صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / نامه يكي از كاربرهاي سايت
. 1 . 2 . 3 . >>
نویسنده پیام
# : 31 Oct 2005 06:57

سكس از كاربرها يه ايميل فرستاده و از من خواسته كه متنش رو اينجا بزارم خودتون بخونيد و قضاوت كنيد:

سلام به همه بينندگان اين سايت

مطلبی رو که می خوام براتون بنويسم، يک داستان سکسی نيست.يک حقيقت تلخه که شايد در زندگی خيلی ها باشه.

و اما بخونيد و قضاوت کنيد:

من حدود يک سال و نيم پيش با يکی از هم دانشگاهی هام ازدواج کردم و حالا کاری به چگونگی ازدواج و آشنا شدن ندارم.

مشکل من از همون شب اول يعنی شب زفاف که واسه هر دختر پسری به ياد موندنی ترين و

و شيرين ترين شب زندگيشه شروع شد و همچنان هم ادامه داره.

و اما مشکل من اينه که شوهر من از من توقع داره مثل زن های سکسی تو فيلم ها باشم.

همون شب اول با من که می خواستم برای اولين بار هم خوابی رو تجربه کنم جوری برخورد کرد که انگار من سال ها تجربه سکس دارم.. کاملا با خشونت و آرتيستی و نا متعارف.

از من روزی دو بار ( و اگه کمرش اجازه ميداد بيشتر) سکس کامل می خواست. خب تا يک ماه اول عروسی که زندگی هنوز روی غلتک نيوفتاده بود خيلی اهميت نمی دادم. هر چند کارهايی که از من می خواست قبولش واقعا برام سخت بود. ولی ميگفت مگه اينا زن نيستن؟ اين همه دارن ک...ن ميدن ميگه چيزيشون ميشه؟ نگا کن يارو تا آرنج دستش تو .... زنه رفته. تو خيلی نازک نارنجی هستی...

حتی يه بارم تحت تاثير يکی از اين فيلما از بطری آب استفاده کرد.

شبا تا دم صبح می خواد حال کنه بدون اينکه فکر کنه من صبح زود بايد برم سر کار. آخه خودش چون يه شرکت با شريکاش داره، هر موقع دلش بخواد ميره سر کار. ولی من تا ۴ صبح بايد بيدار بمونم.

بعدش خسته مونده برم دوش بگيرم تا خوابم ببره ميشه ساعت ۵. ساعت ۷ هم بايد برم.

اما علاوه بر اينکه اون هر روز و روزی چند بار سکس می خواد، مشکل ديگه ی من اينه که اون انتظار داره من از نظر فيزيکی هم مثل هنرپيشه های سکسی باشم.

خب من بدنم و هيکلم نقصی نداره اما سينه و باسن پروتز گذاشته هم ندارم.

خب شايد بدونيد که برای يک زن خيلی لذت بخشه که شوهرش از بدنش تعريف کنه.ولی حتی يک بار هم اينو نگفته. و درک اين رو هم نداره که اون زن ها کارشون اينه و روزی چند ساعت تو سالن های مختلف به بدنشون ميرسن. مثلا خب من موهای بدنم رو ميزنم ولی خب خودتون می دونيد که اصلاح بعضی از نقاط بدن توسط خود آدم واقعا سخته. خب کافيه که يه تار مو در فلان جای من باقی مونده

باشه. غر ميزنه ببين اينارو ...ببين بدنشون صاف صافه...يه تار مو می بينی رو تنشون؟

و به اين فکر نمی کنه که خب اونا که خودشون اپلاسيون نمی کنن. ديگران اين کارو براشون انجام می دن جالب اينجاست که ايشون انتظار دارن هميشه خونه مرتب باشه غذا آماده باشه و... از طرفی

می خواد که مثل اون زنا به خودم برسم.آيا اينا با هم جور در مياد؟

کجای زندگی ما ها شبيه اوناست که بخوايم مثل اونا باشيم؟

اگه منم بخوام می تونم بهش بگم که تو هم مثل مردای سکسی فيلما نيستی.

شوهر من از نظر فيزيکی يه آلت نسبتا کوچيک با يه بدن خيلی مو دار داره. حتی خودش موهای اطراف آلتش رو تميز نمی کنه و ميگه همين جوری دوست داره! خب يه همچين آدمی اون وقت از زنش همچين توقعاتی داره...

