صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / من از نامزدم پرسیدم تا حالا با چند نفر سکس داشتی ؟ گفت 30 نفر
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
نویسنده پیام
# : 28 Feb 2007 14:40 | ویرایش بوسیله: serendipity

Quoting: brave_heart
واقعا اینو راست میگی منم تعجب می کنم دخترا عادت دارن همیشه ادای مریم مقدس رو در بیارن این صداقت خیلی باارزشه

به خاطر اینکه آقایون اینجوری میطلبند!!!
وقتی یه مرد احمق، سعادت زندگیشو تو چند قطره خون بکارت میبینه؟! یه دختر عاقل چه کاری میتونه بکنه به جز شیره مالی؟

# : 28 Feb 2007 14:58 | ویرایش بوسیله: brave_heart

Quoting: serendipity
اتفاقا شما هم که پس مونده افکار متحجر اعراب رو گرفتید؟؟؟

این آقای diar قبلا یه خاطره از تجاوزش به یه دختر رو نوشته بود دیگه چه انتظاری از همچین آدمی میشه داشت

ارزش زندگی به برد يا باخت آن نيست. بلکه به نفس جنگيدن برای زندگی ست
# : 28 Feb 2007 16:11

یه مرد احمق، سعادت زندگیشو تو چند قطره خون بکارت میبینه؟! یه دختر عاقل چه کاری میتونه بکنه به جز شیره مالی؟

واي
چي چي گفتي تو ديگه
خودتو نگير ولي گفتي باقلوا

;)) HeY Y0U
# : 28 Feb 2007 16:49

به خاطر اینکه آقایون اینجوری میطلبند!!!
وقتی یه مرد احمق، سعادت زندگیشو تو چند قطره خون بکارت میبینه؟! یه دختر عاقل چه کاری میتونه بکنه به جز شیره مالی؟

شاید در حالت کلی به خاطر سطح فکر پایین مردای جامعه ما دروغ و دورویی خیلی از خانومها رو بشه توجیح کرد اما اگه مورد به مورد بررسی کنی بعضی وقتا اوج پستی و رذالت اون خانوم هست که با دروغهاش و اینکه نقش یه آدم دیگه رو بازی می کنه در حقیقت طرف مقابلش رو فریب و بازی میده.
در هر حال شرایط اجتماعی نباید باعث شه زشتیها و رذالتهای اخلاقی دیگه رو توجیح کنیم کار بد همیشه بده چه اون تفکر واپس گرا چه فریب دادن کسی هر دو خلاف انسانیتن.

# : 28 Feb 2007 17:50 | ویرایش بوسیله: serendipity

brave_heart

یکی از دلایلی که آدم رغبت نمیکنه با شما وارد بحث بشه همین سفسطه گویی ها و توجیههای (و صد البته توجیح نه!!) بی پایه و اساس و انحراف موضوع به سمتی که ربطی به بحث نداره از جانب شماست!!!
(ر.ک به تاپیک قبلی خودتون و همین طور بحث درباره جهنم)

شاید در حالت کلی به خاطر سطح فکر پایین مردای جامعه ما دروغ و دورویی خیلی از خانومها رو بشه توجیح کرد اما اگه مورد به مورد بررسی کنی بعضی وقتا اوج پستی و رذالت اون خانوم هست که با دروغهاش و اینکه نقش یه آدم دیگه رو بازی می کنه در حقیقت طرف مقابلش رو فریب و بازی میده.

اولا بحث ما در اینجا، حالت کلی بازخورد شناسی دروغگویی در جامعه نیست، بلکه بحث بر سر این است که چرا یه دختر مجبور میشه برای اینکه قادر باشه ازدواج کنه، دروغ بگه!!
ثانیا اگر به خاطر دروغگویی، بحث رذالت و پستی یه خانوم پیش بیاد، قطعا این رذالت معلولیست از رذالت مردانی که سکس قبل از ازدواج را برای خود زرنگی و نشانه مردانگی و پرتجربگی میدونند ولی همون سکس در قبل از ازدواج را برابر با فاحشگی برای یک زن میدونند!!!
ثالثا اگه یه زن نقش یه آدم دیگه رو بازی میکنه، باز هم به این برمیگرده که مرد مقابلش دوست داره و پذیرفته که باید زنش پاک و دست نخورده باشه تا در شب زفاف به خاطر بی پردگی عرش الهی (و همینطور شرافت خانوادگیش) به لرزه در نیاد!!!
رابعا، شما سعی کن وقتی یه جمله هر چند کوتاه رو از کسی میخونی، افق فکرت رو وسعت بدی و تمام حواشی اونو بررسی کنی، نه اینکه مثل یک بچه لوس (که فقط اونی که دوست داره رو میخواد ببینه و به دست بیاره) روی شیره مالیدن زوم کنی و بخوای با توجیه اون کل مسئله رو پوشش بدی!!!
خامسا، بیشتر از منطقت کمک بگیر تا مجبور به استفاده از احساست در تحلیل مسائل نشوی!!

