| نویسنده |
پیام |
|
|
با سلام من 21 سالمه و دوست دارم با يك دختر رابطه برقار كنم در ضمن من تا اكنون اصلا دوست دختري نداشتم ولي الان احساس مي نكم بايد داشته باشم
|
|
|
در ضمن اگر خانمي لطف كنند وبه من يك حالي بدن ممنون مي شم پول هم موجود است
|
|
|
در ضمن اگر خانمي لطف كنند وبه من يك حالي بدن ممنون مي شم پول هم موجود است
|
|
|
|
|
NAMNAMEBARON
انجمن دوستیابی
2 تا کوچه اونور تره
اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
|
|
|
سلام من شهاب هستم 27 ساله 180قدچشم سبز-قهوه اي براي يك هفته ميام مشهد زيارت و سياحت دختر دانشجو از هر جاي ايران مخصوصا شمال (مازندران-بابل)باشه يا دختري از مشهد براي مهمون نوازي بين 18 تا 30 در خدمتش باشيم اميد دارم حداقل يك نفر جواب مارو بده تا از اين تنهايي يك هفته اي خلاص بشيم قربون او لبهاي ناز دختر هاي بامرام و مهربون yaser10960@yahoo.com
|
|
|
سلام من داریوش هستم از مشهد اگر خانومی دوست داره سکس داشته باشه وبرای دوستی پی ام بده reza.rohani@yahoo.com
|
|
|
سلام من علی .ساکن تهران . 24 ساله .هستم و آماده دوستی و برقراری رابطه جنسی . این هم میل من alisepid_1362@yahoo.com
|
|
|
سلام منmehdy.ساکن مشهد . 26ساله .هستم و آماده دوستی و برقراری رابطه جنسی . این هم میل من mhd_v2003@yahoo.com
|
|
|
|
|
# : 24 Nov 2007 01:01 | ویرایش بوسیله: abdoo
man57sal darm mardhastam .mojarradhastam. hamahe emkanat darm.khanomhaie zire 45 ba. pardakhpol tamas ba .www.aabisiah@yahoo.com .dar mashad
|
|
|
من حسین هستم 29 سال دارم fotohih@yahoo.com
|