من اينجا از همه پسرا می خوام که اگه ازدواج کرديد به زنتون به چشم هنرپيشه سکسی نگاه نکنيد و درک کنيد که اونا هنرپيشه هستند و يه جور بدل کار. همون طور که ما نمی تونيم مثل بدل کارها از روی چند تا ماشين رد شيم و.... مثل اين هنرپيشه ها هم نمی تونيم سکس داشته باشيم.

از مدير اين سايت هم خواهش می کنم اين نوشته من رو هم در قسمت داستان ها هم در انجمن اگه صلاح می دونن قرار بدن تا همه بخونن و نظر بدن. ممنون

تازه امروز اولین روز از باقیمونده عمرته... کی میره این همه راه رو!
# : 13 Feb 2006 12:57

MAN KE VAGHAN NARAHAT SHODAM NEMIDONAM CHERA HICHKAS NAZAR NADADE BOD VA MAN NAFAR AVALAM VALI OMIDVARAM MOSHKEL SHOMA HAL BESHE

# : 24 Feb 2006 15:25

من نمیدونم اون کسی که این نامه رو نوشته راست گفته یا دروغ و اصلا به اینجا سر می زنه یا نه ولی به هر حال این جواب منه به این نامه:
اول از همه این رو بگم؛ که من کارها و خواسته های شوهرت رو تایید نمی کنم ولی اون جوری هم که تو گفتی مشکلی نداره بیچاره.
از یه مردی که توی جامعه محدود مثل ایران بزرگ شده و تو مسائل جنسی خیلی کمبود داره، این خواسته ها بعید نیست.
اینو بدون که مرد ایرانی تو دوره مجردیش درست زمانی که بدنش سکس رو می طلبه به جای اینکه سکس واقعی رو تجربه کنه، یا فیلم سوپر تماشا می کنه یا تو یه سایتی مثل آویزون می چرخه! و یا اینکه داره خیال پردازی میکنه، و به همین دلیل مردهای ایرانی فانتزی های ذهنی جالبی دارن، داستان های سکسی که تو همین سایت هست دلیل بر این مدعاست.
البته هستن افرادی که عشق و حال هم میکنن(مثلا با دوست دخترشون) ولی این مسئله برا اکثریت صادق نیست چون امکانات که برای همه یکسان نیست.
تازه بیشتر اونایی هم که میکنن فکر میکنی چی کار میکنن ؟ جنده بازی!
جنده کردن که هنر نیست هیچ دردی رو هم دوا نمیکنه، تو یه سکس کامل و نرمال همه حواس شخص باید ارضا بشه نه فقط حس جنسی.
علاوه بر اینها سکس باید منظم باشه نه اینکه امروز طرف دوست دخترشو بیاره خونه بعدش بره تا یه زمان نامعلوم بعدی.
از اینا گذشته روانشناسا میگن 80 درصد شخصیت انسان تا قبل از 8 سالگی شکل می گیره یعنی مثلا نسل انقلاب که همش حجاب دیده اگه هزار بارم سکس بکنه بازم عقده ای می مونه و تا آخر عمر کنجکاوه که بدونه زیر حجاب چه خبره ؟!!
اینه شرایط پسرهایی که تو ایران بزرگ شدن و زندگی میکنن...
در واقع نباید دنبال این باشی که رفتار شوهرت رو عوض کنی، اون همین شکلی هست، تو خودت باید چیزی رو که فکر میکنی برات معضل شده درست کنی، تو در زندگی جنسیت یه حالت سکون و رکود رو در پیش گرفتی، یه جورایی کشیدی کنار میدان رو دادی دست شوهرت اونم خوب حسابی برا خودش جولون میده و فانتزی هایی که به ذهنش میاد یا تو فیلم سوپر می بینه ازت می خواد.
خداییش هیچ تا حالا سعی کردی مثلا یه کم ابتکار عمل رو تو سکس به دست بگیری؟ برا شوهرت لوندی کنی؟ یا حدقل جلوی خواسته هاش جبهه گیری نکنی (حتی به صورت ذهنی)؟
به نظر من یه زن ایرانی هیچ وقت سعی نکرده سکسی باشه، مفهوم سکسی بودن صرف داشتن قیافه یا هیکل خوب نیست، ممکنه یه دختری خوشگل هم نباشه هیکلشم معمولی باشه، ولی هنوز شلوارشو در نیاورده آب آدم بیاد! استریپ تیز واقعی یعنی این.
قبول دارم این مسئله تا حدود زیادی مربوط میشه به نوع تربیت ولی همه چیز که تربیت نیست بلاخره آدم باید خودشم یه کارایی بکنه یا یه چیزایی یاد بگیره دیگه.
حالا ممکنه شوهرت یه خواسته ای ازت داشته باشه که غیر ممکن باشه، این به جای خود ولی همه چیزایی که تو فیلم سوپر هست که غیر ممکن نیست، مثلا همین استریپ تیز؛ چه اشکالی داره اگه یه کم یاد بگیری؟ قرار نیست که برا آدم غریبه این کارا رو بکنه، می خوای برا شوهرت انجام بدی تازه خودت هم لذت میبری.
هر چند من معتقدم نه تو و نه هیچ زن ایرانیه دیگه اصلا به این چیزا فکر نمیکنین خیلی که بخواین کاری بکنین میرین سینه هاتون رو بزرگ میکنین اونم نه به خاطر شوهرتون،فقط به این خاطر که تو مهمونی به دیگران نشون بدین یا یه چیزی تو این مایه ها!
زنهای ایرانی به هیچ عنوان اکتیو نیستن، موقع سکس هم مثل یه تیکه گوشت می خوابن رو تخت و طرف هم میخوابه روشون، نه ابتکاری از خودشون دارن، نه ایده ای نه چیزی.
مثلا میگی شوهرم پشمای کیرشو نمیزنه، تو خودت یه بار ببرش تو حموم پشماشو براش بزن، اگرم نذاشت بالاخره یه جوری راضیش کن مسلما هر مردی یه رگ خوابی داره دیگه، اگه رگ خواب شوهرتو نمیدونی این دیگه از بی عرضگی خودته!
به هر حال شوهرتم بی تقصیر نیست ولی اینو بدون همه چیز به خودت بستگی داره، تو از لحاظ جسمی با شوهرت سکس داری ولی از لحاظ ذهنی بیرون از رابطه هستی، باید بیای تو رابطه و البته فعال باشی، نباید بهش مجال فکر کردن بدی انقدر باید سرشو با ابتکار و ایده هایی که از خودت نشون می دی گرم کنی که فرصت طرح خواسته های غیر منطقی رو نداشته باشه. مطمئن باش خودتم حال می کنی، بعد از یه مدتم شوهرت روت حساب دیگه ای باز میکنه، دیگه چیزای غیر منطقی ازت نمیخواد، تو هم همچین براش لوندی می کنی که هر چی پورن استاره کم بیاره.
در پایان امیدوارم مشکلت حل بشه.