در هر حال شرایط اجتماعی نباید باعث شه زشتیها و رذالتهای اخلاقی دیگه رو توجیح کنیم کار بد همیشه بده چه اون تفکر واپس گرا چه فریب دادن کسی هر دو خلاف انسانیتن.

شما میگی "در هر حال شرایط اجتماعی..."، ولی واقعا شرایط جامعه تو از همه نظر کامل هست که انتظار داری دروغ و فریب و دزدی از توش پاک بشه یا اینکه فقط دیگران نباید بکنند ولی شما هرکاری خواستی بکنی؟؟؟ اگر به زمینه بحث دقت کنی میبینی که یک طرف بحث شما مجبوره به خاطر خودخواهی و جاه طلبی شما به دروغ و فریب روی بیاره!!!
شما به نظرم به اون تئوری احمقانه "مدینه فاضله" ایمان داری! پیشنهادم به شما اینه که دست از اصولگرایی برداری و آرمانگرایانه به جامعه نگاه نکنی تا دچار واپس زدگی بعد از کنار رفتن پرده های احساس نشوی!!!
سعی کن چیزی که منطق قوی پشتش نیست رو بیشتر از این با احساست توجیه نکنی!

# : 28 Feb 2007 19:23

یکی از دلایلی که آدم رغبت نمیکنه با شما وارد بحث بشه همین سفسطه گویی ها و توجیههای (و صد البته توجیح نه!!) بی پایه و اساس و انحراف موضوع به سمتی که ربطی به بحث نداره از جانب شماست!!!

کسی مجبورت نکرده با من بحث کنی یا بیای توی تاپیک من متاسفم که مجبورم جواب حرفای سطحی و بی مایه آدمای کوته فکری مثل تو رو بدم که فوران شهوتشونو پشت حرفای به ظاهر روشنفکری قائم می کنن.
بی پایه و اساس و انحراف موضوع به سمتی که ربطی به بحث نداره از جانب شماست!!!

یه ذره اون دوگوله رو به کار بندازی می فهمی کسی بحث و منحرف نکرد.
اولا بحث ما در اینجا، حالت کلی بازخورد شناسی دروغگویی در جامعه نیست، بلکه بحث بر سر این است که چرا یه دختر مجبور میشه برای اینکه قادر باشه ازدواج کنه، دروغ بگه!!

بحث تو برای من اهمیتی نداره من چیزی که مربوط به محتوای تاپیک و بحثای داخلش باشه می گم تو می خوای درباره چیز دیگه بحث کنی به خودت مربوطه
ثانیا اگر به خاطر دروغگویی، بحث رذالت و پستی یه خانوم پیش بیاد، قطعا این رذالت معلولیست از رذالت مردانی که سکس قبل از ازدواج را برای خود زرنگی و نشانه مردانگی و پرتجربگی میدونند ولی همون سکس در قبل از ازدواج را برابر با فاحشگی برای یک زن میدونند!!!
ثالثا اگه یه زن نقش یه آدم دیگه رو بازی میکنه، باز هم به این برمیگرده که مرد مقابلش دوست داره و پذیرفته که باید زنش پاک و دست نخورده باشه تا در شب زفاف به خاطر بی پردگی عرش الهی (و همینطور شرافت خانوادگیش) به لرزه در نیاد!!!

چشاتو باز کنی می بینی که منم همینو گفتم عشق کل کل داری برو تو بخش کل کل با امثال خودت اختلاط کن اما اگه می خوای بحث منطقی کنی اول بخون طرفت چی نوشته بعد واسه خودت فک بزن.
رابعا، شما سعی کن وقتی یه جمله هر چند کوتاه رو از کسی میخونی، افق فکرت رو وسعت بدی و تمام حواشی اونو بررسی کنی، نه اینکه مثل یک بچه لوس (که فقط اونی که دوست داره رو میخواد ببینه و به دست بیاره) روی شیره مالیدن زوم کنی و بخوای با توجیه اون کل مسئله رو پوشش بدی!!!

این کار ابلهانه رو خودت انجام دادی
خامسا، بیشتر از منطقت کمک بگیر تا مجبور به استفاده از احساست در تحلیل مسائل نشوی!!

