره حتی آمریکا.
اما قانون در ایران به نفع زنه.

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . 12 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.