صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
سکس در ایران
/
شرته دختره تو دست شما چي كار ميكنه؟
.
1
.
2
.
3
.
>>
نویسنده
پیام
UltraMember
اعضا
#
: 1 Nov 2006 04:23
با سلام.
يه مدتيه تو يه موضوعي گير كردم. گفتم اينجا مطرح كنم شايد جواب داد.
فرض كنين ميرين خونه ي يكي از دختر هاي فاميل كه تا حالا رابطه ي سكسي باهاش نداشتين
(طبيعيه كه مي خواين) بعد يه شرايطي پيش مي آد كه شما وارد اتاقش ميشين و چون كسي دور بر نيست و دست شما هم از دختره كوتاهه ، وسوسه ميشين و ميرين سره كمد لباسش.
كمد و باز مي كنين و شروع مي كنين به گشتن تا اينكه يه شرت صورتي خوشگل رو جلوتون مي بينين. شرته رو ور مي دارين كه يكم حال كنين كه يهو دختره وارد اتاق ميشه و شورتشو تو دستاي شما مي بينه.(چيزي كه انتظارش رو نداشته) تو اون موقعيت شما چيكار مي كنين؟ چي ميگين كه ضايع نشين و قضيه رو به نفع خودتون تموم كنين؟
منتظر نظرات شما عزيزان
30naa
اعضا
#
: 1 Nov 2006 15:03
بش بگو بزنم تو گوشت حالا دیگه واسه من لات شدی سیگار می کشی ، این شورتت چرا بوی سیگار میده ، به جوونیت رحم نمی کنی چرا فکر آبروی ما نیستی !!!
lili naze
مدیر
#
: 1 Nov 2006 15:18
30naa
Quoting: 30naa
بش بگو بزنم تو گوشت حالا دیگه واسه من لات شدی سیگار می کشی ، این شورتت چرا بوی سیگار میده ، به جوونیت رحم نمی کنی چرا فکر آبروی ما نیستی !!!
تو خیلی با ادبش رو گفتی ..
من بودم میگفتم بوی..... میده... یاالله بگو با کی و چه غلطی میکردی؟؟
******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
30naa
اعضا
#
: 1 Nov 2006 18:19
Quoting: lili naze
من بودم میگفتم بوی.....
... سیگار برگ میده
s4mi
اعضا
#
: 1 Nov 2006 18:32
این شورتت چرا بوی سیگار میده
;)) HeY Y0U
hta
مدیر
#
: 1 Nov 2006 18:39
سیگار برگ میده
مگه شرت مونيکا لوينزکی که بو سيگار برگ بده.
s4mi
اعضا
#
: 1 Nov 2006 18:43
Quoting: hta
مگه شرت مونيکا لوينزکی که بو سيگار برگ بده.
شورت ايراني بيد !!!
;)) HeY Y0U
behzad_freedom
اعضا
#
: 1 Nov 2006 19:11
بهش بگو خاك تو سرت با اين سليقه ات چرا شورت صورتي ميپوشي حالم از سليقه ات به هم خورد.حالا امروز كه گذشت ولي از فردا ديگه نمي كنمت مگه اينكه شرت قرمز بپوشي
حس امضا ندارم انگشت می کنم
estrogen
اعضا
#
: 1 Nov 2006 19:19
از خودش با تحکم بپرس "ببینم شورت تو تو دست من چه کار میکنه ؟" جوری که بترسه و جا بخوره.
اخه بچه پر رو شورت دختر مردمو گرفتی تو دستت. تازه می خوای از این وضع به نفع خودت استفاده کنی؟!!
Mandegar
اعضا
#
: 1 Nov 2006 19:32
با اونجاش استعمال دخانيات ميكنه؟!
خیلی مهم! حتما ببینید: http://www.avizoon.com/forum/1_75181_0.html
.
1
.
2
.
3
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.