| نویسنده |
پیام |
|
|
e khob tashif biarin,dar khedmatim:P
h_r_tme
|
|
|

h_r_tme
|
|
|

|
|
|
|
|
من پسرم ولی زیاد کون دادم حتی یه بار پاره هم شدم
|
|
|
آخه همجنس بازي هم شد كار؟!
kos
|
|
|
منم دادم
|
|
|
خوش گذشت؟
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
mage zamine bile nakhordam pida mishe yanie ta hala kasie kon nadade va????????? ????????????????????????????????????
|
|
|
|
|
اگه لذت کون دادنو بچشی اونوقته که بری پیش یه گچکار اول بگی کستو برا همیشه گچ بگیره بعدشم مرتب کارت میشه کوووووون دادن عزیزم

ضمنا دستمزد گچکار هم یادت نره
بیا به این آدرس تا ببینی دنیا چه خبررررررررررره
http://avizoon.com/forum/11_64581_9.html
|
|
|
من یکبار سانازرا کردم ساناز دختر لاغر وبا جثه کوچکیه وقتی تو یه کلنیک باهم دوست شدیم بعداز ظهرش زنگ زد من هم رفتم سر قرار سوار ماشین شد خیلی باهم صحبت کردیم بعد قول داد که فرداش بیاد خونمون واومد یعنی رفتم سوارش کردم واوردمش خونه کمی نشستیم صحبت کئدیم بعد مانتو وروسریش را دراورد من اونو تو بغلم خوابوندم وباسینههاش بازی کردم بعد هم خوابیدم روش وکم کم شلوارش را دراوردم بعد شرتش رادرا وردم یه کم کسش را مالیدم بعد رفتم سراغ کونش اول نمیذاشت ولی من اسرار کردم تا راضی شد کمی وازلین به کونش وکیرم مالیدم انم قنبل کرد منم اول نوک کیرم را کمی عقب جلو کردم وبعد یههو تا بیخ کردم توش اولش دردش اومد ولی بعد دیگه هیچی نگفت بعد هم کمی درازکش کردم وابم را ریختم تو کونش خیلی حال داد فقط کمی کیرم انی شد چون هیکلش کوچولو بود خیلی تنگ بود البته کونش نه خیلی کوچیک بود نه خیلی بزرگ ولی سوراخش تنگ بود
|