صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
سکس در ایران
/
درگذشت زهره بازيگر فيلم نرگس!!!
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
>>
نویسنده
پیام
sanaz2
مدیر
#
: 22 Nov 2006 03:26
Akhmontezeram
مرسي و ممنون
اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
La Guy
اعضا
#
: 22 Nov 2006 08:01 | ویرایش بوسیله: La Guy
من این فيلم را بد از جستجو پيداش کردم هنر پيشه فيم شباهت داره ولي زهره نيست.
What kind of an idiot woudl make such a stupid mistake to think she is zohreh?
alisasghar
اعضا
#
: 23 Nov 2006 00:09
ajab koni dasht
sanaz2
مدیر
#
: 23 Nov 2006 02:18
Quoting: La Guy
من این فيلم را بد از جستجو پيداش کردم هنر پيشه فيم شباهت داره ولي زهره نيست.
What kind of an idiot woudl make such a stupid mistake to think she is zohreh?
هر كسي نظري داره
اما نبايد يه كسي توهين كرد
حتي انگليسي
اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
Bj_bahram
اعضا
#
: 24 Nov 2006 00:21
khobe
sanaz2
مدیر
#
: 24 Nov 2006 00:46
Quoting: Bj_bahram
khobe
بهتر از اين هم ميشه
La Guy
اعضا
#
: 24 Nov 2006 07:11 | ویرایش بوسیله: La Guy
باشه چشم هر چی مدير جونم بگن
mahdi7266
اعضا
#
: 24 Nov 2006 17:33
انشاالله که دروغه باب ترا بخدا به این مسئله پاین بدید دیگه
sanaz2
مدیر
#
: 24 Nov 2006 18:05
موسيقي كه براي زهرا امير ابراهيمي خوندن
http://music.sarcheshmeh.ws/Yas/Yas.ft.Ammin(sarcheshmeh.ws).mp3
samanbghn
اعضا
#
: 5 Dec 2006 04:03
البته میدونم خیلی دیر وارد بحث شدم ولی میخواستم قبل از بسته شدن این تاپیک من هم یه چیزی گفته باشم واقعآ من خودم وقتی جریان این خانوم (زهرا ابراهیمی)رو شنیدم واقعآ متآثر وناراحت شدم چون من از طرفدارای این خانوم بودم هرجوری که با خودم فکر میکنم میبینم نمیتونم این رو باور کنم که اون دختر زهرا باشه البته این رو بگم که من این فیلم رو دیدم وقتی به عاقبت اون و سرنوشتی که در انتظرشه فکر میکنم میبینم با جامعه ای که ما داریم و فرهنگ برخورد با این گونه اتفاق ها زهرا زندگی سختی رو خواهد داشت البته بازم امیدوارم که ساختگی باشه البته باورش یه کم سخته واقعآ اگه زهرا رو میدیدم بهش میگفتم که تو که این کار رو کردی و هر کس دیگه ام ممکن بود این کار رو بکنه دیگه چرا گذاشتی فیلم هم گرفته بشه تو فکر آینده رو نکردی این رو به این خاطر میگم چون تو بعد از اون چندتا فیلم تو چشم بودی بازم امیدوارم که دیکه شاهد این اتفاق ها نالبته میدونم خیلی دیر وارد بحث شدم ولی میخواستم قبل از بسته شدن این تاپیک من هم یه چیزی گفته باشم واقعآ من خودم وقتی جریان این خانوم (زهرا ابراهیمی)رو شنیدم واقعآ متآثر وناراحت شدم چون من از طرفدارای این خانوم بودم هرجوری که با خودم فکر میکنم میبینم نمیتونم این رو باور کنم که اون دختر زهرا باشه البته این رو بگم که من این فیلم رو دیدم وقتی به عاقبت اون و سرنوشتی که در انتظرشه فکر میکنم میبینم با جامعه ای که ما داریم و فرهنگ برخورد با این گونه اتفاق ها زهرا زندگی سختی رو خواهد داشت البته بازم امیدوارم که ساختگی باشه البته باورش یه کم سخته واقعآ اگه زهرا رو میدیدم بهش میگفتم که تو که این کار رو کردی و هر کس دیگه ام ممکن بود این کار رو بکنه دیگه چرا گذاشتی فیلم هم گرفته بشه تو فکر آینده رو نکردی این رو به این خاطر میگم چون تو بعد از اون چندتا فیلم تو چشم بودی بازم امیدوارم که دیکه شاهد این اتفاق ها نباشیم و از بازیگران خوبمون این چیزها رو نبینیم انشا الله......باشیم و از بازیگران خوبمون این چیزها رو نبینیم انشا الله.....
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.