صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
سکس در ایران
/
عشق بهتر است يا سكس؟؟؟؟!!!!
<<
.
1
.
2
.
3
.
>>
نویسنده
پیام
kosmashang
اعضا
#
: 19 Apr 2007 10:12
skygard
عزیز جان بحث سر سکس و عشق بود نه گوه بازی و آبرو ریزی
این شماره تلفنو هم حذف کن
اگه می خوای انتقام بگیری برو خودشو بکن برای محکم کاری می تونی دوست پسرشو هم بکنی.
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
bokonamet
اعضا
#
: 19 Apr 2007 10:24
حرف حسابی جواب نداره
kosmashang
اعضا
#
: 19 Apr 2007 10:59
bokonamet عزیز
مخلصتم
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
asheghbash
اعضا
#
: 19 Apr 2007 11:40
به نظر من
سکس یکی ازمکملهای عشق در زندگیه شراکتیه.
سکس استحکام بخش بنای عشقه.
اهالی تاپیک!!!
نظرتون چیه؟؟؟؟؟
kosmashang
اعضا
#
: 19 Apr 2007 14:13
خصوصا که من از سکس قسمن آخرش یعنی کس ا خیلی دوست دارم.
Gipsy Girl
اعضا
#
: 19 Apr 2007 14:53
Quoting: inkare
سعي كنيد هميشه عاشق باشيد . ايرادي هم نداره كه عاشق چندين نفر ياچيز باشيد خود من يه وقتي از بين دوست دخترام عاشق سه تا شون بودم اون موقع نه پول زيادي داشتم و نه مكان ونه منت كشي كردم و خيلي ها هم همينطور بودن و هستند وبعد از ازدواج و تاهل وتعهد فقط سراغ يكي كه از همه بيشتر عاشقش بودن رفتن
javoonihaye agha reza
One Orgasm a day,Keeps the doctor away !
Gipsy Girl
اعضا
#
: 19 Apr 2007 14:54
man migam eshgh mohem tare
One Orgasm a day,Keeps the doctor away !
kosmashang
اعضا
#
: 21 Apr 2007 12:53
عین من
ضمنا اینایی که عشقشون سکسه چکار کنن؟؟؟!!!! ها
sexnasa2008
اعضا
#
: 21 Apr 2007 13:24
مقصود تویی کعبه و بتخانه بهانس:
سکس یا هر فعلی که از رویه غریزه باشه تنها ابزاریه در دست ادم برایه هدفی مشخص
سکس واقعی وقتی معنا داره و ارضات می کنه که 2 طرفه باشه که نهایتش موجبه ارامشه روح میشه و این یعنی عشق
البته این حرفا تو ایران یه جکه خیلی خنده داره چون اصلا عشقی نیست که این حرفا جایی داشته باشه
sina_toooop
اعضا
#
: 21 Apr 2007 22:58
به نظر من عشق اگه حقيقي باشه، هيچ ربطي به سكس پيدا نميكنه.اون چيزي هم كه دو تا عاشق واقعي، از عشق بهش ميرسن، اسمش سكس نيست.اسمش معاشقه است. كه تو اين معاشقه هيچ گونه شهوتي وجود نداره و فقط اون دوتا عاشق با اون كار، عشق و علاقشون رو به همديگه ثابت ميكنن و با تمام وجود عشقشون رو باهم يكي ميكنن.آخرشم اون حالتي كه بهشون دست ميده ،ارضاي حس شهوانيشون نيست،بلكه يه خلصه ي عاشقانه است كه فقط عاشقاي واقعي،به اين حس ميرسن.سكس هيچ ربطي به عشق نداره.سكس از روي شهوت به وجود مياد و وقتي اون شهوت فروكش كنه،همه چي تموم ميشه.
اين موضوع عشق و سكس هم هيچ ربطي به ايران و جاي ديگه نداره.همه جاي جهان همينه.اما مشكلي كه تو ايران وجود داره اينه كه اكثر مردم عشق و سكس رو يكي ميدونن يا يه جوري ميخوان به هم ربطش بدن.در حالي كه اصلا به هم ربطي ندارن
به اميد روزي كه همه به درك واقعي اي از عشق برسن
<<
.
1
.
2
.
3
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.