صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / طرفداران زهرا امير ابراهيمي(زهره)!!!
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . >>
نویسنده پیام
# : 28 Nov 2006 17:15

براي طولاني نشدن اين تاپيك من يه تاپيك ديگه به اسمه " آيا تو ايرون آزادي جنسي (سكسي) هست؟" زدم. لطفآ به اون مراجعه كنيد.

# : 5 Dec 2006 03:32

البته میدونم خیلی دیر وارد بحث شدم ولی میخواستم قبل از بسته شدن این تاپیک من هم یه چیزی گفته باشم واقعآ من خودم وقتی جریان این خانوم (زهرا ابراهیمی)رو شنیدم واقعآ متآثر وناراحت شدم چون من از طرفدارای این خانوم بودم هرجوری که با خودم فکر میکنم میبینم نمیتونم این رو باور کنم که اون دختر زهرا باشه البته این رو بگم که من این فیلم رو دیدم وقتی به عاقبت اون و سرنوشتی که در انتظرشه فکر میکنم میبینم با جامعه ای که ما داریم و فرهنگ برخورد با این گونه اتفاق ها زهرا زندگی سختی رو خواهد داشت البته بازم امیدوارم که ساختگی باشه البته باورش یه کم سخته واقعآ اگه زهرا رو میدیدم بهش میگفتم که تو که این کار رو کردی و هر کس دیگه ام ممکن بود این کار رو بکنه دیگه چرا گذاشتی فیلم هم گرفته بشه تو فکر آینده رو نکردی این رو به این خاطر میگم چون تو بعد از اون چندتا فیلم تو چشم بودی بازم امیدوارم که دیکه شاهد این اتفاق ها نباشیم و از بازیگران خوبمون این چیزها رو نبینیم انشا الله......

# : 5 Dec 2006 03:35 | ویرایش بوسیله: samanbghn

امیدوارماین پخش سی دی های خصوصی اونم از شخصیت ها از بین بره

# : 5 Dec 2006 03:48

البته میدونم خیلی دیر وارد بحث شدم ولی میخواستم قبل از بسته شدن این تاپیک من هم یه چیزی گفته باشم واقعآ من خودم وقتی جریان این خانوم (زهرا ابراهیمی)رو شنیدم واقعآ متآثر وناراحت شدم چون من از طرفدارای این خانوم بودم هرجوری که با خودم فکر میکنم میبینم نمیتونم این رو باور کنم که اون دختر زهرا باشه البته این رو بگم که من این فیلم رو دیدم وقتی به عاقبت اون و سرنوشتی که در انتظرشه فکر میکنم میبینم با جامعه ای که ما داریم و فرهنگ برخورد با این گونه اتفاق ها زهرا زندگی سختی رو خواهد داشت البته بازم امیدوارم که ساختگی باشه البته باورش یه کم سخته واقعآ اگه زهرا رو میدیدم بهش میگفتم که تو که این کار رو کردی و هر کس دیگه ام ممکن بود این کار رو بکنه دیگه چرا گذاشتی فیلم هم گرفته بشه تو فکر آینده رو نکردی این رو به این خاطر میگم چون تو بعد از اون چندتا فیلم تو چشم بودی بازم امیدوارم که دیکه شاهد این اتفاق ها نالبته میدونم خیلی دیر وارد بحث شدم ولی میخواستم قبل از بسته شدن این تاپیک من هم یه چیزی گفته باشم واقعآ من خودم وقتی جریان این خانوم (زهرا ابراهیمی)رو شنیدم واقعآ متآثر وناراحت شدم چون من از طرفدارای این خانوم بودم هرجوری که با خودم فکر میکنم میبینم نمیتونم این رو باور کنم که اون دختر زهرا باشه البته این رو بگم که من این فیلم رو دیدم وقتی به عاقبت اون و سرنوشتی که در انتظرشه فکر میکنم میبینم با جامعه ای که ما داریم و فرهنگ برخورد با این گونه اتفاق ها زهرا زندگی سختی رو خواهد داشت البته بازم امیدوارم که ساختگی باشه البته باورش یه کم سخته واقعآ اگه زهرا رو میدیدم بهش میگفتم که تو که این کار رو کردی و هر کس دیگه ام ممکن بود این کار رو بکنه دیگه چرا گذاشتی فیلم هم گرفته بشه تو فکر آینده رو نکردی این رو به این خاطر میگم چون تو بعد از اون چندتا فیلم تو چشم بودی بازم امیدوارم که دیکه شاهد این اتفاق ها نباشیم و از بازیگران خوبمون این چیزها رو نبینیم انشا الله......باشیم و از بازیگران خوبمون این چیزها رو نبینیم انشا الله.....

