| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 21 Aug 2008 19:32 | ویرایش بوسیله: schomakher
برو یه دکتر زنان و ازش بخواه که معاینه ت بکنه. این بهترین و مطمین ترین راهیه که می تونی انجام بدی البته با توجه به شرایطی که می گی به نظر من هم بعیده که پرده ت آسیب دیده باشه در ضمن خودت هم می تونی با یک آینه خودت رو معاینه بکنی چون پرده به راحتی دیده میشه اگر کمک خواستی من در خدمتم اما نگران نباش
مرا درياب، كه دل دريايي من بي تو مرداب است
|
|
|
Mamnunam ke j dadin.In etefaq 3mahe pish oftade.3mahe ke shabo ruz nadaram.Jorate morajee be doctor ham nadaram chon mitarsam.Nemidunam bayad be dr chi begam.Kheili be ham rikhteam
Negaran
|
|
|
Quoting: Anijoon Salam.Man ye rahnamaee mikham.Man ruze qabl az periodam be ejbar kun dadam.Damar khabidam.Un kard too.Man badanam monqabez bud va kiresh nakhodagah umad birun.Kholase akharesh rafto shoru kard tolombe zadan ke akharin feshar dg kir tu kun nabudo paeen umad.Man khuni shodam.Aya pardam zade shode?Khunrizi chand min edame dasht.Man nemitunam be dr morajee konam.Hata qasde khodkoshi ham kardam.Lotfan j bedin هرکی خربزه بخوره پایه لرزشم میشینه
دیگه بهتره اسمه دخترو از خودت برداری اگه دلیلت واسه خود کشی نداشتن پرده و مشکلات موقع ازدواجشه . نگران نباش. این دوره زمونه اگه دختری پرده داشته باشه ما مردا بهش شک میکنیم
من همانم که تا اوج رفتم , ولی . . . ..... خدایا سپاس......
|
|
|
|
|
Aqaye mohtaram man goftam BE EJABAR .
Negaran
|
|
|
Aqaye mohtaram man goftam BE EJABAR .
Negaran
|
|
|
آنی جان اصلا نگران نباش- شاید از مویرگ های ناحیه رکتوم پاره شده و مال پرده ات نبوده... تازه به فرض اینکه پرده ات هم آسیب دیده باشه..الان خیلی از پسرای روشنفکر هستند که با این موضوع به راحتی کنار میان. اگه خواستی بی هیچ منتی بازم راهنماییت میکنیم اینجا انسانهای خیلی دلسوزی هم پیدا میشن ( همون طوری که گاها افراد سو استفاده چی هم تو این سایت هستند )
چه عیبی داشت اگه فردا جهان بهتر از این میشد ...خدا میرفت و یک مادر پرستار زمین میشد
|
|
|
Man negarane gereftane govahie qable ezdevajam.Gahi pesaraye roshanfekr tu khunevadehaye motaseban
Negaran
|
|
|
Man negarane gereftane govahie qable ezdevajam.Gahi pesaraye roshanfekr tu khunevadehaye motaseban
Negaran
|
|
|
|
|
Kheili az pesaraye roshanfekr dar khanevadehaye sonati hastand va khanevadeha motaqed be gereftane govahie bekarat
Negaran
|
|
|
Gahi pesaraye roshanfekr dar khanevadehaye sonatii hastand ke be gereftane govahie bekarat qabl az ezdevaj motaqedand
Negaran
|