صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / من از نامزدم پرسیدم تا حالا با چند نفر سکس داشتی ؟ گفت 30 نفر
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
نویسنده پیام
# : 28 Feb 2007 12:17

Quoting: Bijanjun
با کمی فکر ولی با تردید به حسن نیت من گفت فکر کنم حدود 30 نفر بوده که البته من هم هیچکدوم رو بخاطر پول و این حرفها نکردم

چه خوبه که اینقدر باهات صداقت داشته
Quoting: diar
ای بابا تو که زن نگرفتی عزیز . پس مونده ی اینو اونو گرفتی

یعنی شما زن می گیری که فلان جاشو خودت افتتاح کنی؟همین؟

ارزش زندگی به برد يا باخت آن نيست. بلکه به نفس جنگيدن برای زندگی ست
# : 28 Feb 2007 12:21

Quoting: s4mi
من و شما ، ماها تنوع طلب نيستيم ؟ طرف صحبتم بيشتر با پسر هاي مجرده

به نظرت 30 نفر یه خورده غیر عادی نیست؟ یادت باشه صدای ما از ایران می شنوی

# : 28 Feb 2007 12:45

babajon
ta kei mikhain to ghorone vosta zendegi konin??? ta kei mikhain bezaher adaye adamaye fahmidaro dar biarin, ama ta yeki mige zanesh sex dashte hame cheshaton 4 ta mishe va ta mitonin harf bare on mard va zan mikonin
sonathaye ghalat va aghab oftade bayad avaz beshan
sonat ye chize moghadas nist, makhsosan onaike bahane hast baraye kontrole melat, va aghab negahdashtane ye gheshre jame
ta zamani ke adamai ba tarze fekre mesle diar hastan, va fekr mikonan on zan eshkali dare, vay behale in keshavr hast
aghaye diar chetor be khodet ejaze hamekar midi vali ye zan moshkel dar mishe ?? bikhod nist 500 sal az donia aghabim, haghemone vaghean ba in tarze fekra
hamin roza hast ke angola ham az iran jelo mizane
movafagh bashin ba 2500 sal farhang va tarikh

# : 28 Feb 2007 12:47

ای بابا کم لطفی کرده..نخواسته دلهتو بشکنه.. حتما 300 تا بوده.. دیده گفتی 40 تا اونهم گفته 30 تا.. خودمانمانیم..انگار هنوز ای جریان اذیت مکنه.. خوش باشید.. 30 باشه 3000 باشه..اصله اینه که شما ها باهم هستید.. و کلاه سر اون 29 نفر بقیه رفته.

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
# : 28 Feb 2007 12:50

Quoting: brave_heart
به نظرت 30 نفر یه خورده غیر عادی نیست؟

نه فكر نكنم . وقتي مي بينم چرا بايد زياد باشه .
Quoting: brave_heart
یادت باشه صدای ما از ایران می شنوی

چون ايرانه گفتم .

منظور من تاييد سكس ايشون با 30 يا فلان نفر نيست بلكه قصدم اينه يه كم باز تر به موضوع سكس دختر ها نيگاه كنيم . همون طور كه وقتي خودمون ( پسر ها ) قصد همچين كاري رو داريم يا انجام داديم دليل منطقي و هزار تا اما اگر مي ياريم و به دلايل مختلف كارمون رو توجيه ميكنيم .

;)) HeY Y0U
# : 28 Feb 2007 14:17

Quoting: Bijanjun
من از نامزدم پرسیدم تا حالا با چند نفر سکس داشتی ؟ گفت 30 نفر

خدا رو شکر کن که عشقی بر پایه صداقت نصیبت کرده!
یک تار موشو به دخترانی نده که هزاران کثافتکاری میکنند و به دروغ امامزاده میشن!!

# : 28 Feb 2007 14:20 | ویرایش بوسیله: brave_heart

نه فكر نكنم . وقتي مي بينم چرا بايد زياد باشه .

قبول دارم این مسئله داره زیاد میشه ولی بازم به نظرم هنوز توی ایران با این وضع آزادیهای جنسی این تعداد اصلا طبیعی نیست البته میشه آدمها زندگیشون رو تغییر بدن ولی اون زندگی قبلی زندگی سالمی توی ایران ما محسوب نمیشه (البته به نظر من)
منظور من تاييد سكس ايشون با 30 يا فلان نفر نيست بلكه قصدم اينه يه كم باز تر به موضوع سكس دختر ها نيگاه كنيم . همون طور كه وقتي خودمون ( پسر ها ) قصد همچين كاري رو داريم يا انجام داديم دليل منطقي و هزار تا اما اگر مي ياريم و به دلايل مختلف كارمون رو توجيه ميكنيم .

باهات صد درصد موافقم
به نظر من گذشته هر کسی به خودش مربوطه و حق داشتن یا نداشتن سکس تنها متعلق به آقایون نیست.مگر اینکه زنها رو صرفا عروسکی برای برآوردن نیازهای سکسی مردا بدونیم که باید اون آقا خودش مراسم افتتاح و پرده برداری خانوم رو انجام بده

# : 28 Feb 2007 14:24

Quoting: serendipity
یک تار موشو به دخترانی نده که هزاران کثافتکاری میکنند و به دروغ امامزاده میشن!!

واقعا اینو راست میگی منم تعجب می کنم دخترا عادت دارن همیشه ادای مریم مقدس رو در بیارن این صداقت خیلی باارزشه

# : 28 Feb 2007 14:27

Quoting: dariushagha
.اصله اینه که شما ها باهم هستید.. و کلاه سر اون 29 نفر بقیه رفته.

ای ول داریوش!!!
کوبوندی وسط سیبل............

# : 28 Feb 2007 14:33

ای بابا تو که زن نگرفتی عزیز . پس مونده ی اینو اونو گرفتی ( ناراحت نشی ااااا ) چون بر فرض این که خانوم شما به خاطر پول این کارو نکرده. تا اینجاش قبول .

اتفاقا شما هم که پس مونده افکار متحجر اعراب رو گرفتید؟؟؟
اگه حرفات راست باشه بهت توصیه میکنم مراقبش باش

من هم توصیه میکنم که مراقب افکارت باشی تا مثل یه مرداب نگنده!!! چرا که پشت دریاها شهریست.........

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.