| نویسنده |
پیام |
|
|
من یکبار سانازرا کردم ساناز دختر لاغر وبا جثه کوچکیه وقتی تو یه کلنیک باهم دوست شدیم بعداز ظهرش زنگ زد من هم رفتم سر قرار سوار ماشین شد خیلی باهم صحبت کردیم بعد قول داد که فرداش بیاد خونمون واومد یعنی رفتم سوارش کردم واوردمش خونه کمی نشستیم صحبت کئدیم بعد مانتو وروسریش را دراورد من اونو تو بغلم خوابوندم وباسینههاش بازی کردم بعد هم خوابیدم روش وکم کم شلوارش را دراوردم بعد شرتش رادرا وردم یه کم کسش را مالیدم بعد رفتم سراغ کونش اول نمیذاشت ولی من اسرار کردم تا راضی شد کمی وازلین به کونش وکیرم مالیدم انم قنبل کرد منم اول نوک کیرم را کمی عقب جلو کردم وبعد یههو تا بیخ کردم توش اولش دردش اومد ولی بعد دیگه هیچی نگفت بعد هم کمی درازکش کردم وابم را ریختم تو کونش خیلی حال داد فقط کمی کیرم انی شد چون هیکلش کوچولو بود خیلی تنگ بود البته کونش نه خیلی کوچیک بود نه خیلی بزرگ ولی سوراخش تنگ بود
|
|
|
اينكه سوال كردن نداره جانم میخوای بدونی یه شیشه نوشابه را بکن تو کونت دردشو احساس میکنی البته نوکش کافیه راه حل دیگه هم خواستی این آی دی منه dr_parsa1706@yahoo.com
|
|
|
اوه عجب تجربیات نفیسی؟
.هی فلانی شاید زندگی همین باشد.....................
|
|
|
|
|
من تا بحال با چند تا دختر و خانوم از عقب سکس داشتم اکثرشون اول می گن دردم میاد و می ترسم و از این حرفها اما وقتی که کار رو شروع می کنی، متوجه میشی که طرف خیلی هم خوشش اودمده البته فقط باید یک نکته خیلی مهم رو رعایت بکنی و اون هم اینه که حتما باید اول طرف رو حسابی حال بیاری و به قول معروف حشری بشه و بعدش هم آروم آروم بکنی تا موفق بشی تمام دم و دستگاه رو توش جا بدی. بعدش دیگه همه چیز آماده یه سکس حسابی و پوزیشن های مختلفه من که خیلی سکس از عقب رو دوست دارم. البته فقط با خانومها یه وقت آقایون گی پیغام ندن، که جواب نمی دم
مرا درياب، كه دل دريايي من بي تو مرداب است
|
|
|
من تا بحال با چند تا دختر و خانوم از عقب سکس داشتم اکثرشون اول می گن دردم میاد و می ترسم و از این حرفها اما وقتی که کار رو شروع می کنی، متوجه میشی که طرف خیلی هم خوشش اودمده البته فقط باید یک نکته خیلی مهم رو رعایت بکنی و اون هم اینه که حتما باید اول طرف رو حسابی حال بیاری و به قول معروف حشری بشه و بعدش هم آروم آروم بکنی تا موفق بشی تمام دم و دستگاه رو توش جا بدی. بعدش دیگه همه چیز آماده یه سکس حسابی و پوزیشن های مختلفه من که خیلی سکس از عقب رو دوست دارم. البته فقط با خانومها یه وقت آقایون گی پیغام ندن، که جواب نمی دم
مرا درياب، كه دل دريايي من بي تو مرداب است
|
|
|
خب دادا یه بار میگفتی همه میفهمیدن
.هی فلانی شاید زندگی همین باشد.....................
|
|
|
فقط دو بار کون دختری که تو دانشگاه با هاش آشنا شدم را کردم خوب بود ولی به اندازه کس لذت نداره کس یه چیز دیگست فقط چون تنگ تره آبت زودتر میاد
|
|
|
Salam.Man ye rahnamaee mikham.Man ruze qabl az periodam be ejbar kun dadam.Damar khabidam.Un kard too.Man badanam monqabez bud va kiresh nakhodagah umad birun.Kholase akharesh rafto shoru kard tolombe zadan ke akharin feshar dg kir tu kun nabudo paeen umad.Man khuni shodam.Aya pardam zade shode?Khunrizi chand min edame dasht.Man nemitunam be dr morajee konam.Hata qasde khodkoshi ham kardam.Lotfan j bedin
Negaran
|
|
|
|
|
Anijoon
baeede ke khonrizy male parde boode bashe ehtemal ziyad bekhatere khoonrizy az soorakhe maghad boode makhsosan to oon halaty ke shoma khabidid yaany daamar...ehtemalan az aghab boode khoonrizy...dar zemn pare shodane parde darde ziyady dar nahiye jeloo dare ke hatman motevajeh mishodid
گشتم ...نبود...
|
|
|
یه پارچه بکن داخل کست اگر اطزافش خونی بود ار پرده هست و گرنه مشکلی نداری
|