صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / دوستان ؛ چه کسی تا بحال خون حیض خانومی رو خورده ؟
<< . 1 . 2 . 3 . >>
نویسنده پیام
# : 6 Nov 2006 00:37

exclusively hot

hakhajun

به قول یکی از دوستام...تا کی دروغ؟؟؟؟؟؟؟؟
# : 6 Nov 2006 00:47

dariushagha
Quoting: dariushagha
یک راز محرمانه بگم...خانمها گوشاشون بیگیرند..... وقتی زن ریگل هست حشرش 1000 برابر میشه... سینا شام امشب بیشام.....

من گوشام وا بود

من آن خورشید زر پوشم که با ظلمت نمیجوشم....بجز آغوش دریا را نمیگیرم در آغوشم
# : 6 Nov 2006 01:06

يه مدير اين تاپيك رو ديليت كنه.

علت: تشويش اذهان عمومي

خیلی مهم! حتما ببینید: http://www.avizoon.com/forum/1_75181_0.html
# : 6 Nov 2006 01:35

نسرین جون ممنون از تشویقت دلگرم شدم

?wanna see more of me
# : 6 Nov 2006 02:16

بابا ادم به شطر لب بده که بهتره! آخه مرد حسابی این چه کاریه کردی تازه میای تعریفم میکنی اووووق

# : 15 Nov 2006 02:14

آقا اين تاپيك رو كه زديد....
يه تاپيك راجه به خوردن ان زنا هم بازكنيد كلكسيون تكميل بشه

# : 15 Nov 2006 04:11 | ویرایش بوسیله: omidakam

×××××××××××××!!!!!
اديت شد

ساناز2

# : 18 Nov 2006 22:05

exclusively hot

Quoting: exclusively hot
نکن این کا را رو عزیزم دلبندم هزار نوع مرض میگیری

دوست نازنینم من میخوام بدونم اگر خون رگ پر از میکروب است پس چرا نوزاد را که تا قبل از تولد نه ماه درون شکم زن از خون رگ تغذیه می کنه را هلاک نمی سازد ؟ تازه اگر پر از میکروب باشه باید خود زن رو هم بکشه چون از درون رگهای او میاد بیرون ؛ گذشته از اینها من نگفتم که کس هر زنی رو که از راه برسه باید خورد ؛ نه خیر بابام جان کس زنی را می توان خورد که واقعاً یکی یه دونه باشه تو زیبایی بطوریکه از هر 1000 مردی که چشمش به او بیفته زانوهاش بلرزه ؛ من خودم اول ×××××گفتم که از هر کس دیگری وسواسی تر هستم ولی زیبایی ان زن بقدری خیره کننده بود که شما که نه حتی ×××××××هم باشه اونو میخوره ، امیدوارم روزی برسه که همه آقایون ایرانی کس زنان رو در صورت زیبایی لیس بزنند . ناگفته نماند که کس بیشتر دختر خانومهای ایرانی یه مقدار نافرم است ولی کس های ناز زیادی هم داریم . اونایی که کس های مختلفی را دیده اند می دونند من چی میگم . کس خوب داریم کس معمولی داریم کس زشت داریم کس کثیف داریم که البته کس زیبا و تمیز قشنگه

اديت شده
براي با آخر تذكر مي دهم

در صورت تكرار بن مي شويد

ساناز2

# : 18 Nov 2006 22:13

برای اطلاع دوستان این مطلب رو هم ذکر کنم شاید موجب شادی گردد ؛ یه روز یکی از دوستانم که با او خیلی ایاق بودیم تو سکس به من گفت که اینبار از دختره بخوام تا سوراخ کونم رو لیس بزنه . او می گفت دختره زبان خودش رو وسط سوراخ کون او پیچ می داده و حسابی لذت برده . خلاصه من نیز به گفته او عمل کردم و از دختره خواستم سوراخ کونم رو لیس بزنه دختره که تا او لحظه ساک می زد و خایه هام رو تو دهانش می گرفت وقتی بهش گفتم سوراخ کونم رو لیس بزنه از خدا خواسته چنان زبانش رو وسط سوراخ کونم پیچ می داد و فشار می داد تو که حسابی آدم رو حال بحال می کرد خیلی لذت می ده یه بار هم که شده امتحان کنید قول می دم معتاد اینکار بشید ولی ناگفته نماند که بعضی از دختر ها از اینکار طفره می رند اما نه همشون .

# : 21 Nov 2006 09:53

××××××××××××××××××××××
اديت شد
ساناز2

<< . 1 . 2 . 3 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.