خیلی خوب میشه اگه خودت به حرفی که خودت می زنی عمل کنی.
شما میگی "در هر حال شرایط اجتماعی..."، ولی واقعا شرایط جامعه تو از همه نظر کامل هست که انتظار داری دروغ و فریب و دزدی از توش پاک بشه

نه شرایط جامه رو همین رفتارای غیر اخلاقی خراب می کنه همه ابعادش هم باید درست بشه هر دو طرف باید اصلاح بشن.
یا اینکه فقط دیگران نباید بکنند ولی شما هرکاری خواستی بکنی؟؟؟ اگر به زمینه بحث دقت کنی میبینی که یک طرف بحث شما مجبوره به خاطر خودخواهی و جاه طلبی شما به دروغ و فریب روی بیاره!!!

جالبه هر دو طرف بحث هم خودتی خودت از جانب من حرف می زنی به جای من فکر می کنی بعد میشینی جواب خودتو میدی برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه ولی در کل آدم بانمکی هستی لذت بردم ازت.
به خاطر خودخواهی و جاه طلبی شما به دروغ و فریب روی بیاره!!!

نه جدا حالت خوب نیست واقعا دارم نگرانت میشم.میشه بگی من کجا گفتم یه همچین انتظارتی از طرف مقابلم دارم که اون مجبور بشه به من دروغ بگه؟نکنه از اینجا فهمیدی؟
به نظر من گذشته هر کسی به خودش مربوطه و حق داشتن یا نداشتن سکس تنها متعلق به آقایون نیست.مگر اینکه زنها رو صرفا عروسکی برای برآوردن نیازهای سکسی مردا بدونیم که باید اون آقا خودش مراسم افتتاح و پرده برداری خانوم رو انجام بده

دیگه نمی دونم چی باید بگم.فقط متاسفم برات و خوشحالم که اینترنتی هست و آویزونی تا بیای اینجاو عقده های درونیتو تخلیه کنی و توی توهم خودت احساس فهمیده بودن بکنی دم سیاوش گرم که همچین سایتی رو زد.نمونه عقده های درونیت رو اینجا شاهد بودیم

http://avizoon.com/forum/12_13366_1.html
با رفتار زشت و زبان آلودت باعث شدی 30naa یکی از بهترین مدیرا و دوست داشتنی ترین اعضای این سایت بذاره بره.
شما به نظرم به اون تئوری احمقانه "مدینه فاضله" ایمان داری! پیشنهادم به شما اینه که دست از اصولگرایی برداری و آرمانگرایانه به جامعه نگاه نکنی تا دچار واپس زدگی بعد از کنار رفتن پرده های احساس نشوی!!!

نظرت برام اهمیتی نداره می تونی هر جور دلت خواست فکر کنی لطفا بعد از اینم با حرفای احمقانت وقت منو نگیر.ok؟

# : 28 Feb 2007 20:35 | ویرایش بوسیله: serendipity

آدمای کوته فکری مثل تو رو بدم که فوران شهوتشونو پشت حرفای به ظاهر روشنفکری قائم می کنن.

اون دوگوله رو به کار بندازی

برو تو بخش کل کل با امثال خودت اختلاط کن

واسه خودت فک بزن.

این کار ابلهانه رو خودت انجام دادی

برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه

نه جدا حالت خوب نیست واقعا دارم نگرانت میشم

ا بیای اینجاو عقده های درونیتو تخلیه کن

لطفا بعد از اینم با حرفای احمقانت وقت منو نگیر.ok؟

بد جور زدی جاده خاکی پدرجان!! فرمونتو پس بگیر منحرف نشی!
حیف که شان خودمو در همکلامی با شما نمیبینم و بایدکه خاموش شوم، وگرنه حتما با یه تاپیک تو کلکل به خدمتتون میرسیدم!!!
با رفتار زشت و زبان آلودت باعث شدی 30naa یکی از بهترین مدیرا و دوست داشتنی ترین اعضای این سایت بذاره بره.

جدی میگی؟ خبر جالبی بهم دادی!!

brave_heart
بای بای کوچولوی عصبانی!

# : 28 Feb 2007 20:38

serendipity

# : 29 Apr 2007 07:23

agha man vaghean be in tarz fekreton ahsant migam va tabrik ke bar khalaf bagheh ke faght aday roshanfekrha ro dar miearan vaghan harf hagh zadin,chon dar haghighan zanha ham tajrobe sexi daran ama vaghti mahkom mishan majbor mishan ke began nadashtim,ama vaghti hamamon midonim ke haghighat nadare va be ghol shoma vase pesrha moshkeli nist chera vase khanoma hamishe baead tabiz bashe.

# : 29 Apr 2007 09:10

کسی که تنوع طلب باشه عوض نمی شه

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.