| نویسنده |
پیام |
|
|
sohrab_vv جان و MehrdadMard عزیز.این داستان 99 به 1 که شما میگین مزخرفه باید بگم تا حدودی این داستان درسته.
تا اونجایی که من میدونم و اطلاع دارم و مطالعه دارم مرد سریعتر برای سکس تحریک میشه.ولی زن ها دیر تر واگه تحریک بشن شهوتشون بیشتره.به خاطر همین که مرد ها کمتر میتونن زن ها رو ارضا کنن.زن ها از اول تا آخر یک سکس خوب رو لذت میبرن.ولی مرد ها فقط لحظه انزال لحظه لذتشونه.
چرا مرد ها نمیتونن اکثره زن ها رو ارضا کنن؟چون در برابر شهوت زن ها کم میارن و صبرشون هم کمه.
یک جوک هم بگم بد نیست(شاید شنیده باشی):
به یه ترکه میگن تو سکس زن بیشتر لذت میبره یا مرد؟میگه:زن!میگن چرا؟میگه:وقتی گوشت می خواره ، گوشت بیشتر حال میکنه یا انگشتت؟!!!
|
|
|
به نظره من هم اگه این خانوم میخواد به خودش کمک کنه مثل اکثر دوستان میگم :اول شوهرش رو یک جوری راضی کنه که بره پیشه یک مشاور .چون بعضی از در خواست های این آقا مثل آرنج و ... نا خوشاینده و حالت روانی بودن شخص رو میرسونه.ولی بعضی از در خواست ها هم منطقی میتونه باشه مثل سکس از ک...ن.چون بعضی از زن ها هم به این سکس راضین ، به شرط نوع انجام دادنش.نه عین خر طرف کارشو بکنه و بره و فقط توقع داشته باشه.
در ضمن بد نیست همراه با مشاوره تو هم خودت فانتزی ارایه بدی و تو سکس فعال باشی.اکثره مرد ها از زن زن های فعال خوششون میاد و حتی بعضی ها در مقابل این نوع زن ها کم میارن.
پس تو هم فعال باش تا شوهرت لذت ببره و هم کم بیاره.و در نهایت تو هم از اینکه به خواسته های سکسیت میرسی لذت ببری.
موفق باشی
و یک دعا :
برای هیچ مرد و زنی این مشکلات پیش نیاد.و همه از زندگی و سکسشون لذت ببرن.
آ...م...ی...ن 
|
|
|
مخلص آقا آریس گل خودم
چطوری مهربان، یادی از ما نمی کنی
راستی آریس جان توی قسمت گفتگوی آزاد /رای گیری برای انتخاب محبوب ترین هاو/ برو یه رای به آقا دادشت بده، نازنینم

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
|
|

|
|
|
مخلص نازنین

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|