صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / ساک نزدن و از کون ندادن دخترای ایرانی
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 .
نویسنده پیام
# : 12 Sep 2007 08:47

Quoting: sanaz2
مسلما معاشقه بعد از سکس یک مکمل به حساب میاد و هرگز نباید فراموش بشه

من گاهی اوقات به بنزین ماشینم مکمل اضافه می کنم. این که گفتی از هموناست

خطاب به وطن پرست ها: این وطن و وطن و وطن و وطن این بود وطــــــــــن===> دیم دو وطن
# : 21 Sep 2007 16:09

وای این تاپیک من هنوز فعاله

ولی من دیگه نظرم عوض شد چون در این یک سال هم تونستم از عقب سکس داشته باشم هم برام ساک زده شد اونم چه جورش جاتون خالی

# : 18 Oct 2007 10:37

LiDa_MalOus
تو چقدر ملوسی لیدا

# : 18 Oct 2007 10:39

این آيدي منه××××××× در یاهو. منتطر ایمیلت هستم
-----------------
گذاشتن ایمیل ممنوع
ساناز

# : 21 Oct 2007 12:52

من 25 ساله f از آبادان هستم دنبال یه دختر میگردم اگر هست به ایمیل من یه سری بزنه

mai_1361@yahoo.com بهش خوش می گذره . مرسی

# : 8 Nov 2007 00:53

همه چیز بستگی داره ... به زمان به مکان به شخص به موقعیت ...

این منم زنی تنها در آستانه فصلی سرد ...
# : 8 Nov 2007 01:38

reza_34
Quoting: reza_34
من گاهی اوقات به بنزین ماشینم مکمل اضافه می کنم. این که گفتی از هموناست

مکمل موتور ماشین رو داغون میکنه، جاش 4 تا باک معمولی بزن یک باک سوپر. البته حواست باشه خانوم بچه ها تو ماشین نباشند!

خارج از شوخی با sanaz2 موافقم

مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
# : 15 Jan 2008 04:02

البته بزرگترین مشکل اینه که بعضی از ماها (فقط بعضیامون)بیشترین آموزش سکس و از فیلمای پورنو میگیریم واگه این چیزارو توی اینجور فیلما میبینیم نباید توقع داشته بشیم که طرف سکسمونم همه اون کارارو انجام بده .به هر حال ماها ایروونی هستیم و سکسمونم مانند خیلی از چیزای دیگمون برگرفته از فرهنگ و علابق جامعه خودمون هستش. شاید شما با این مدل دخترها بیشتر برخورد کرده باشین ولی چیزی که بیشتر از همه مهمه اینه که باید بیشتر از خودتون به فکر ارضای طرفتون باشین چونکه در نهایت میبینین که نتیجش واسه خودتون بهتره.
این صحبتای من دلیل این نیست که بخوام بگم من از شماها بیشتر سکس داشتم .فقط نتیجه تفکریه که بهش داشتم.

# : 30 Jan 2008 10:19 | ویرایش بوسیله: amirfarokh

من فکر میکنم دلیلش بر میگرده به فرهنگ ما . دخترای خوب ایرانی در مقایسه ای که با فیلمهای پورنو و دید اجتماع در ذهن خودشون انجام میدن،فکر میکنند سکس هایی مثل ساک زدن، کون دادن و... اونها رو مثل یک فاحشه جلوه میده و چون غرور در روابط مدنی و اجتماعی براشون بعنوان یک ارزش معرفی شده و خوب هم هست، مستقیم منتقل میکنند به رختخواب ولی باید خانمهای محترم رو آگاه کرد که یک زن در عین حفظ غرور میتونه خیلی حشری و تحریک کننده هم واسه جفت خودش ظاهر بشه. البته ما اقایون محترم هم باید ظرفیت درک این موضوع رو داشته باشیم و با دید بازتری به این قضایا نگاه کنیم. ایرانی جماعت معمولا تئوریسین خوبیه برای بقیه.

posteshir1@yahoo.com
# : 5 Feb 2008 00:23

تاپیک = کیری

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.