| نویسنده |
پیام |
|
|
متن زير، اظهار نظر رضا نسبت به نظر من ميباشد:
Quoting: shookoolat_1 بيشتر يه نقد اجتماعي بر رفتارها و هنجارهاي اجتماعي ميتونه باشه!
بنظرمن نکته بارز فیلم تاثیریه که رابطه بین داگلاس و شارون استون روی عملکرد داگلاس بعنوان یک پلیس و شارون استون بعنوان یک نویسنده جنایی میگذاره هست.
باید به شخصیت داگلاس قبل و بعد از رابطش با شارون استون با دید وسیع تری نگاه بشه .رفتارش بعد از دیدن شارون جوری عوض میشه که انگارجادوشده و این اثر غریزه اصلی هست.
دوم تسلط شارون بر داگلاس در صحنه های معاشقه تسلط او بر این غریزه رو بنحوی نمایان نشون میده .
ایا تسلط انسان بر غریزه اصلیش در تعیین مسیر زندگی و میزان اثر گذاری او نقش نداره ؟
|
|
|
Quoting: slash_rules قرمز آبی سفید
گرفتی؟
اره خوب اونا هم نيمه سكسي بودن ديدي كه شوهرش كه مرد تو ابي بود فكر كنم با اون پيانويي ه عشق بازي كرد وا پس به اون تو چي ميگي اكشن
Quoting: slash_rules ولی لطفا بحث فیلمهای بزرگ دنیار رو تو بخش سکسی نکنین که بی احترامی بزرگی هست
همین امریکن پایو اینجور فیلمارو بگیم
اولين تضاد جيگر اين فيلمهاي بزرگ همشون توش به سكس خيلي اهميت ميدن مثل اون فيلم انجلينا جولي با انتونيو باند راس اسمش چي بود از اولش همش سكس بود ديگه سكس و خيانت مخلوت خيلي باحاله بي احترامي ميدوني تو اگه راجبشون بحث بشه؟؟؟ 
قــول میـدم وقتـی که نیسـتی پـای عشـق تو نـسـوزم
|
|
|
اين هم متن پيشنهاد من براي ايجاد اين تاپيك ميباشد:
اصل گفتگو در تاپيك زير ايجاد شده:
http://ii.hopto.org/forum/5_12704_3.html
zongeleh
به عنوان تاپيك توجه كرديد بچه ها؟؟
يه تاپيك بزنيد درباره فيلم ها بحث كنيم!
Quoting: zongeleh يه فيلمي هم بود زنه تو باد داشت ميرفت مرده دعوتش كرد خونشون براش قهوه اورد بعد با هم عشق بازي كردن و زن عاشق مرده شد شوهرش فهميد رفت مرده رو كشت اسمش چي بود اينو ديدي
منم ديديم ولي اسمش يادم رفته!!
منتظر تاپيكتون هستم!!
|
|
|
|
|
و اينگونه شد كه اين تاپيك شكل گرفت!!!
|
|
|
slash_rules
Quoting: slash_rules
منظورتون از فیلم نیمه سکسی چیه دوستان؟
یعنی فیلمی که موضوعش سکس نباشه اما سکس هم توش باشه؟
خب حالا گرفتي قضيه اين تاپيك رو؟؟
|
|
|
شیرین و المیرا ممنون بخاطر تاپیک جدید
یه تاپیک دیگه هم راجع به فیلم تو سایت دیدم اونهم جالب بود.
ولی یه خورده عنوانی که واسه تاپیک انتخاب کردید واسه مراجعین محترم به این سایت گمراه کنندست میشه مثل تاپیکهایی که کلی مراجعه کننده داره ولی اظهار نظر انگشت شمار! اونم بخاطر تاپیک چون ممکنه فکر کنند فیلم نیمه سکسی واسه دانلود داشته باشه!
یادمون باشه اکثریت مراجعین به اویزون قلم تو دستشون نیست بلکه .........
واما فیلمهای سنگین سه رنگ اثر کیشلوفسکی رو دیدم ولی 4-5 سال پیش باید دوباره ببینمشون.
تو کمدیها هم naked gun ها رو خيلي دوست دارم و از ديدنش هيچ وقت خسته نميشم.
يه فيلم ديكه هم هست به اسم nine and ahalf week كه اونهم محشره و به قول زنگل اتيشپاره
نيمه سكسي هست.
wild orchid 1 and 2 تو همين مايه ها هستند
همش شد تبليغ فيلم!
|
|
|
من فكر نميكنم فيلم نيمه سكسي معنيش اين باشه كه موضوعش سكس نباشه...ولي توش سكس باشه...اتفاقا...يعني اينكه يك رگه اي از موضوع سكس توش باشه..ولي صحنه هاي واقعي سكس توش نباشه...يعني با عرض معذرت كير و كس رو نشون نده...يا حداقل مثل فيلم پورن منظورمه....غاتفاقا غريزه اصلي...يك فيلم سكسي جنايي است...كه سكس .. وموضوع سكس يك بخش اون رو تشكيل ميده....و رابطه...اما شخصا بهترين فيلمي كه تو اين ژانر ديدم...فيلم چشمان تمام بسته..با بازي نيكول كيدمن..و تام كروز بود....فيلمي فوق العده درباره...روابط بين زن و شوهر ها...سكس...خيانت...و...........من با زيرنويس فارسي و بدون سانسور ديدم
|
|
|
Quoting: assworshiper يه فيلم ديكه هم هست به اسم nine and ahalf week كه اونهم محشره و به قول زنگل اتيشپاره
نيمه سكسي هست.
ميشه راجبش تو ضيح بدي
اون ناكت گان اخري رو ديدي سيگار برگ رو اولش خانمه ميماله به خودش اون پيريه حالش خراب ميشه نوازنده هه اسمش يادم نيست همون شخصيت اصليه كشو ميز مياد جلو واي من انقدر خنديدم سر اين تيكش مردم ديگه
|
|
|
|
|
Quoting: shadmehr_m ...فيلم چشمان تمام بسته..با بازي نيكول كيدمن..و تام كروز بود....فيلمي فوق العده درباره...روابط بين زن و شوهر ها...سكس...خيانت...و...........من با زيرنويس فارسي و بدون سانسور ديدم
افرين دقيقا خوب يادمون انداختي اونم خيلي باحال بود خوب پزشكها اكثرشون اينجوري نيستن پزشك هيز من زياد ديدم خيلي بده كه يه پزشك انقدر نگاهش الوده باشه من خيلي بدم مياد ولي از اهنگهاش خيلي خوشم ميامد اونجايي كه سكس دسته جمعي ميكردن
|
|
|
zongeleh
من يه فيلم نيمه سكسي ديدم كه اسمشو يادم نيست از تعريف كردن هم خوشم نمياد بايد يكي باهام باشه تا همشو از اول تا اخر براتون اجرا كنم
|