بدرود!

# : 24 Mar 2006 11:36

salam
hamechiz be khodet bastegy dare azizam
faghat hamino mitunam begam

# : 16 Apr 2006 20:03 | ویرایش بوسیله: persian_prince

# : 16 Apr 2006 21:06

ایول بابا . نصیحته به جایی بود .

# : 16 Apr 2006 21:07

ایول بابا . نصیحته به جایی بود .

# : 20 Apr 2006 17:48

delam mikhad komaket konam vali kari az dastam bar nemiad sharmande

# : 20 Apr 2006 18:25

اولین باری است که از زبان یک زن میخوانم که از سکس خسته میشه. من شنیده بودم که 99 در صد شهوت مال زن هست و تنها یک در صد در وجود مرد است. حالا هر کس نظر خودش را دارد اما من فکر میکنم اگر زن سکسی نباشد پس بهترین راه زندگی تنها است. اگر من یک همچو زنی بگیرم که از سکس خسته بشه هفته اول خانه باباش میفرستمش. تنها عیبی که شوهر نویسنده داره نظافت اش است که رعایت نمیکنه و این که زیاد سکسی است به نظر من بزرگترین افتخار را برای خودش دارد. خیلی از زنها هم هستند که از شوهر هایشان طلاق میگیرند به خاطری که شب از کار میاد از خسته گی میخوابه. اینجا باید از بعضی دختران سوال بشه که آیا آنها در این مورد چه نظری دارند. به نظر من لذت زندگی در سکس است. البته سکس هم نه این که کیر را بگذار داخل کس و جلو عقب ببر. راه های واقعی سکس را باید انجام داد

# : 20 Apr 2006 18:38

a) sex bedoone eshq ba hamsar va sexe be zoor mesle zajr dadane oon mimooneh
b) agar inqadr in mozoo baraye shoharet mohemme khob sare kar naro! fekr mikonam kheili masaleh sadeh bashe mitooni avazesh khooneh bemooni va be khodet beresi

. 1 . 2 . 3 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.