صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / خانومهايي كه تا حالا كون دادن از احساسشون بگن
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 14 . 15 . >>
نویسنده پیام
# : 27 Jun 2007 17:43

belakhare ke kardi

# : 30 Jun 2007 00:44

paltinum
اگر یه ذره وقت بذاری و صبر کنی، شما هم می تونی یه کون بکنی

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 10 Jul 2007 14:21

chy mibinam ke aghayoon vase khodeshoon hokoomaty rah andakhtano be in dokhtare tanha gir dadan shoma age khahar va madaretoon kooon bede khoshetoon miyad ya age yeki bekhad tooo fekre koone khosheton miyad shoma khodetoon faghad lotf konid ke angoshte khodetoono bokonid too koone khodetoon bebinaid che hali mide bad tavaghoe ziyad dashte bashid ya in ke kami mota le e emi konid mifahmid taze kiretoono bokonid too chahe wc mesle koon mimoonne farghy nadare ke

# : 11 Jul 2007 10:42

خواهر من
عزیز من
یه چیزی میگی ها؟؟
لطفا آلت مردانه را اینچنین تنزل ندهید...

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 12 Jul 2007 17:51

منظورم این هست که همون بو رو میگیره بوی گه

# : 12 Jul 2007 19:52

خب...روش داره....عزیز...
اگه همینجوری فرتی بدی توووو...حق با توئه...
ولی
ولی...
اگه رعایت کنی ...میشه یه کارایی کرد.

# : 14 Jul 2007 12:31

برای هر کاری و راهی باید از درش وارد شد ... و داشتن فرهنگ و انصاف در این زمینه بسیار مهم می باشد.

# : 20 Jul 2007 11:29

رفقا مگه گشنتونه كه اينقدر كون كون ميكنيد..بابا براي حل اين معضل از سمت كون بذاريد تو كس..اين راه حل هم منصافه است هم عملي تر!!!!!!

# : 20 Jul 2007 19:49

من که هر دفعه کون میدم خیلی لذت میبرم اشتباه میکنید در سکس اگر کون نمیدید
لیلا

# : 21 Jul 2007 09:50

masoud_sma
شما مسعودی یا لیلا
تکلیف رو اول روشن کن بعد کون بده...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 14 . 15 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.