صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / علل پایین بودن آمار سکس در ایران نسبت به سایر کشورها
. 1 . 2 . >>
نویسنده پیام
# : 19 Dec 2006 23:37

به نظر شما چرا تو ایران اینقدر میزان سکس با جنس مخالف پایینه؟
اعتقادات مذهبی ، ترس دخترها از سکس ، ترس پسرها از سکس که من فکر میکنم به علت ترس از ابروریزی باشه قوانین حکومتی که سکس رو به عنوان جرم میشناسه و ،،،

# : 19 Dec 2006 23:53

shila اشتباه نکن امار انجام سکس در ایران اتفاقا از خیلی کشورها بالاتره اما بهمون دلایلی که خودت گفتی علنی و مشهود نیست

?wanna see more of me
# : 19 Dec 2006 23:55

Quoting: shila66
به نظر شما چرا تو ایران اینقدر میزان سکس با جنس مخالف پایینه؟

چون شاد تعداد گی بیشتر شده...از بس همه میخواهند کون کنند.

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
# : 20 Dec 2006 00:57

shila66 مگه تو آمار سکس همه ملت رو داری که میگی پائینه؟؟؟؟

سبكباران ساحلها نديدند.... به دوش خستگان باري است دنيا.... مرا در موج حسرتها رها كرد .....عجب يار وفاداري است دنيا
# : 20 Dec 2006 13:08

منم فکر نمیکنم آمار سکس تو ایران پایین باشه ! ....
اگه من مدیر بودم این تاپیکو به بخش سکس در ایران منتقل میکردم ......

# : 20 Dec 2006 13:18

Quoting: IgnOreSeX
اگه من مدیر بودم این تاپیکو به بخش سکس در ایران منتقل میکردم ......

منتقل شد

دل گفت وصـالـش بدعـا باز توان یافـت.....عمریست که عمرم همه در کار دعـا رفـت
# : 20 Dec 2006 13:20

چون شاد تعداد گی بیشتر شده...از بس همه میخواهند کون کنند.

dariushagha
مدیر

آره والا

زنده بودن را براي زندگي دوست دارم ، نه زندگي را براي زنده بودن ♥♥♥
# : 25 Dec 2006 00:18

Quoting: kamran747
منتقل شد

مرسي

اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
# : 7 Jan 2007 12:57

کس رو گذاشتی میری کون می کنی؟!!

# : 10 Jan 2007 00:58

تنها عاملش به نظر من اینه که چون وسایل چون روزنامه و رسانه ملی >البته به گفته خودشان>میگن رسانه ملی هست .دست حکومت هست .حکومت دوست نداره گند این موضوع ها در باید ..برای همین هیچ جای در مورد ان صحبت یا مطلبی نمی گن....مثلا همین ایدز تا چند سال پیش هیچیزی نمی گفتن تازه انکارش هم میکردن ...تا اینقدر دیدن وضع خرابه که دیدن بهتره یکسری برنامه در موردش پخش کردن..به همین راهتی...پس نمیشه گفت چون هیچ جا در ایران مخصوصا روزنامه وتلویزیون..چون در مورد فحشا ..تجاوز.. حوادث چون چیزی نمی نویسند وجود نداره ..چرا اینارو همه میدونن تو جامع هست ..ولی کسی دوست نداره صداشو در بیاره نه مردم که سر تو لاک خود کردن نه حکومت

. 1 . 2 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.