صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
سکس در ایران
/
چرا همیشه آقایون دنبال خانمها هستند...
.
1
.
2
.
>>
نویسنده
پیام
Zebel_Khan
اعضا
#
: 26 Mar 2007 21:43
سلام
حتما" تا به حال به این موضوع فکر کردید چرا همیشه آقایون دنبال خانمها هستند و حتی برای سکس به طور غیر مستقیم به خانمها التماس میکنن.
با اینکه از نظر علمی ثابت شده که خانمها در سکس لذت بیشتری نسبت به آقایون میبرند اما همیشه این آقایون هستند که دنبال خانمها موس موس میکنن.
این موضوع برای من سوال خیلی عجیبیه و هیچ وقت نتونستم جواب خوبی براش پیدا کنم اما همیشه چند تا دلیل برای خودم میارم و به یه نوعی خودم رو آروم میکنم.
به نظر من بزگترین مشکل اینجاست که ما مردها(روم به دیوار
) در مورد سکس ارزش واقعی خودمون رو گم کردیم و در اصطلاح بند کمرمون رو برای هر کس و نا کس باز میکنیم.تا به حال به این فکر کردید چند تا خانم بدن لخت شما رو دیده اند و باهاتون سکس داشتند؟تا به حال فکر کردید با چند تا دختر رابطه دوستی داشتید ؟ تا به حال فکر کردید چند بار برای اینکه دوست دختر و یا اینکه خانمی رو به دست بیارید چقدر از لحاظ مادی و معنوی خسارت دیده اید؟
دوستان همه آدمهای دنیا و حتی حیوانات به سکس نیاز دارند اما چرا همیشه جنس نر باید برای رابطه جنسی به جنس ماده باج بدهد؟
من قصد بی احترامی به هیچ کدوم از خانمها و آقایون رو ندارم اما ای آقا پسرها یه کمی بیشتر به گوهر وجود خودتون فکر کنید
Ghachaghchi@gmail.com
Zebel_Khan
اعضا
#
: 28 Mar 2007 03:52
هیچ کس نظری در این مورد نداره
Ghachaghchi@gmail.com
dariushagha
مدیر
#
: 28 Mar 2007 03:55
Quoting: Zebel_Khan
آقا پسرها یه کمی بیشتر به گوهر وجود خودتون فکر کنید
بیا اینو به زنم بگو,....
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
amoooooo
اعضا
#
: 17 Apr 2007 21:52
مشکل جامعست دیگه کاریش نمیشه کرد
sexnasa2008
اعضا
#
: 17 Apr 2007 22:26
Zebel_Khan
ino jedi migham to hend zanha miran donbale marda
kosmashang
اعضا
#
: 18 Apr 2007 09:40
چون جنس نر است که دودول دارد و ضمنا نر است که ماده را می کند و هر کی بخواد هی کی رو بکنه باید به دنبالش
این که دیگه فرمول فیزک هسته ای نیست که پیچیده باشد و غیر قابل فهم
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
aries
اعضا
#
: 26 Apr 2007 17:30
Zebel_Khan
من با نظرت کاملا موافقم.به نظر من باید لقب تن فروش رو از روی زن ها بردارن و به جاش لقب شخصیت فروش رو به مردا بدن.به نظر من پسری که تو خیابون دنبال یه دختر راه میوفته شخصیت مردونه خودش رو داره ارزون می فروشه.بد بختیه مردا اینه که شهوت بر اونها چیره شده.و زنها اینو متوجه شدن و دارن سو استفاده میکنن.
اگه مسئله عشق در کار بود جلو رفتن مرد مسئله ایی نداره.اما به خاطره شهوت و لذت هایی که اغلب 20 دقیقه هم طول نمیکشه فروختن شخصیت خیلی ناگواره...
kosmashang
اعضا
#
: 28 Apr 2007 11:56
aries جون
مسئله تناسل و بقاي نسل را چه كنيم؟؟؟!!!
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
aries
اعضا
#
: 28 Apr 2007 14:47
kosmashang
برادر عزيز.اگه خوب خونده باشي نوشتم که عشق و کلا ازدواج جدا از اين مسئله هست.من دارم وقتي رو مي گم که پسري به خاطره يک لذت 20 دقيقه ايي شخصيت مردونه خودشو زير سوال ميبره و تو خيابون راه ميوفته دنبال جنس مونث!!!خوب دختر ها هم به اين موضوع پي بردن و سو استفاده هاي بي حدو حصري مي کنن!منجمله:
1)کلاس گذاشتن بيش از حد.
2)خورد کردن پسر(که عادت دخترا شده)
3)به نظر من اين مسئله روي ازدواج هم تاثير گذاشته. مثل زياد شدن مهريه و بد بيني ها و...چون خانواده دختر فکر مي کنن اين پسر هم تا حالا 100 دوست دختر داشته و هر لحظه ممکنه خيانت کنه!!!
بقيه رو هم خودت فکر کني مطمئنا بهش مي رسي.
kosmashang خيلي با حالي!خلاصه و مفيد سوال مي پرسي.
kosmashang
اعضا
#
: 29 Apr 2007 12:46
aries جان
از اينكه مرا برادرت خطاب كردي ممنونم و مي دانم كه لياقت برادري با چون شمايي را ندارم.
حرفهايت هم قبول و زيبا بود اما يه نكته را خاطر نشان مي كنم و آن اينكه چرا بياييم شهوات زودگذر چند نفر را به كمالات انساني تعميم دهيم.
.
1
.
2
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.