| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام
با عرض پوزش
جناب آقاي مدير
خواستم بدانم كه آيا ميشود با خانمهايي كه عكسشان را به اين سايت مي فرستند
رابطه بر قرار كرد
اگر مي شود چگونه؟
ضمنا من آدم جاافتادهاي هستم و فقط براي سكس ولذت
و تا آنجا كه مقدور است با شريط خانمها
با تشكر
|
|
|
Quoting: survey من آدم جاافتادهاي هستم من هم جاش می ندازم یکی هم بیاد جا پهن کنه ! مرد حسابی مگه اینجا جاکش خونست
█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█
|
|
|
ولی حیف که آقای عادل و ابول بزرگی نابود شدند
|
|
|
|
|
و من اونجا چت می کرد دختره نوشته بود اون به کانت
|
|
|
Quoting: survey سلام با عرض پوزش جناب آقاي مدير خواستم بدانم كه آيا ميشود با خانمهايي كه عكسشان را به اين سايت مي فرستند رابطه بر قرار كرد اگر مي شود چگونه؟ ضمنا من آدم جاافتادهاي هستم و فقط براي سكس ولذت و تا آنجا كه مقدور است با شريط خانمها با تشكر
روت نشد مستقیم بگی کس کشی کنید برام ؟ مرد حسابی فکر کردی ما چه کاره ایم ؟ خوب خودت برو مخشونو بزن

ابری نیست ... بادی نیست ... می نشینم لب حوض...گردش ماهی ها ...پاکی خوشه زیست !
|
|
|
ravi_gham خونسرد باش!
مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
|
|
|
Quoting: hornet_32 ravi_gham خونسرد باش!
Quoting: hornet_32 ravi_gham خونسرد باش! نه خدایشش میبینی ؟ منو بگو گفتم ببینم چه کار داره !! 
ابری نیست ... بادی نیست ... می نشینم لب حوض...گردش ماهی ها ...پاکی خوشه زیست !
|
|
|
ravi_gham حالا شما به بزرگواری خودتون ببخشیدش
اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
|
|
|
|
|
بابا مگه چي گفته ؟ خوب خيلي محترمانه يه سوال كرده . جوابش هم حداكثر يه نه محرتمانه هست . توروخدا مديراي مارو باش!!!!!
|
|
|
Quoting: survey جناب آقاي مدير خواستم بدانم كه آيا ميشود با خانمهايي كه عكسشان را به اين سايت مي فرستند رابطه بر قرار كرد از قدیم گفتن چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است برادر.....اگه میشد که آقای مدیر خودش میکرد جانم!
ps. شما هم واقعا" بد شانسی....این همه آقای مدیر.... بد قلق ترینش خدمت شما رسید!
|