| نویسنده |
پیام |
|
|
sanaz to che modeli miposhi 1chiz beposh bessitemed biad azizam
"یه دختر خوب باید 7 تا (ب) داشته باشه: بیاد، بخوابه، بماله، بخوره، بده، بپوشه، بره" >>> master_hamii
|
|
|
akha jon short zanone
"یه دختر خوب باید 7 تا (ب) داشته باشه: بیاد، بخوابه، بماله، بخوره، بده، بپوشه، بره" >>> master_hamii
|
|
|
ساناز هر مدلی بپوشه نازه نازه
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
|
|
نامرد دخترا ميكشونه به اين تايپيك بعد ببخشيدا خرشون ميكنه بقيشو هم كه خودتون ميدونين..................
♥ هنوزم تو شبهات اگه ماهو داری ◊◊ من اون ماهو دادم به تو یادگاری ♥ . ◄خدایا سپاس...►
|
|
|
amir_yazd
با کی بودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
من معمولی ولی واسه دوس پسرم نخی میپوشم
"""""!!!!اراذل !!!!"""""من اردیبهشت میرم مکه از این به بعد شدم حاجیه نگاه خوشگله
|
|
|
Quoting: kosmashang من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
Quoting: akrobatbaz "یه دختر خوب باید 7 تا (ب) داشته باشه: بیاد، بخوابه، بماله، بخوره، بده، بپوشه، بره" >>> master_hamii kosmashang اعضا PM 
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( سحر )
|
|
|
Quoting: negah_khoshgele من معمولی ولی واسه دوس پسرم نخی میپوشم من برای دوست دخترم اصلا نمیپوشم. 
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
|
|
|
|
|
Quoting: dariushagha من برای دوست دخترم اصلا نمیپوشم. ایوووووووووووووووول واردها 
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( سحر )
|
|
|
Taraneh_bala86 سلام ترانه خانم اگه میشه به من ایمیل بدین می خوام بیشتر با شوما آشنا شم pedrammashreghi@yahoo.com
|