| نویسنده |
پیام |
|
|
من 19 سالمه و دوست دختري دارم كه الان تقريبا 2 ساله كه باهم دوستیم و17 سالشه
و يكم شلوغه و رابطه ي ما خيلي عشقولانه هست و اميد واره كه يه روزي من بگيرمش و همش دم از ازدواج و اين چور چيزا ميزنه.( اون منو خیلی دوست داره).
ولی من نمیخوام بگیرمش چون خیلی شلوغه و قبلا با یه نفر رفیق بود و الان هم که باهاش رفیقم بازم بهش شک دارم که باکسی رفیق باشه یا نه؟
اون طی یازده باری که اومده خونمون تا الان راضی شده که فقط بهم لب بده ولی آخرین بار تونستم سینه هاش رو هم بخورم ولی خیلی کم واون یکمی مقاومت میکرد.
خلاصه بگم آقا من توکفم ...
من روک بهش گفتم که بهم بده(البته از عقب) ولی اون میگه که الان برات خیلی زوده (اینو آخرین بار که خونمون بود بهش گفتم)
میدونم دردش چیه میخواد بگه که باید منو بگیری ولی من نمی خوام بگیرمش .و از قول الکی هم خوشم نمیاد که بگم آره من میگیرمت .
حتی بهش فیلم سکسی هم دادم نگاه کرده و هر چی هم دلش میخواد میگه و خجالت هم نمیکشه .
حالا موندم چطوری راضیش کنم که بهم بده ؟که بعدا که از دستش دادم پشیمون نشم .
آیا باید دروغکی بهش قول ازدواج بدم ؟که اصلا وجدانم قبول نمیکنه.
لطفا منو راهنمایی کنید.
|
|
|
تو بسيار بي عقل انسان استي؟ حتي تو نتوا نيستي يك كوس را راضي كني
|
|
|
عزيزم مخ بزن
|
|
|
|
|
شما رابطه دوست دختر و پسري رو فقط چرا تو سكس مي بينين؟؟
در ضمن فكر كنم شكتون بي مورد باشه
بايد به عقايد دختر هم احترام گذاشت. شايد اون نخواد كه قبل از اينكه مطمئن شه سكس كنه با شما .
شايد قبلاَ رودست خورده و....
كلاَ يادتون باشه اونم انسانه و خواسته هايي داره و همچنين نيازهايي.
حتي اگه قبلاَ با يكي دوست بوده و حتي سكس داشته دليل بر انحرافش نيست.
وقتي مس توني بگي منحرفه كه تو باهاش صادقانه برخورد كني ولي اون نامردي كنه.
تازه اينم يادت باشه كه هميشه روي خوب سكه رو ببين.
اگه نمي خوايي بگيريش تو كف نذارش و بهش بگو تا اونم براي آيندش رو تو حساب باز نكنه
|
|
|
جالبه شما كه خودت جواب خودتو ميدوني عزيز!
اگه نظر منو بخواي شما ميفرماييد كه روابط عاشقانست. خوب بنظرم اين عاقلانه نيست كسي رو واسه گذشتش سرزنش كني اگه شك داري خب امتحانش كن تا مطمئن بشي . بنظر من مهم اين هست كه الان هموني بشه كه تو ميخواي و اگه متقابلا همديگه رو بخوايد و درك كنيد اين چيزا رو بايد بريزيد دور ديگه زمان حال مهمه و اين كه حالا بهم وفادار باشيد.
در مورد وعده دروغ اصلا انساني نيست ممكنه ضربه روحي بدي به اون بزني.
البته شما بدون شك بهمه چيز واقفيد حرف من پيشنهاد بود بعنوان برادر كوچيكتر
|
|
|
بازم دمت گرم که تونستی یه کار کوچیک باهاش بکنی. من عمرن روم نمیشه...........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
سلام دوست عزيز
اين رفتار تو كه نميخواهي از طريق دروغ به سكس برسي قابل تقديره. اين كه ادم براي راضي كردن يه دختر بيچاره به سكس از قول ازدواج استفاده كنه يكي از كثيف ترين كارهاييست كه ميشه كرد.
اگر هدفت از دوستي سكسه تو ميتوني دخترهاي ديگه رو آزمايش كني و در مورد اين هم چنانچه خواستي كاري باهاش كني يادت نره كه هميشه حتي توي دختربازيهات يه مــرد باشي.
كه تا حالا بوده اي
دمت گرم
|
|
|
hamed86
چون دوست دختر شما زیر 18 سال و سن قانونی است از دادن جواب به جنابعالی معذوریم...
ضمنا برو خجالت بکش مرتیکه

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|