# : 25 Dec 2006 00:21

Quoting: samanbghn
البته میدونم خیلی دیر وارد بحث شدم ولی میخواستم قبل از بسته شدن این تاپیک من هم یه چیزی گفته باشم

ماهي رو هر وقت از آب بگيري تازه است

اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
# : 26 Dec 2006 07:42

من نمیخوام به کسی بهتون بزنم.........
ولی اگه اون زهره نبود پس کی بود؟ همزادش؟
آخه 2 تا آدم چه جوری میتونن اینقدر شبیه باشن؟

http://www.avizoon.com/forum/2_19663_0.html
فعلا...........

نیلوفری

# : 22 Feb 2007 10:57

متهم دستگیر شد/ امیرابراهیمی: با یک تئاتر برمی گردم
به گزارش عصر ایران به نقل از منابع خبری ،مردی که پس از تکثیر و توزیع سی دی غیراخلاقی به دبی فرار کرده بود، توسط ماموران اینترپل دستگیر شد.

گفته می شود قرار است اینترپل، متهم دستگیر شده را به پلیس ایران تحویل دهد تا مقامات قضایی به پرونده او رسیدگی کنند.

در همین حال امیرابراهیمی در گفت و گویی که " بانی فیلم" آن را انتشار داد، اعلام کرد که به زودی در یک نمایش نقش آفرینی می کند.

این بازیگر سینما و تلویزیون افزود: نمایشنامه را خوانده ام و آمادگی خود را برای حضور در صحنه اعلام کرده ام.

وی گفت: درحال حاضر فیلم سینمایی «حافظ» و «سفر به هیدالو» را به ترتیب به کارگردانی «ابوالفضل جلیلی» و «مجتبی راعی» آماده پخش دارم.

امیرابراهیمی در مورد سی دی پخش شده و شایعه خودکشی اش توضیح داد: من از طریق پلیس امنیتی در حال پیگیری شایعات هستم.

بازیگر سریال های «نرگس» و «کمکم کن» ادامه داد: من در سلامت کامل به سر می برم و هیچ دلیلی بر خودکشی نمی بینم و از تمام رسانه ها و اشخاصی که شایعه پراکنی کرده اند، شکایت کرده ام و مسوولان امنیتی در حال پیگیری این مساله هستند.

وی در این گفت و گو که پیش از بیانیه اخیرش انتشار یافته با تکذیب تمامی مصاحبه هایی که در مورد این مساله از او در رسانه های گوناگون به چاپ رسیده و در سایت های اینترنتی درج شده، تاکید کرده است تا چند روز دیگر تکلیف تمامی این شایعات و مسائل مشخص خواهد شد.

گفته می شود گروه تحقیقاتی RESCUE SQUAD با تهیه 85 فریم از این فیلم و مقایسه با تصاویر این بازیگر دلایل قابل استنادی برای تبرئه زهرا امیرابراهیمی به مقامات مسئول ارائه کرده است.

خبرنگار عصر ایران می افزاید:با همه این اوصاف نتیجه نهایی تحقیقات می بایست از سوی مقامات صلاحیتدار قضایی اعلام شود زیرا بازار شایعات همچنان داغ است و از آنجا که این مساله با مسائل اخلاقی و حریم خصوصی افراد مرتبط است دستگاه قضایی در انتشار اخبار آن با محدودیت های اخلاقی و قانونی مواجه است .

