صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / دوستان ؛ چه کسی تا بحال خون حیض خانومی رو خورده ؟
. 1 . 2 . 3 . >>
نویسنده پیام
# : 5 Nov 2006 22:19

دوستان کسی هست در میان شما که تا بحال کس خانومی را که رگ هست یا بقول عوام حیض هست لیس زده باشه و دهنش خونی شده باشه و مقداری هم از خون حیض خانوم رو خورده ؟ راستش من یکبار یک خانومی رو گیر آوردم و وقتی به خلوت رسیدیم خانوم گفت کسش رو لیس بزنم ، گفت خیلی دوست داره کسش رو یک مرد العان لیس بزنه ؛ یعنی در آن لحظه ، خلاصه من هم از خدا خواسته افتادم لای پاش و شروع کردم به لیس زدن کس خانوم ولی متوجه شدم که خون آلود هست کسش و فهمیدم که رگ هست ، ولی او بازهم گفت زود باش بلیس ، به هر ترتیبی که بود شروع کردم به لیسیدن کس خونین خانوم و صورتم سرخ شد از خون درست مثل شیر و پلنگی که آهو شکار کرده و شکمش رو دریده و صورتش هم خونین شده باشه ، اولینبارم بود که خون کس خانومی را لیس می زدم اینقدر لذت می برد که تنش می لرزید تا اینکه سه چهار بار رعشه کشید و ارگاسم شد ؛ ولی دوستان از زیبایی اون خانوم اگر بخوام بگم باید بگم که آیا شما تا بحال در طول عمرتان شده به خانومی نگاه کرده باشید و در همان دم از فرط زیبایی او عاشق و دیوانه ان خانوم شده باشی؟ و حاضر شده باشی تا تمام دنیا را به زیر پای او بریزی ولی اون مال تو باشه ؟ خلاصه ان خانومی که من خون کسش رو لیسیدم و در حالت رگ بهش ساک زدم بقدری زیبا بود که من در تمام طول عمرم زنی به آن زیبایی ندیده ام باور کنید هیچ مردی قادر به مقاومت در مقابل آن همه زیبایی نیست مرد اگر فیل هم باشه جلوی آن همه زیبایی ان خانم زانوانش به لرزه میافته . من که می گفتم تو خود خدا هستی عزیزم دیوانش شده بودم و دیوانه وار کس خونینش رو می لیسیدم . ولی این را هم بگویم دوستان که من خیلی آدم وسواسیی هستم فکر نکنید هر زنی جلو بیاد همین کارو می کنم باهاش ها ؛ اگر زن زشت که نه معمولی هم باشه و بخواد تمام دنیا را بهم بده و من کس خونینش رو لیس بزنم هرگز لیس نمی زنم و با لقد می زنم تو کونش ، اما دوستان اگر آن خانوم رو دوباره ببینم بازهم کس خونین او را ساک خواهم زد. آیا شما هم می توانید چنین کاری بکنید یا خیر ؟

# : 5 Nov 2006 23:11

آره بابا چندین دفعه..... یک بار یادم رفت دهنم بشورم... ملت فکر میکردن دندونام شکسته....

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
# : 5 Nov 2006 23:22

dariushagha
Quoting: dariushagha
آره بابا چندین دفعه..... یک بار یادم رفت دهنم بشورم... ملت فکر میکردن دندونام شکسته....

واقعاَ؟؟؟

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
# : 5 Nov 2006 23:24

خوب شد هنوز شام نخوردم چه چیزایی تعریف می کنید

# : 5 Nov 2006 23:27

وخ وخ..

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
# : 5 Nov 2006 23:51

hakha نکن این کا را رو عزیزم دلبندم هزار نوع مرض میگیری من تا حالا کس سالم هیچ دختریو نخوردم چه برسه به خونی .اصلا فکرشو میکنم که زبونم میخواد به اونجا بخوره حالم بد میشه.کس فقط جای کیره نه جای زبون. کیا با من موافقن؟اصلا این خودش یه موضوعه کیا مثل من از کس لیسی بدشون میاد؟

?wanna see more of me
# : 6 Nov 2006 00:21

جناب exclusively hot مي خواستم بدونم چطور انتظار داري يه دختر كيرتو تا ته تو حلقومش كني بعدشم اب كيرتو بخوره ولي خوشت نمياد كس بخوري..عجبا

# : 6 Nov 2006 00:23

Quoting: 30naa
خوب شد هنوز شام نخوردم

Quoting: exclusively hot
نکن این کا را رو عزیزم دلبندم هزار نوع مرض میگیری

ای بابا... چقدر سخت میگیرید....مریضی کدامه....بله اگر طرف ایدز داشته باشه قبول.... یک راز محرمانه بگم...خانمها گوشاشون بیگیرند..... وقتی زن ریگل هست حشرش 1000 برابر میشه... سینا شام امشب بیشام.....

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
# : 6 Nov 2006 00:26

داريوش خان آواتار پر مسمايي داري پس،،، هميشه از شكار كس برميگردي،،،،

# : 6 Nov 2006 00:31

anarakiجون من از هیچ دختری انتظار ندارم برام ساک بزنه مگه این که خودش پیشقدم بشه و با میل خودش این کا رو انجام بده

?wanna see more of me
. 1 . 2 . 3 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.