صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / درگذشت زهره بازيگر فيلم نرگس!!!
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
نویسنده پیام
# : 5 Dec 2006 10:09

این خودکشیاش همش فیلمشه!!!!
اگه واقعا این کاره بود همون بار اول هم خودشو هم ملت و خلاص میکرد.....این کاره نیست!!!

# : 5 Dec 2006 10:25

دوستان یه موقع سوء تفاهم نشه من نمیگم که دوست دارم بمیره یا بگم گناهکاره....چون نمیشه زیاد رو این فیلم حساب باز کرد.....
من فقط میگم اگه واقعا میدونه که بی گناهه ...وایسه بی گناهیشو حالا به هر طریقی شده ثابت کنه ....با خودکشی که چیزی عوض نمیشه...

# : 7 Dec 2006 20:45

سلام دوستان ، میدونید چرا دختر معصوم دست به خودکشی میزنه ؟! بخاطر وحشت از سنگسار وحشیانه است . آخر چه اشکالی داره یک انسان که آزاد خلق شده فیلم سکس بازی کنه و دی وی دی کنه و به بازار هم بده کما اینکه مال این دختر خانوم دی وی دی هم نیست سی دیست در واقع یک پسر حرامزاده که درخواست ازدواجش وقتی به زمین انداخته میشود اینچنین دست به انتقام شیطانی می زند ؛ من ضمن حمایت از این دختر خانوم که واقعاً شایستگی خودش رو چه در فیلم های اجتمائی و چه در حیطه فیلم های پورنو به اثبات رسونده برای ایشان آرزوی موفقیت می کنم در ضمن از دوستانی که سی دی مذکور را سراغ دارند به من اطلاع دهند تا خریده و تماشا کنم مرسی و به کسی که سی دی مورد نظر را اراعه دهد 100 دلار جایزه خواهم داد.

# : 18 Dec 2006 00:09

همچین چیزی وجود خارجی نداره و فقط شایعه است

اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
# : 8 Nov 2007 14:08

فعلا هنوز دادگاه دارند.چون دوست پسرش يا همون نامزدش اعتراف كرده كه فيلم حقيقي است ولي نميدونند چطور و توسط چه كسي لو رفته.تا دادگاه بعدي معلوم شود.فعلا نامزدش هم ازاد شده با وثيقه گذاشتن.

# : 8 Nov 2007 18:55

با سلام
با اجازه خانم ساناز که هر جا آی دی گذاشتم ، زود اومد منو فیلتر کرد .
بالاخره مشخص شد که فیلم واقعی بوده . پسری که تو فیلم بوده فردی است به نام شهرام شرافت . بر عکس شابعات نه دستیار تصویر بردار بوده نه چیز دیگه ایی . دوست پسر یکی از دوستای خانم امیر ابراهیمی بوده که مدتی با هم بودن و وقتی به دلایلی می خواستن از هم جدا بشن یه سکس بعنوان گودبای سکس یا سکس خداحافظی می کنن . برای همین هم خانم امیر ابراهیمی تو فیلم گریه می کرد . و خلاصه از این سکس فیلم می گیرن و مردم بیچاره هم همونو دیدن .
البته قرار بوده که فیلم رو خودش پاک کنه و یه نسخه برای یادگاری به خانم امیر ابراهیمی داده . از طرفی خواهرِ همسرِ رامبد جوان که از دوستای امیرابراهیمی بوده یه نسخه از فیلم می زنه و به دوستش می ده که از همون طریق در اختیار 2-3 نفر قرار میگیره و اونها هم که می بینن موضوع جالبیه تکثیرش می کنن و خلاصه شد آنچه که دیدید .
در حال حاضر هم برای اون افراد زندانهایی به مدت 6 سال و کمتر بریدن . برای خانم ابراهیمی و اون پسره هم مشکل قانونی پیش نیومد چون گناهی نکرده بودن و می تونن ادعا کنن که محرم بودن که همین ادعا رو هم کردن .

سانار حال کردی خبرها رو ؟

زشتی و بدی فیلم هم این بود که امیر ابراهیمی تو فیلم بود . یعنی این همه فیلم سکس ایرانی تو بازاره ولی هیچکدوم اینقدر سر و صدا نکرد . برای اینکه هنرپیشه ایی بود که مردم می شناختنش و متاسفانه برعکس اخلاقش و بدلیل معصومیتی که میمیک چهره اش داره نقشهای معصومانه ، مظلومانه و اعتقادی رو بازی می کرد و در واقع به نوعی حالت الگو رو برای بسیاری از جوانان مخصوصاً دختران جوان و نوجوان داشت . ببینید دوستان ! همه ما ممکنه که سکس آزاد داشته باشیم ولی یقیناً راضی نمی شیم که خواهر کوچولو یا برادر کوچولومون درگیر یه ماجرای سکسی بشه اونهم بدون اینکه از نظر عقلی به بلوغ سکسی رسیده باشه .
البته باید بگم بدبخت ملتی که الگوهایش هنر پیشه ها یا ورزشکارای حرفه ایی ِ بی سواد و بی فرهنگ باشن !! به جای اینکه الگوشون فردوسی و آرش کمانگیر و کاوه آهنگر و شهید همت ها باشه !!
آهای !!! به خاطر این آخری فحش ندیدها . اونها با هر نیتی که داشتن مدافع تمامیت ارضی کشور عزیزمون ایران بودن . ما حتی اگه مذهبی نباشیم و ملی باشیم باید به ایشان و امثال ایشان احترام بذاریم .
ساناز !! حالا بازم بدو بیا منو سانسور کن . تو کی می خوای با من رفیق باشی دختر ؟

# : 9 Nov 2007 03:58

اخه این دیگه چه وضعی

# : 13 Nov 2007 04:53

اگه من جای این دختره بودم . .. پا میشدم می اومدم خارج از ایران . . . عشق دنیا !

فکر کنم این کار ها رو میکنه که دوباره بتونه فیلم بازی کنه . .. بی چاره خیلی هم موفق بود . . .شاید حسرت می کشه و افسوردگیش رنجش می ده . .

# : 13 Nov 2007 18:12

cheshme dolat va melate Iran Roshan ke intori az Honarmandashon esteghbal meykond

# : 13 Nov 2007 20:42

کدوم هنر مند بابا . . طرف دونبال عشق و حال خودش بوده . . شهرت . .ثروت . .!

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.