------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ------
۸۵/۸/۱۶
واکنش زهرا امیر ابراهیمی بازیگر نقش زهره در سریال نرگس به اتفاقات اخیر
" زهرا اميرابراهيمي" بازيگر سينما و تلويزيون در خصوص جريانات پيش آمده اخير در طي اين چند هفته كه از وي در محافل خبري و مطبوعاتي منتشر شده است ، نسبت به اين اتفاقات واكنش نشان داد.
امير ابراهيمي با انتقاد از جريانات اخير كه به وي نسبت داده شده است ، گفت : پاييز امسال برايم ياد آور بدترين خاطره ها را ساخت ، تلخ و وهن آور . به قول اخوان " ابرهاي همه عالم در دلم مي گريند "...چون من از اين اتفاق غير انساني در رنجم و خداي هنر را شاهد مي گيرم نه براي خودم و فرديت خودم ، بلكه براي آنكه حرمت يك انسان و يك زن چنين لگد مال شد زيرا براين باورم بار سنگين تهمت و بي حرمتي را به يك انسان تحميل كردن ، گناهي بس گران و درد آور است.
وي افزود : در جامعه ما من اولين و آخرين قرباني اين گونه تهمت هاي ناروا و برچسب هاي غير انساني نيستم و نخواهم بود . چون تا زماني كه حس بي مسئوليتي و لاقيدي در بعضي انسانهاي كوته فكر و كوچك وجود داشته باشد اين اعمال شبه رواني هم رخ خواهد داد ، و جالب اينكه در ايران - ملقب و مشهور به سرزمين ناموس و كيان - چرا بايد چنين شهرونداني غير ايراني و بدون حميت و تعصب داشته باشيم .
امير ابراهيمي در ادامه گفت : اين اتفاق صرفا به خاطر كسب پول و شايد هم نوعي تفنن غير اخلاقي باشد و به خيال خامشان ديگر قانون و چارچوبي نيست و جامعه افسار گسيخته و بي اصول شده است .
اين بازيگر سينما و تلويزيون در بخش ديگري از صحبتهاي خود خاطر نشان كرد : بعضي وقت ها بد نيست ما مدعيان آزادي و انسانيت ؛ خود را لحظه اي به جاي ديگر ي بگذاريم و اين در هر دين و كيش و آئيني مر سوم است ؛ من هم بنا به اين رسم اديان ، دقيقا خودم را به جاي سه نفر گذاشتم . اول به جاي پدري گذاشتم كه هر روز چهره ي زرد و غمگين دخترش را مي بيند و شايد هم براي دلسوزي بر رخ سردش بوسه اي بزند و شايد هم نمي دانم در خفا و كنج خلوت از تيشه برداشتن مدعيان به سوي ناموسش بگريد و مردانه بار غم بر د وش كشد و يا خود را جاي مادري مي گذارم كه با شنيدن خبر خودكشي جگر گوشه اش همان لحظه قلبش باز ايستد كه در آرزوي مادر شدن دخترش روزگار را مي گذراند ،و يا خود را به جاي دوستي مي گذارم كه شرمش را با غيرت و شرف ايراني مي خورد تا كه شايد دست به كاري زند كه حقي را باز ستاند. در هر سه حال ، هر انساني كه بويي از انسانيت به مشامش رسيده باشد ؛ ناراحت مي شود.
امير ابراهيمي درباره شايعات اخيري كه در خصوص خودكشي وي در برخي رسانه ها منتشر شده است ، گفت : من خودم را جاي تمام وجود خودم گذاشتم كه براي اثبات اين بي حرمتي به شخصيت زن و انسان به سان اشرف مخلوقات . رفتاري كالائي داشتن با آن ، فقط تصميم گرفتم كه بايستم و به حرمت شرف و كيان قهرماني ايران تاريخ ، بگويم و فرياد بزنم كه من " زنم و انسانم " و علاوه بر آن به عنوان يك هنرمند بايد به جلا و صلابت زن ايراني فكر كنم و از حرمت زنان و دختران هم كيش و زبانم دفاع كنم ... و تنها وسيله و لبزار من همان هنر من است .
بازيگر نقش زهره در سريال نرگس خاطر نشان كرد: تكذيب من دردي را دوا نمي كند ، چه را تكذيب كنم ؟ وجود بلاهت را ؟.... من خود عين انكارم ! و مي دانم نسل نو و جوان و هم نسل خودم در ايران چنين عرصه را براي جولان بي غيرتان و عدوهاي ابله كيان و ناموس ايران ، فراهم نمي كنند.
وي افزود : من ساكن كوچك وادي هنرم . عزمم را جزم كردم تا بيشتر از پيش در زمينه كاري ام فعال تر باشم و با نوجستن و تكاپو در عرصه هنر ، به عنوان يك زن ايراني حركت كنم . حركتي براي نو جستن و زيستن و آموختن ؛ فعلا قصد هيچ گفتگويي با رسانه اي را ندارم و فقط به مردمان سرزمين قمر و پروين و فروغ و بزرگان هنر و ادب مي گويم من زنده ام.
منبع: ایلنا

