صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
سکس در ایران
/
عشق بهتر است يا سكس؟؟؟؟!!!!
.
1
.
2
.
3
.
>>
نویسنده
پیام
FARHAD_JOOON
اعضا
#
: 30 Oct 2005 13:17
البته به نظر من در مملكت ما بهتر از همه خودارضائي مي شه . چون هم بي سر و صدا . بدون نياز به مكان خاص . مجاني . هميشه در دسترس . راحت و سريع . بدون نياز به منت كشي اين دخترهاي ناز نازي لوس . و.....
اين رو هم بگم اين كار مختص آدمهاي كون كشاد است
نظر شما چيه ؟
chabok2000
اعضا
#
: 30 Oct 2005 13:36 | ویرایش بوسیله: chabok2000
بنده با نظر شما مخالف هستم چرا كه عشق همان سكس روح است پس اگر تن ( جسم ) انسان سكس داشته باشد و روح بي سكس بماند مدتي نخواهد گذشت كه از سكس ضده خواهد شد و حتي اگر روح سكس كند و جسم نكند تن روح را مي خورد و باز از آن سكس هيچ عايد طرف نمي شود .
پس رعايت اعتدال و عدالت برابر هم براي تن و هم روح يكي از نكات خوب زيستن است .
همانگونه كه جسم نيازمند غذاست روح هم از اين قضه مستسنا نيست اگر در غداي جسم پور خوري شود روح آزرده مي شود و اگر در غداي روح كم خوري شود جسم هم آزرده مي شود غذاي جسم هيچ گاه نبايد از حد بگذرد و در آن افراط شود در غذاي روح نبايد تفريط شود يعني كمتر از حد معين به آن خورانده شود .
شاد و سرزنده باشد
سئوالي بود در خدمتم
chabok100salam@yahoo.com
inkare
اعضا
#
: 6 Nov 2005 06:41
chabok2000
ضمن تاييد حرفهاي تو اينو اضافه ميكنم كه :
سكس تنها فعاليت بسيار پيچيده انسانيه بطوريكه
1 - حس شنوايي روش تاثير ميزاره ( وقتي كه شريك جنسيتون آه و اوه ميكنه شما و خودش لذت بيشتري ميبريد )
2 - حس گويايي ( مثله حس شنوايي عمل ميكنه )
3 - حس لامسه جزء لاينفك يه ارتباط جنسيه ...... اينم توضيح بدم ؟ !
4- حس بينايي در سكس دخيله (كوس رو كه ميبيني يا اندام شريك جنسيت رو كه ميبيني كلي تحريك ميشي بعضيا هم كه فقط باهمين ديدن ارضاء ميشن )
5 - حس چشائي (وقتي لب ميگيري ولب ميدي ويا وقتي با زبون بدن شريك جنسيت رو ميليسي )
ميبيني كه تنها فعاليتيه كه تمام حواس پنجگانه توش شركت دارند . و كلي واكنش هاي مغزي وشيميائي وفيزيكي ديگه كه جاش و فرصتش اينجا نيست .
و همونطور كه ميدونيد احساس ديدني نيست مثل عشق .
حتي روان شناسا ميگن زن و مردي كه تا هم سكس دارند رابطشون قويتر ميشه شما حتي اسم دوست دختر هائي رو كه باهشون سكس داشتيد رو راحتتر به خاطر مياريد .
البته اينها در مورد يك انسان باروح و روان سالم صدق ميكنه اگر كسي اينجوري نيست حتما بايد با يه روان پزشك ياروانشناس مشورت كنه .
هيچ ايرادي هم نداره همونطور كه وقتي كمر درد ميگيريم به پزشك متخصص اورتوپد مراجعه ميكنيم وقتيكه روح و روان مون هم ناراحت ميشه بايد به متخصص روان شناس مراجعه كنيم .
فرهاد جون !
