صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
سکس در ایران
/
من از نامزدم پرسیدم تا حالا با چند نفر سکس داشتی ؟ گفت 30 نفر
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
>>
نویسنده
پیام
Bijanjun
اعضا
#
: 7 Feb 2007 22:05
سلام بر دوستان عزیز ؛ دوستان خوبم من حدود 10 سال پیش ازدواج کردم هنگامیکه دوران نامزدیمون رو میگذروندیم در یکی از روزها بعد از صرف نهار بود که من با نامزدم توی منزل من بر روی مبل تکیه زده بودیم و از اینور از اونور صحبت می کردیم تا اینکه حس کنجکاوی من من رو بر آن داشت که از نامزدم که دیوانه اش بودم بپرسم عزیزم ناراحت نمی شی ازت بپرسم تا حالا تجربه سکس داشتی یا نه و اگر داشتی با چند نفر بوده ؟ من این سئوالم رو طرح کردم و نامزدم پرسید واسه چی این سئوال رو می کنم ! من فوراً گفتم عزیزم اول اجازه بده بگم که من مرد تعصبی و خودخواهی نیستم و از اینکه این سئوال را کردم هدفم این نیست که از ازدواجمون سر بزنم من خودم تا بحال فکر کنم با چهل پنجاه دختر تجربه سکس رو داشتم البته هیچکدوم پولی نبوده و بقول برخی تن فروش نبوده بلکه بنحوی رابطه دوستی به سکس رسیده . خلاصه من این حرف رو که زدم احساس کردم که بار سنگینی رو از روی دوش نامزدم برداشتم که با کمی فکر ولی با تردید به حسن نیت من گفت فکر کنم حدود 30 نفر بوده که البته من هم هیچکدوم رو بخاطر پول و این حرفها نکردم . راست هم می گفت چون از لحاظ موقعیت خانوادگی در سطح بسیار عالیی بودند و امکان نداشت بخاطر پول انجام داده باشد . من با شنیدن این پاسخ نامزدم نه تنها از عشق او دلسرد نشدم بلکه عاشقتر هم شدم . من پشت سر حرف او بهش گفتم عزیزم چرا مردها هر چقدر دلشون میخواد بتونند سکس بکنند ولی دخترا این حق رو نداشته باشند ؛ با گفتن این حرف نامزدم بی اختیار دستش رو دور گردنم حلقه زد و گفت دوسم داره . و از آن تاریخ 10 سال می گذره و ما با همان عشق همیشگیمون زندگی می کنیم و هر شب هم سکس داریم بدون برو برگرد ؛ بعضی از شما دوستان شاید تعجب کنید ولی نه دوستان سکس اون نیست که حتماً آلتت رو شق کنی و بزاری توی کس و چند تا پیستون بزنی و آب منی رو خالی کنی و تمام شد و رفت تا شب جمعه بعد ! نه دوستان من و همسرم از همان شب زفاف هر شب لخت تو رختخواب می ریم و همدیگه رو نوازش می کنیم ابراز عشق می کنیم همدیگه رو می بوسیم و من هر جای او رو لیس می زنم و بدون اینکه احساسی به انزال منی در خودم احساس کنم نهایت لذت جنسی رو دریافت می کنم و با تنی آسوده تو آغوش هم به خواب می ریم و شاید هفته ای یکبار انزال منی صورت بگیره اما عشق ما هنوز آتشینه و شاید بخاطر زیبایی بیش از حد همسرم بوده باشه ولی عشق خیلی مهم است دوستان
bi or ze
اعضا
#
: 7 Feb 2007 23:36
سلام بخش اول خاطره بودو گذشته ها گذشته ....
با بخش آخرش که نوشتی هر شب همدیگه رو نوازش میکنید ....و.....
شدیدا موافقم ....امیدوارم همینجوری شونصدو دویست سال ! با هم خوش و خرم زندگی کنید و اصلا به گذشته فکر نکن ....این شب و آرامش و گرمی آغوش همسرت و مهمتر وفاداریتون به همدیگه است که مهمه ...موفق باشی ....یا حق ...