عكس جديد زهرا امير ابراهيمي در صحت و سلامت كامل - عكس از ايلنا

------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- -----
چندی پیش فیلم غيراخلاقي(پورنوي) منتسب به زهرا امير ابراهيمي منتشر شد که جنجال فراواني به پا کرده و همه را متحیر و متاسف نمود و بعد اعلام شد بازيگر زن اين فيلم پورنو اميرابراهيمي نبوده است و فقط با او شباهت ظاهري دارد.
خودکشی نافرجام یک هنرپیشه زن
روزنامه جام جم خبر خودکشی وی هنگام تحقیقات ماموران نیروی انتظامی و بستری شدن در یکی از بیمارستانهای شمال تهران را به چاپ رساند.

جسد منتسب به زهرا اميرابراهيمي در پزشکي قانوني تهران
:

سایت خبری عصر ایران نوشت :جسد يک زن که گفته مي شود زهرا اميرابراهيمي بازيگر نقش زهره در سريال نرگس است صبح امروز به پزشکي قانوني تهران منتقل شد.

آخرین خبر:
یک مقام آگاه در این باره گفت: امیرابراهیمی خودکشی کرده ولی نمرده است. وی افزود: توزیع کننده فیلم مذکور فراری شده و پرونده نیز در دست بررسی است.

خبرهای بالا همه مربوط است به زهرا امیرابراهیمی،همون زهره خبرچین سریال نرگس که تازه وارد دنیای بازیگری شده بود و خوب داشت هنرنمایی میکرد ،اما حالا نه تنها از بازیگری بلکه از زندگی هم پاشو بریدند تا جایی که اقدام به خودکشی میکنه.

اون نامردایی که با بردن آبروی یک انسان دنیاشونو رو خریدنید:

آیا می دانند، اون الان کجاست؟ آیا می دانند چه فشاری رو تحمل میکند؟ آیا می دانند چند بار قصد خودکشی کرده ؟ آیا می دانند چه بر سر خانواده اش آمده؟

اما فکر میکنم یه چیزی رو خوب فهمیده باشند اونم آخرتی هست که به حراج گذاشتند!!!

اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
# : 22 Feb 2007 11:42

sanaz2

آخرین خبرو نداشتی پس...

زهرا امیر ابراهیمی مادامالعمر ممنوع التصویر شد

Quoting: sanaz2
فکر میکنم یه چیزی رو خوب فهمیده باشند اونم آخرتی هست که به حراج گذاشتند!!!

بر باعث و بانیش...

# : 23 Feb 2007 11:39

Quoting: Niloofari
sanaz2

آخرین خبرو نداشتی پس...

زهرا امیر ابراهیمی مادامالعمر ممنوع التصویر شد

مرسی
Quoting: Niloofari
بر باعث و بانیش...

بش باد
مرسی نیلو جان

# : 25 Feb 2007 08:37

مشکل این فیلم سکس نبوده . فیلم گرفتن از سکس هم نبوده چون اونم دیگه داره طبیعی میشه . فقط مشکل این فیلم خایه بازی طرف بوده که فیلمو داده به چهار تا کس خول تر از خودش که فقط نوک انگشتشونو میدیدن نه آخره کار رو. اما خانم امیر ابراهیمی مقصر اصلی این موضوع هستش چون به این فکر نکرده که اگر اتفاقی که الان افتاده بیفته باید چه گلی به سرش بگیره(البته اگر خودش باشه). تنها کسی که می تونسته از فیلم برداری جلوگیری کنه نکرده. حماقته محضه که ما بیائیم قصه’ اونو بخوریم.
به نظر من کون لقه آدم احمق...

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.