| نویسنده |
پیام |
|
|
کسی میدونه این اسپری های حشر کننده خانوم ها اسمش چیه و از کجا باید خرید؟
sex2avizoon@yahoo.com
|
|
|
اروسپره اسمش هست و برای خرید باید کارت اعتباری داشته باشی و از طریق اینترنت سفارش دهی ولی مشکلی که هست این است که در گمرک اداره پست بسته را باز خواهند کرد و ماموران گمرک آن را برای خودشان خواهند برداشت و بسته به دست شما نخواهد رسید . تنها راهش این است که از دوستانی که به ترکیه یا اروپا می روند سفارش دهی با خود بیاورند
|
|
|
ممنون از راهنمایی تون.یعنی تو ایران نمیشه گیر آورد؟
sex2avizoon@yahoo.com
|
|
|
|
|
Quoting: ashinem کسی میدونه این اسپری های حشر کننده خانوم ها اسمش چیه و از کجا باید خرید؟
در مورد اسپري اطلاعي ندارم
اما شنيدم كه يك مدل آدامس وجود داره كه باعث تحريك ميشه
اما به دليل ممنوع بودن اين وسايل معمولا قيمت بالايي دارن
يادمه يه بار توي صف پمپ بنزين يكي داشت قايمكي از اين جور وسايلاي تحريك كننده مي فروخت
كلي خندم گرفته بود
اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
|
|
|
اينجا داره
پستي هم مي فروشه
×××××××
اديت شد
نوشتن آدرس سايت بدون اجازه مديريت ممنوع است
ساناز 2
|
|
|
ashinem
من نمیدونم !! 
|
|
|
البته دوستم یکی رو میشناسه !! همه جور چیزی داره اسپری .. سکس توی .. آدامس و شکلات تحریک کننده ... 
|
|
|
# : 20 Dec 2006 13:41 | ویرایش بوسیله: svzxc01
Quoting: svzxc01
اينجا داره
پستي هم مي فروشه
×××××××
اديت شد
نوشتن آدرس سايت بدون اجازه مديريت ممنوع است
ساناز 2
نيازي به اديت نبود. اين سايت داره به صورت علني و قانوني فروش مي كنه و اصولا فروش اينگونه وسايل و داروهاي(مشروط به داشتن مجوز از وزارت بهداشت و درمان) خلاف قانون نيست. بنابراين فكر مي كنم حذف اين سايت كه بخشي از محصولات اون وسايل جنسي هستن جايز نيست.
حتي اين فروشگاه و چند فروشگاه ديگه براي فروش اين چيزا با پست قرارداد بستن كه بتونن از طريق پست اجناسشون رو بفروشن.
|
|
|
|
|
میشه آدرس چندتا از این سایت هارو بذارین اینجا تا هم من استفاده کنم هم دیگران؟
sex2avizoon@yahoo.com
|
|
|
تو " گ و گ ل " دنبال اين كلمات بگردين:
"فروشگاه الکترونیکی سلامت"
" فروشگاه نشاط"
اگه "م د ي ر س ا ي ت " كلمات رو سانسور نكنه البته
|