| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: hulck مشکل این فیلم سکس نبوده . فیلم گرفتن از سکس هم نبوده چون اونم دیگه داره طبیعی میشه . فقط مشکل این فیلم خایه بازی طرف بوده که فیلمو داده به چهار تا کس خول تر از خودش که فقط نوک انگشتشونو میدیدن نه آخره کار رو. اما خانم امیر ابراهیمی مقصر اصلی این موضوع هستش چون به این فکر نکرده که اگر اتفاقی که الان افتاده بیفته باید چه گلی به سرش بگیره(البته اگر خودش باشه). تنها کسی که می تونسته از فیلم برداری جلوگیری کنه نکرده. حماقته محضه که ما بیائیم قصه’ اونو بخوریم.
به نظر من کون لقه آدم احمق...
هزار جور حرف میشه در این مورد زد
اینم یه مدلشه
مرسی که نظر دادی دوست عزیز
اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
|
|
|
salam
|
|
|
Quoting: inkonel738
salam
علیک سلام عزیزم
اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
|
|
|
|
|
sanaz2
Quoting: sanaz2 مرسی نیلو جان
خواهش میشود
علی
فعلا...

|
|
|
Quoting: Niloofari
علی
فعلا...
ببخشید
نه اینکه اسم خودم آی دیمه
فکر می کنم که آی دی همه اسمشونه 
|
|
|
sanaz2
Quoting: sanaz2 ببخشید
نه اینکه اسم خودم آی دیمه
فکر می کنم که آی دی همه اسمشونه

|
|
|
Niloofari

|
|
|
باید بگم اون خودش اینو می خواسته شاید می خواسته معروف بشه
چون موقع سکس همش دوربین رو نگاه می کنه و می خنده پس می دونسته
پس دلیلی بر اینکه شما بگی آبروش رفته من نمی بینم
|
|
|
|
|
Quoting: mahna باید بگم اون خودش اینو می خواسته شاید می خواسته معروف بشه
چون موقع سکس همش دوربین رو نگاه می کنه و می خنده پس می دونسته
پس دلیلی بر اینکه شما بگی آبروش رفته من نمی بینم
نه خیر این طور نیست
اشتباه اون این بوده که زیادی به یک پسر اعتماد کرده
|
|
|
اینکارها در جامعه ما بدون مجازات در حال کسترش اگر یک نفر فقط یک نفر ادام بشه دیگه کسی جرئت این کارها رو نخواهد داشت
|