| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: parnia سلام ساناز جان.همه اینهائی که گفتی کمو بیش در همه خانمها وجود داره.ولی یک حسن بزرگ هم داریم و اون انتقاد پذیری و قدرت عذر خواهی ماست که آقایون اکثریت از این قدرت بی بهره اند. پرینا خانوم... این خصوصیت منحصر به خانوم ها نیست...بعضی آقایون هم این ویژگی رو دارند...
|
|
|
Quoting: parnia سلام ساناز جان.همه اینهائی که گفتی کمو بیش در همه خانمها وجود داره.ولی یک حسن بزرگ هم داریم و اون انتقاد پذیری و قدرت عذر خواهی ماست که آقایون اکثریت از این قدرت بی بهره اند. اصولا به این می گن قدرت ماله کشی بالا!!
یه پسر اگر یه خطایی رو بکنه !! جد+ اباد+ هم اصل و نصب+ تمام بروبکس محل +و... رو می اره جلوی چشمش !!
حالا اگر یه دختر یه خطایی انجام بده!! = گریه + مظلوم بازی + معصومیت + یه عذر خواهی خشک و خالی
غیر از اینه؟
|
|
|
Quoting: fari_AbaHashar بعضی آقایون هم این ویژگی رو دارند...

مهربانی زبانی است که کور می تواند ببیند و کر می تواند بشنود
|
|
|
|
|
Quoting: sanaz2 آقایـون خـانم ها را دوست دارند. قیافه، بو، طرز راه رفتن و صحبت کردن تـنـها چـنـد نـمـونـه از دلایـلی هسـتـــند که آقايون فــکر میـکنند خانم ها موجوداتی آسمانی هستند. اولین جمله ی تاپیکت رو که خوندم نتونستم بقیش رو بخونم
ببینم ... این حرف رو از زبون مردی شنیدی ؟؟؟
|
|
|
Quoting: sanaz2 البته من به نوبه خود به کارگیری این روش موذیانه را تحسین می کنم ولی این واقعا منصفانه نیست که آنها از ابتدایی ترین نیازهای انسانی اینطور سوء استفاده کنند. این واقعا بازیه کثیفیه !!  (با تشکر از دست اندرکاران سریال آخرین شب آرامش)
|
|
|
قشنگ بود ایول
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|
|
|
Quoting: amo bade ببخشیداا....ولی فکر کنم فهمید شما یخورده کم غیرتی با طرف رفت زیره پتو.... نکته ی ظریف و بسیار بسیار جالبی اشاره کردی عمو بده اصولا دوجور آدم وجود داره رفیق :
اونهایی که فکر می کنن طرفشون خیلی جسور عمل کرده اونهایی که از طرز فکر این افراد استفاده ی بهینه می کنن و میرن زیر پتو
|
|
|
Quoting: aarash هیچ کدوم با زن من جور نبود من میخوام بدونم چرا زنم اینقدر جسور و بینیازه و متفاوت عمل میکنه حتی وقتی از مردی خوشش اومد به من گفت و رفت باهاش خوابید 
قــول میـدم وقتـی که نیسـتی پـای عشـق تو نـسـوزم
|
|
|