با قسمت آخر حرفت موافقم ولي اينو بدو ن كه دختر بازي و كوس كردن پول و مكان و منت كشي و ....... اينجور چيز ها نميخواد بلكه بيشتر از همه 1 - دقت دقت دقت دقت و دقت و 2 - بلدي بلدي بلدي بلدي و بلدي ميخواد كه اين دومي ريشه اش تو اون دوميه .
بايد يه خانوم و آقاي محترم بدونن كه طرف مقابلشون يا همون جنس مخالفشون چطور فكر ميكنه كه اين خودش يه علم ميباشه .
سعي كنيد هميشه عاشق باشيد . ايرادي هم نداره كه عاشق چندين نفر ياچيز باشيد خود من يه وقتي از بين دوست دخترام عاشق سه تا شون بودم اون موقع نه پول زيادي داشتم و نه مكان ونه منت كشي كردم و خيلي ها هم همينطور بودن و هستند وبعد از ازدواج و تاهل وتعهد فقط سراغ يكي كه از همه بيشتر عاشقش بودن رفتن .
تايادم نرفته بگم كه وقتي براي كس كردن پول ميدي خيلي كمتر لذت ميبري انگار كه داري كيرت رو ميكني تو ان و گه ميدوني چرا ؟؟ چون عاشق يه جنده نميتوني باشي .
شرمنده كه يه كم بي ادبي شد .
هميشه عاشق باشيد تا از زندگيتون لذت بيشتري ببريد .
فرهاد جون وچابك عزيز قربونتون برم
رضا inkare699051@yahoo.com
amanra
اعضا
#
: 19 Nov 2005 09:03
این یک واقعیت است که سکس بهتر است .
چون تا سکس نباشد عشقی به وجود نمی آید . پس سکس به وجود آورنده عشق است و تا سکس نباشد عشقی نیست . البته دوستان من به همه سلام میکنم چون من امروز روز اولمه که اومدم توی این سایت و خیلی از این افتخار آشنایی با شما خوشوقتم
xfarhad
اعضا
#
: 19 Nov 2005 12:29
ey val reza damet garm
inkare
اعضا
#
: 21 Nov 2005 06:26
xfarhad
فرهاد جون ما مخلصيم .
khalibaned
اعضا
#
: 28 Mar 2007 18:42
Quoting: inkare
ضمن تاييد حرفهاي تو اينو اضافه ميكنم
خالی بند
Zebel_Khan
اعضا
#
: 28 Mar 2007 21:49
Quoting: amanra
تا سکس نباشد عشقی به وجود نمی آید . پس سکس به وجود آورنده عشق است و تا سکس نباشد عشقی نیست
عزیزم تا حالا دقت کردی وقتی با کسی که هیچ علاقه و عشقی به اون نداری سکس میکنی اصلا لذت نداره.
سکس زمانی لذت داره که شما نسبت به طرف مقابل خودت عشق داشته باشی و علاقه ای در میان باشه
Ghachaghchi@gmail.com
kosmashang
اعضا
#
: 16 Apr 2007 11:09
چون آخر عشق به سکس ختم می شود پس بهتر است نتیجه بگیریم که سکس از همه بهتر است.
زیا اگه به طرف برسیم که آخرش می کنیمش
و اگه نرسیم برای انتقام باز هم می کنیمش
پس چرا خودمونو علاف کنیم همون اول می کنیم تا محکم کاری کرده باشیم و بعدا برای از دست دادن فرصت ناراحت نشویم.
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
skygard
اعضا
#
: 19 Apr 2007 06:04
با سلام خدمت دوستان گلم
منم با نظر شما موافقم
راستش من گرفتار شدم من با يكي از اشناهامون رابطه داشتم بعد يه مدت رفت با يكي ديگه
من واقعا دوسش داشتم ولي اون فقط دنبال تنوع بود خيلي خوشگل بود همين باعث دردسر شد
و كار دست خودش داد البته اينم بگم اون شوهر داره
اگه دوست داشتين ميتونم عكسشو واستون بذارم
تلفنش 01733724443 هستش
ميتونين امتحانش كنين
.
1
.
2
.
3
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.