صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / انقلاب جنسي پنهان در ميان جوانان ايران در اثر سرکوب
<< . 1 . 2 .
نویسنده پیام
# : 31 Jan 2007 06:56

Afsun ta be key sarkub ta koja khun shod dele javan khoshgid laleha

# : 6 Feb 2007 17:48

چون مطلب بسیار جالبی بود ، این پست را زدم تا تاپیک بیاد بالا و دوستان استفاده کنن

آسمان مال من است/ پنجره، فکر، هوا، عشق، زمين مال من است/چه اهميت دارد ...بقيه اش...
# : 19 Feb 2007 21:48

جدایی جنسی تو ایران تو وجود من درونی شده ... از اتوبوس های جدا تا عروسی های جدا... وقتی با یه خانوم صحبت می کنم انگار همه آدمای دنیا دارن نیگاه می کنن... آخه گناه این جوونا چیه ؟؟ یه سر بیاید اینجا تصمیم دارم اینجا در مورد همین چیزا بحث کنم!
http://www.avizoon.com/forum/2_22589_0.html

Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today
# : 27 Feb 2007 17:05

مرسی
تاپیک جالبی بود.
من هم خوندم و متاسفم که بگم وقتی جوونها (اعم از دختر و پسر) تو همین یه نیازشون گیر می کنن، دیگه طبیعیه که به فکر آزادی بیان و دمکراسی و توسعه پایدار و این "تیلیپ ها" نمیرن.
امروز خیلی ها می خوان فقط یه قرص بالا بندازن، "یه فاز توپ" بگیرن و "برن تو کار سکس"
فکر نمی کنید یکی از دلایل استقبال کم پسرها از ازدواج همین عدم وجود اعتماد باشه؟
اعتماد کم و کمرنگ تر شده. هم در بین دخترها هم در بین پسرها
اعتماد که نباشه ازدواج هم شکل نمی گیره. ازدواج که شکل نگیره ...

<< . 1 . 2 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.