صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / آیا دخترها ساده لوح هستند ؟!!!
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
نویسنده پیام
# : 18 Dec 2006 01:28

prince من چیزیو که گفتم حاصل تحقیق علمیه و خیلیا میدونن. حالا مهم نیست تو موافقی یا مخالف.حقیقت داره.

?wanna see more of me
# : 18 Dec 2006 01:41

Quoting: exclusively hot
اما مطمئنم ضریب هوشی دخترای ایرانی از پسرای ایرانی کمتره

چطور مطمئنی؟؟؟من که فکر نمیکنم ضریب هوشی شما از من بیشتر باشه..

به قول یکی از دوستام...تا کی دروغ؟؟؟؟؟؟؟؟
# : 18 Dec 2006 01:44

قول میدم که هست holandi

?wanna see more of me
# : 18 Dec 2006 01:45

قول میدم که هست holandi

از بچه ها نظر بخواهیم................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟...

# : 18 Dec 2006 01:48

manbae in tahghighat elmi va daneshmandanike ino dar moredesh tahghigh kardan ro mishe begi ? manam dost daram betonam inaro bekhonam, va inke migi kheilia midonan, mishe begi kodom yeki az pajohesh gara ya mohagheghin in mozo ro tayid mikonan ??
dost daram betonam be manabe tahghighatie shoma ham dast peyda konam

# : 18 Dec 2006 01:51

من تو تمام مدت تحصیلات دانشگاهیم که حدود 7 سال بود خیلی به موضوع تفاوت قابلیتهای ذهنی پسرا و دخترا دقت کردم. نمره و رتبه ای رو که پسرا با خوندن شب امتحانی یک درس کسب میکردند دخترا با خوندن درس به مدت 5 ساعت در روز نمیتونستند کسب کنند. البته این قضیه فقط محدود به دخترو پسرای دانشگاه ما نبود یه امر عمومیه .دخترا لطفا حقیقت رو بپذیرید با این که میدونم تلخه.

?wanna see more of me
# : 18 Dec 2006 01:55

holandi بچه ها مگه من و تو رو میشناسن که بخوان نظر بدن کی باهوشتره ؟ تازه تو چون قبل از من عضو اویزون شدی و دوستای زیادی داری ممکنه ازت جانبداری کنن. من حاضرم یه ادم بیطرف که هم تو قبول داری و هم من بیاد یه سری تست هوش مطرح کنه و ببینیم من و تو کدوممون زودتر میتونه جواب بده من از الان اماده هستم.

?wanna see more of me
# : 18 Dec 2006 01:57

aha pas tahghighati dar kar nabode, in faghat chizi hast ke be fekre to reside aziz dorost migam ??
say kon hich vaght nazareto ba haghighat ya vagheiat eshtebah nakoni, chizi ke benazare to miad hatman onike vagheiat dare nist aziz
ye chize ham toye hesabat biar, va on in has tke tahghighat va pajohesh ba 4 ta nokete ke momkene be nazare to amade bashe , hamrah ba ye dide yektarafe nesbat be ye mozo aslan yeki nistan doste aziz
shoma vaghean ghabol dari madari ke tor parvaresh dade aghlesh az to kamtare ??
vaghean ghabol dari ke khaharet az to kam hoshtare ??
chiziro ke dorost azash sar dar nemiari, bikhodi ro hava ra dnakon doste gerami
va say kon az farhange aghab oftadeye mard salarie iran ham kami khodeto biron bekeshi

# : 18 Dec 2006 02:02

بچه ها مگه من و تو رو میشناسن که بخوان نظر بدن کی باهوشتره ؟ تازه تو چون قبل از من عضو اویزون شدی و دوستای زیادی داری ممکنه ازت جانبداری کنن. من حاضرم یه ادم بیطرف که هم تو قبول داری و هم من بیاد یه سری تست هوش مطرح کنه و ببینیم من و تو کدوممون زودتر میتونه جواب بده من از الان اماده هستم.

نه ..اونها که شوخی بود...ببین همون که فکر میکنی باهوشتری نشون میده که کم هوشتری....
هر کی در یک ضمینه استعداد داره..شاید تو تو تست دانشگاه بهتر باشی و من تو یک سری چیزها که تو اصلا فکرش نمیکنی..هر که میدون نگاه و فکرش فرق میکنه...بنظر من تو یک ادمی هستی که خیلی باریک میبنی ولی طولانی...ولی شاید خیلی ها که بنظر تو نادان هستند خیلی وسیع میبنند ولی کوتاه....در حقیقت هر جفتش یکی هست..تو یک مسیر رو خوب میری ولی تو ضمینه های دیگه شاید اصلا اطلاعات نداشته باشی..ولی شاید یکی دیگه عموما خیلی چیزها بدونه ولی تخصصی که توش خو ب هستی رو هیچ اطلاعی نداشته باشه....در ضمن هوش فقط توی تحصیل و تست نیست...خیلی ها هستند حتی تحصیلات بالای دیپلم ندارند ولی تیزی و قدرت فکر و تیزی بینیشون خیلی بالاست.....این نظر من بود...

# : 18 Dec 2006 02:04

Quoting: prince2020
shoma vaghean ghabol dari madari ke tor parvaresh dade aghlesh az to kamtare ??

واقعا که عالی گفتی....

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.