| نویسنده |
پیام |
|
|
mnvmnvm
مخلصتون،کریم آق منگول
|
|
|
این زبان در چه طویله ای صحبت می شود؟؟؟؟

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
ببين عزيز جان صدالبته سكس از جلو لذت خيلي بيشتري برا خانوما داره ولي با توجه به جو حاكم در ايران و عرف خانوما براي سكس از جلو مشكل دارن درنتيجه براشون راه دوم يعني دادن از عقب ميمونه گويند هركه طاووس خواهد جور هندوستان كشد اگرچه ممكنه كمي درد داشته باشه ولي احساس لذت هم داره اينو بر اساس يه مقاله پزشكي ميگم
|
|
|
|
|
# : 19 Aug 2007 02:25 | ویرایش بوسیله: dyana
ggggg
|
|
|
البته کوون دادن مخصوص خانمها نیست و اکثر آقایان ایرانی منجمله خودم در بچگی اون رو تجربه کردند پس اگر یکم فکر کنید یادتون میاد که درد داشته یا نه.
پاینده باد ایــــــــــــــران
|
|
|
سلام
پاینده باد ایــــــــــــــران
|
|
|
# : 19 Aug 2007 11:54 | ویرایش بوسیله: dyana
gggggg
|
|
|
من هم كون كردم. بغل كردن زن از پشت و كردن تو كونش به چند دليل خيلي حال ميده اولا موقع كردن، كونش به جلوي بدن مرد ميخوره كه خيلي با حاله ثانيا ميشه سينه هاي زنو موقع كون كردن گرفت و مالوند. ثالثا راحت و با آرامش ميشه آبو توي كون خالي كرد
|
|
|
|
|
salam dostan az kon kardane zan bar khodesh yek raho raveshe khasti dareh agar meykhayd ke hamsareton khoshesh biyad va dard zeyadie nakeshe bara amadeh kardane kon bar kardan bayad vaghteh kafi gozasht va bayad aval ba angosht modateh nimsaat drobare solakhe kono massag dad badesh angoshte eshareh ro kamey vazelin malid va khily yavesh yavesh varedeh solakhe kon kard va be modate 1 saate angoshte esheraeh ro dar solakh kon aghab jolo va harekathaye davaraney dad badesh angoshte eshareh ro bayad dar ovord va in bar faght ba angoshte vasat ke onam saresh vazelin malideh shodeh bayad in karo edameh dad badesh hamontor ke angoshte vasat dar kare angoshte eshareh ro ham bayad be komak gereft dar vagheh har doangoshto inbar meykonid dar solakhe kon be tori ke mogheh vard kardane angoshta dar solakhe kon aval angoshte vasat vared solakhe kon meyshe va kamey ke adam feshar dadad angoshte esharam meyreh to kon in amr bes meyshe ke maheycheh solakhe kon yvesh yvesh shol beshe albate khilyha in kamlo dar hodode yek hafte va onam haroz be modate 2 saat roye hamsareshon anjam meydand va bad az yek hafteh tazeh kon amdeh kardn meyshe darzem in masaleh khily moheme ke mogheh anjame in barnmeh ja va makane mosed bashe va hamsar bayad kamelen dar halate rahat bashe va maheychehaye basen va soalkhe konesho monghabez nakone va behalte sol negah dare .
|
|
|
این قضیه سکس از عقب و حال دادن بیشترش !! یه نکته مهم داره!!( برای من که این نکته صادقه)
ما پسر ها بیشتریت اهل حمامیم (جقییم!!) و از دور ان نوجوانی این کیر لعنتی فشار دست و کف دستی رو با هاش حال کرده!! و البته واضح و مبرهنه !! که کون (اون تکنش) مزش یه چیزی توی همون مایه هاست!!
واسه همین عقب فازش بیشتره!!( اونم با ژل لوبریکت! اوه چه شود!)
|