صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / آزاردهنده ترین کارهایی که خانمها انجام می دهند
<< . 1 . 2 . 3 . >>
نویسنده پیام
# : 26 Feb 2007 11:51

Quoting: sanaz2
بله

خوب صدای من از صدای اون قشنگتره

قــول میـدم وقتـی که نیسـتی پـای عشـق تو نـسـوزم
# : 28 Feb 2007 00:13

Quoting: zongeleh
خوب صدای من از صدای اون قشنگتره

بشنویمو)ببینیمو( تعریف کنیم

اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
# : 9 May 2007 03:20

هیچ کدوم با زن من جور نبود من میخوام بدونم چرا زنم اینقدر جسور و بینیازه و متفاوت عمل میکنه
حتی وقتی از مردی خوشش اومد به من گفت و رفت باهاش خوابید

# : 20 May 2007 10:07

چون کارش درسته ....
خداییش در این زمینه دیگه حرفی برای گفتن موجود نمی باشد.

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 9 Jun 2007 03:19

شايد گفتن چيزايي كه زنها انجام ميدن و آزار دهنده است اينجا يه مقدار بي مورد باشه كسي كه مياد واينجاست دنبال سكس و اطلاعات سكسيه خودش احتمالا يه سرو گردن از بقيه سكسي تره يا سكس دوست تره يا اونقدر كنجكاوه كه تو بقچه معلوماتش كلي مطلبه كه بقيه بي خبرن. ولي شايد گفتنش يه مدلهايي خالي از لطف نباشه.اگه يه حرف كلي بخوام درمورد كارهاي آزاردهنده زنها بگم بايد بگم كه اصولا هرچيزي كه زن از پارتنر سكسيش ندونه ميتونه آزاردهنده باشه هركاري كه توسكس انجام بده و طرفش خوشش نياد اون رو آزار ميده و يا كارهايي كه اون دوست داره و اين انجام نميده. زنها اصولا يا چيزي از سكس نميدونن يا اطلاعاتشون اونقدر دم دستيه كه به درد سكس با يه سوسك هم نخوره چه برسه به يه آدم(البته نه شما كه ميدونم همه چي رو ميدونين ضمن اينكه احتمال داره سوسكي در اين سايت عضو باشه و به اين حرف من انتقاد داشته باشه كه پيشاپيش از همه سوسكها و از همه آدمها عذرميخوام ) زنها فكر ميكنن همون قدري كه ازسكس ميدونن خيلي هم بسه وهر زني خودش رو بي نهايت سكسي ميدونه . اگر يه زن كه طرفش سكس خشن دوست داره مثل دريا ملايم باشه اين مثل اينه كه داره طرفشو مسخره ميكنه يا برعكس (توجه:تاپيك ميگه كارهايي كه خانمها انجام ميدن ) ديگه اينكه اگه پارتنر يه زن آدمي باشه كه تو دعوا تمركزشو از دست ميده و از حال سكس خارج ميشه بايد زن مراقب اين فاز باشه البته بعضي مردا ميگن تو دعواتو بكن من كار خودمو ميكنم. بعضي مردا خصوصا اونايي كه مدتي با يه نفر سكس دارن بعضي اوقات دوست دارن كه وارد يه بازي بشن كه اون زن نقش نفر ديگه رو تو اون بازي ايفا ميكنه يه مثال بزنم مثلا يه مردي كه دكتره يا مديره دوست داره فكر كنه طرفش منشيشه يا دوست داره برخلاف هميشه فحش ركيك بده اگه زن تو بازي نياد ميتونه خيلي آزاردهنده و براي رابطه خطرناك باشه چون خيلي ها اينو توهين ميدونن درحاليكه من بگم كه اصلا اينطور نيست .يكي ديگه از كارهاي آزاردهنده زنها اينه كه لباسشون مناسب سكس نيست قطعا با يه لباس خواب بلند با يه آستين بلند نميتوني توقع يه سكس پرحرارت داشته باشي (مگه اينكه گذري سكس ميكنه كه اون به نظرم خودش بلده چيكار كنه) ضمن اينكه تا اون مرد بخواد مخيله اشو از فرم ظاهرت نجات بده كلي ذائقه اش كور شده .يا حتي بعضي ها نسبت به بعضي چيزها حساسيت دارند مثلا يه مردي از يه فرم لباسي يا يه رنگي خوشش نمياد به هردليل ،اينم همونه .نميدونم فعلا كه اينا به نظرم رسيد.

# : 9 Jun 2007 03:46

Quoting: aarash
میخوام بدونم چرا زنم اینقدر جسور و بینیازه و متفاوت عمل میکنه
حتی وقتی از مردی خوشش اومد به من گفت و رفت باهاش خوابید

ببخشیداا....ولی فکر کنم فهمید شما یخورده کم غیرتی با طرف رفت زیره پتو.....

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
# : 9 Jun 2007 10:56

narmine جون
کاملا با نظرت موافقم

amo bade عزیز
دمت گرم خیلی با حال گفتی عمو جون

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 13 Aug 2007 02:09

eybaba

# : 13 Aug 2007 02:36

sanaz2
سلام ساناز جان.همه اینهائی که گفتی کمو بیش در همه خانمها وجود داره.ولی یک حسن بزرگ هم داریم و اون انتقاد پذیری و قدرت عذر خواهی ماست که آقایون اکثریت از این قدرت بی بهره اند.

وای بر من , گر تو آن گم کرده ام باشی ....!*خدايا سپاس...*
# : 16 Aug 2007 23:32

قشنگ بود

<< . 1 . 2 . 3 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.