HOC
اعضا
#
: 10 Feb 2007 18:17
oh 30 nafar? khoda bishtar kone
sanaz2
مدیر
#
: 10 Feb 2007 19:01
هر کی یه مدلیه دیگه
خدا آخر عاقبت همه رو ختم به خیر کنه
اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
diar
اعضا
#
: 20 Feb 2007 10:01
ای بابا تو که زن نگرفتی عزیز . پس مونده ی اینو اونو گرفتی ( ناراحت نشی ااااا ) چون بر فرض این که خانوم شما به خاطر پول این کارو نکرده. تا اینجاش قبول .
این نتیجه رو میگیریم که خانوم شما یا به خاطر عشقی که به طرف داشته تن به سکس داده . یا به خاطر شهوتی که داشته. که گزینه اول به خاطر اون عدد 30 خود به خود رد میشه .
میمونه شهوت که خب اینم عادیه . خیلی از دخترا اینجورین . اما میدونی چیه ؟ خاونم شما علاوه بر شهوتی بودنش یا به عبارت عامیانه حشری بودنش . تنوع طلب هم هست چون این طور به نظر میرسه که یه نفر سیرش نمیکرده .
اگه حرفات راست باشه بهت توصیه میکنم مراقبش باش
amirjoon
اعضا
#
: 27 Feb 2007 23:01
آب که از سر گذشت چه یه نفر چه سی نفر
واقعاً دنیای با حالی داریم
SeaBoy
اعضا
#
: 28 Feb 2007 10:50
کاملاَ درسته .
سکس و رابطه جنسی یکی از زیباترین احساساتی هست که در ما آدمها وجود داره . ولی متاسفانه در بعضی از فرهنگها از آن یه غول بی شاخ و دم ساختند . البته این طرز فکر که رابطه جنسی زشته بده گناهه حاصل نوع تفکرات مذهبی هم هست که بهتره واردش نشیم . ولی من بالشخصه هیچ چیز بدی در رابطه با کسی که سابقه رابطه جنسی داشته نمیبینم .
bivezan_mikham
اعضا
#
: 28 Feb 2007 12:05
Quoting: Bijanjun
حدود 30 نفر
خسته نباشید داره
روزگاریست که من در غم تنهایی خود غوطه ورم...===»»»***دنبالم نیا اسیر میشی***
s4mi
اعضا
#
: 28 Feb 2007 12:11
Quoting: diar
خاونم شما علاوه بر شهوتی بودنش یا به عبارت عامیانه حشری بودنش . تنوع طلب هم هست چون این طور به نظر میرسه که یه نفر سیرش نمیکرده .
يه چيزي
من و شما ، ماها تنوع طلب نيستيم ؟ طرف صحبتم بيشتر با پسر هاي مجرده
Quoting: Bijanjun
من پشت سر حرف او بهش گفتم عزیزم چرا مردها هر چقدر دلشون میخواد بتونند سکس بکنند ولی دخترا این حق رو نداشته باشند ؛ با گفتن این حرف نامزدم بی اختیار دستش رو دور گردنم حلقه زد و گفت دوسم داره
;)) HeY Y0U
s4mi
اعضا
#
: 28 Feb 2007 12:16
Bijanjun
در تاييد حرف شما
بهش گفتم دوست دارم هميشه سعي ميكنم جز تو به كسي ديگه فكر نكنم .
برگشت بهم گفت : ببين اگر فقط ببينم غير من با يكي ديگه بودي اونوقته كه ميان به همه ي پسراي شهرتون ميدم
از اون روز به بعد بدون اغراق بيشتر تو دلم جا وا كرده بود .
يه كم واقعيت پذير باشيم . پسره نامزد مي گيره . دو شب بعدش با دوستاش جمع ميشه ميره هالي حولي .
ايا دخترش هم مي تونه اينكارو بكنه ؟؟؟
يا اينوري باشيم يا اونوري
;)) HeY Y0U
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.