صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / سلام جان مادراتون كمكم كنيد جواب منو دخترا بيشتر بلدن گفتم جان مادراتون
<< . 1 . 2 . 3 . >>
نویسنده پیام
# : 1 Mar 2007 05:17

كاري نداره اون خودش راه بهت نشون ميده

# : 1 Mar 2007 06:06

ilia -king
alaghe ya tamayul be ye dokhtar ye amre tabii hast. shoma in ehsaso behesh dari khob chon rahat mibinish va tamas baham darin.
ye chizi ro ghabl a zinke bekhay bahash rabete ijad koni behesh deghat kon, va on in hast ke
ishon hamishe, ta akhare omret , bahat rabaete khahad dasht, va dorobaret khahad bod, chon familete. ye dokhtare gharibe nist ke agar rabetat khob bod ya bad, ya jensi ya na, badan dor beshe azat va dige nabinish
to salha bayad cheshm to cheshme dokhtar amot dashte bashi, pas shayad behtar bashe dore sho khat bekeshi, va tavajoheto be ye dokhtare dige matoof koni doste aziz
in ye dide deraz modat hast, ta ye khaste va havase kotah modat ke mitone moshkelate ziadi baraye salha hamrah dashte bashe
good luck

# : 1 Mar 2007 06:08

Quoting: sanaz2

سلام دوست عزیز
این طور که من فهمیدم شما خیلی دوست دای که با دختر عموت سکس کنی
بهترین کار اینه که یک دسته گل بخری و همراه با پدر و مادر بری خواستگاریش و باهاش ازدواج کنی
اونوقت می تونی تا آخر عمر هر مدلی که دلت خواست باهش سکس کنی و اونوقت دیگه نیازی به این کار زشت الانت نیست

توجه نکردی نگفت که میخواد خودش رو بد بخت کنه گفت میخواد سکس کنه

خیلی مهم! حتما ببینید: http://www.avizoon.com/forum/1_75181_0.html
# : 14 Mar 2007 20:50

benazareh man hamoon jagho bezan behtareh

# : 16 Sep 2007 00:36

نظرمنمنم همينه كه جق بزني بهتر از ضايه شدنه عزيز

# : 9 Oct 2007 02:01

سلام دوست عزيز.من هم كاملن با نظر prince2020 موافق و با انجام اين كار مخالم.بدبخت ميشي.

# : 9 Oct 2007 04:01

[b]Payam_m_67
چها ربار این نوشته ات را تکرار کرده بودی که پاک شد
بیشتر دقت کن[/b]

اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
# : 9 Oct 2007 05:39

Quoting: ehlam
همه اینایی که اینجا نوشتی رو برو بهش بگو ... یا کتک می خوری یا همه چی حل میشه.. خوبه هاااا امتحان کن.

منم موافقم

لاله
# : 3 Nov 2007 23:10

به نظر من بهتر آن است که از ایشان خواستگاری نمایید در هر حال از یاد خدا غافل نشوید

# : 11 Nov 2007 21:15

من فکر میکنم اگه واقعا دوست داری باهاش رابطه داشته باشی میتونی اگه یه جایی تنها گیرش آوردی کم کم از حرفهای عاشقونه شروع کن باهاش حرف زدن ونزدیک شدن فیزیکی بعد بوس از لپ و بعد لب بگیر بعد نوازشش کن اگه راضی باشه مقاومت نمیکنه البته شاید خودشو لوس کنه از اینجا به بعد خودت دیگه میفهمی راضی هست یا نه

<< . 1 . 2 . 3 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.