| نویسنده |
پیام |
|
|
آنی جان گاهی پسرایی پیدا میشن که خانوادشون هم مثل خودشون باشند...در ثانی تا پسر نخواد به کسی بگه که عروس خانواده ویرجین نیست..چه کسی میخواد بدونه؟؟؟؟
چه عیبی داشت اگه فردا جهان بهتر از این میشد ...خدا میرفت و یک مادر پرستار زمین میشد
|
|
|
Tu kheili az khunevadeha rasme ke qable arusi aruso mibaran doctor
Negaran
|
|
|
احتمالش کمه به همچین رسمایی بربخورید در ضمن انرژی مثبت بدید چون احتمال پارگی پرده در این مورد شما بیشتراز 20درصد نیست......
گشتم ...نبود...
|
|
|
|
|
Ma khanevade motasebi nistim ama Fek konam Mamane man adamie ke hata age khanevade pesar nagan ke vase moayene qable ezdevaj berim,khodesh pishnehad mide va mige vase jalbe etminane khunevade pesar bayad berim.Man chand mahe ke ina shode kabusam
Negaran
|
|
|
به نظر من غضه نخور...امیدوارم با همکاری نامزد آینده ات این مشکل رو حل کنی...اگه دختری همچون شما میخواست باهام ازدواج کنه ..مطمئن باشین اگه هم همه چیز رو بهم میگفت..من نمیزاشتم مامانش همچین تقاضایی کنه...و میگفتم مهم نیست!! 
چه عیبی داشت اگه فردا جهان بهتر از این میشد ...خدا میرفت و یک مادر پرستار زمین میشد
|
|
|
Man pesare morede alaqamo entekhab kardam,un hame chio mdune,hata negaraniaye man. Unam mige nemizare chenin etefaqi pish biad,ama man migam emkanesh hast.Moshkel injast ke man hata paye raftan be dr ham nadaram.
Negaran
|
|
|
آنی جان...مبارکه...من که میگم همه چی بسپار دست اون و با یه همفکری مسئله رو حل کنین...امیدوارم که هیچ مسئله ای پیش نیاد و خوشبخت باشین 
|
|
|
هر كي دوست داره كون بده (فقط خانوم) با من تماس بگيره.
هر كي سكس از عقب دوست داره تماس بگيره
|
|
|
|
|
آنی جون سلام من پیغامت رو خوندم در این مورد به عنوان یک متخصص باید بگم که برای گرفتن جواب درست باید بوسیله متخصص زنان معاینه بشی. ولی غیر از آن الان فکر نمیکنم داشتن یا نداشتن پرده بکارت زیاد مهم باشد. هرچند شاید لو رفتن این قضیه در خانواده مشکلات زیادی برای دختران ایجاد نماید. ولی نسل امروز زیاد به این مسئله اهمیت نمیدهد. در هر حال اگر ازاله بکارت هم صورت گرفته باشد راه دارد و اگر خیلی روی این مسئله حساس هستی میتوانم آنرا از طریق همکارانم حل نمایم. در صورت تمایل و اگر خیلی از این موضوع در عذاب هستی با ایمیل من gambrinu3@gmail.com تماس بگیر.
Take it easy
GA
|
|
|
خانمهای که کون میدن تورو خدا با ما هم بدن esi7004@yahoo.com من هم می خوام بدونم چه طوریه
male
|