صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / چرا وقتی یه دختر اراده میکنه سکس واسش آمادست اما.....
<< . 1 . 2 .
نویسنده پیام
# : 3 May 2007 10:18

اينم يه جواب از يه آدم لوتي

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 3 May 2007 10:30

به خاطر فرهنگ غلطی که در جامعه وجود داره این اتفاق رخ میده
فرهنگ این رژیم با تمام دنیا فرق داره ویه تافته جدا بافته است توی دنیا حتی بین کشورهای مسلمان
میشه از دست همچین رژیم ستمکاری راحت شد و این اتفاق نمی افته مگر با مبارزه
شما هم انجام بدید از هر کجا جلوی ضرر رو بگیریم منفعته
به امید ان روز
آزادی ایران و ایرانی

# : 5 May 2007 16:14

فرهنگ مال هيچ رژيمي نيست فرهنگ مال جامعه است كه اركانش خود مردم اون مملكت مي باشند.

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 13 Aug 2007 02:11

inam bekhater ineke haghe entekhab bazm ba khanomas

# : 12 Apr 2008 01:30

دلیلش بی ظرفیتی و بی تربیتی و بلد نبودن ما است و بس .
هنوز نفهمیدیم سکس یک توافق دو طرفه برای با هم بودنه . هنوز نمیدونیم سکس یک نیازه نه قدرت نمائی ، نمیدونیم در سکس باید هر دوطرف ارضا بشن ، نمیدونیم سکس یک مسئله کاملا خصوصیه نباید جار بزنیم و به عنوان یک پیروزی مسخره طرفمونو به دیگران نشون بدیم شاید اون دلش نخواد دیگران بدونن . هنوز نفهمیدیم سکس اوج احساس خواستن انسانیه . هنوز نفهمیدیم اکثر زن ها از مرد هرزه بدشون میاد . هنوز نفهمیدیم بعد از سکس احساس مالکیت در زن ایجاد میشه و به احساسش احترام بگذاریم نه اینکه ازش بخواهیم دوستشو برامون بیاره ! و خیلی چیزای دیگه .

# : 22 Apr 2008 17:47

حرف های خوبی همه زدند
اما دلیل اصلی اون دین و مذهب هست
اگر به جوامع متمدن نگاه کنید سکس مسله 2 طرفه شده اما در ایران
وقتی به یک زن پیشنهاد میدن انگار...
حتی ازدواج هم شده فحش مادر ... چون فکر می کنن فقط برای اون کارا می خوانشون
واقعا انگار تو این دوره دخترا از پسرا آزاد تر هستن و تعدادشون هم بیشتر!

# : 22 Apr 2008 18:04

klkm
رفیق اولا که اینطوریا که تو فک میکنی نیست
تو آویزون هم به خاطر همینه که پسر توش بیشتره ولی تو دنیای واقعی واقعا دخترا تمایل بیشتری دارن
این نکته هم فراموش نشه که دخترا فقط نمی تونن به پسرا اعتماد کنن و الا میمیرن واسه ما

مخلص همه رامین

زدست دیده و دل هردو فریاد................ که جان را می کند چون شعله در باد!!!...........................مرند
# : 22 Apr 2008 18:07

bokonamet
شعار نده
ربطی به رزیم نداره
دست ملته

مخلص همه رامین

زدست دیده و دل هردو فریاد................ که جان را می کند چون شعله در باد!!!...........................مرند
<< . 1 . 2 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.