| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: Taraneh_bala86 اتفاقا عاشق ساک زدن هم هستم
بابا شاید خانم حشری تشزیف دارند..عجله داره..ساک که میزنه..کون که میده..ولی کس نمیده؟؟ چه فایده؟؟
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
|
|
|
# : 31 May 2007 12:07 | ویرایش بوسیله: kosmashang
داریوش جان منکه چیزی نگفتم
فقط منظورم این بود که این چه طرز مطلب نوشتنه؟؟؟
البته این خانم در تایپیک دیگه یادم میاد نوشته بود که به پسر خاله اش از جلو داده پس مدیر عزیز نتیجه می گیریم که ایشون از همه طرف بازه بازن جان داداش
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
اتفاقا تنها چیزی که تو ایران درسته همینه واقعا ! اگه طرفم بخواد منو از کون بکنه یه بیلاخ میدم بکنه تو کونش !! جدی میگم . خودتون میدونین که چقدر ضرر داره از نظر جسمی .
|
|
|
|
|
hamidi1
حالا کی خواسته کون تو بذاره
عنوان تایپیک(ساک نزدن و از کون ندادن دخترای ایرانی)
مگه تو دختری؟؟؟؟
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
Quoting: kosmashang مگه تو دختری؟؟
ای نلاقولا...میخواهی بدی روت نمیشه؟
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
|
|
|
يه توصيه :هيچ كسي رو توسكس به چيزي كه دوست نداره وادار نكن. چون گندي ميزنه كه خودت حالت به هم ميخوره.
من فكر ميكنم بسترش آماده نيست بستر خوب ويار خوب ميدهد هر آنچه را كه تو بخواهي اين يك قضيه رياضيه .هركي رياضي خونده ميدونه كه p=>qواين يعني اينكه رو pخوب كار كن حتماqميدهد محال است كه ندهد .
|
|
|
narmine
کی گفته بسترش آماده نیس پس اینهمه کلیپ و عکس از ساک زدن دختران ایرانی الکیه؟؟؟
|
|
|
salam.doroste harky bashe az kon namide valyyyyy!!!!age bekhay amaro negah konyy mibinyy hame daran az kon midan
|
|
|
|
|
به اضافه جنابعالی ...

|
|
|
jo0o0o0n.migm kosmashang inghadr edeat mishe kashky ye roz ye gharar mizashtim bebinim ke mide.nazaret cheye??? 
|