| نویسنده |
پیام |
|
|
اول از همه بايد بگم كه خيانت به همسر توي هر شرايط و فرهنگي كار اشتباهيه و اين دلايل عذري براي اين كار اشتباه محسوب نميشن ...
بيشتر خواستم پسرا و دخترا از اين دلايل آگاه باشن تا خواسته يا ناخواسته همسر خودشونو به سستي و خيانيت ترقيب نكنن ....
دروغ گفتم :)
|
|
|
# : 5 Oct 2006 16:19 | ویرایش بوسیله: Psychologist
قسمت اول
اولين و مهمترين دليل از نظر من عدم ارضا شدن تمايلات جنسي فرد توسط طرفه مقابلشه :
توي ايران و اكثر كشورهاي دنيا اين دليل توي رده اول و دوم قرار داره و دليلش هم كاملا واضحه ! وقتي دو نفر باهم ازدواج ميكنن و قراره كه تا آخر عمر به هم وفادار باشن ، اين طبيعيه كه انتظار برآورده شدنه تمام نيازها و خواستهاي جنسيشون رو از طرف مقابل داشته باشن .
وقتي كه از دوستان و اطرافيان خودم درباره دليل خيانتشون ميپرسم ، اكثرشون اينو بهونه ميكنن كه زنه ما يه سري از كارها رو توي سكس مثل انجام سكس اورال ( دهاني ) و يا آنال ( مقعدي ) بد ميدونه و ميگه مگه من مثل اين دختراي كنار خيابوني هستم ؟؟؟؟؟ اونا هم براي خودشون اين حق رو قائل شدن كه هروقت هوس اينجور سكس به سرشون زد برن و از طريق يكي ديگه اين نيازشون رو برآورده كنن .
اين طرز رفتار خيلي وقته كه از طرف متخصصين روانشناسي خانواده كاملا غلط شناخته شده و اتفاقا اگه ازشون سوال كنيد، توصيه ميكنن كه در مقابل مرد خودتون دقيقا مثل همون دختراي خيابوني رفتار كنيد و از چيزي هم خجالت نكشيد ... البته بازهم ميگم اين دليلي بر درستي كار اون افراد نميتونه باشه ... ولي افرادي كه اين كمبود براشون تو زندگي تبديل به يه عقده شده ، شايد هيچوقت هم موقعيتي براي خيانت نداشته باشن ولي تو اولين موقعيتي كه براشون پيش بياد احتمال لغزششون خيلي بيشتر از آدماي معموليه ....
در مورد خانومهاي ايراني هم بيشترين دليل اينه كه همسرشون خيلي زود ارضا ميشه و بعضي از اونا حتي يك بار هم لذت ارضا شدن رو نچشيدن ... در اين مورد هم آقايون اكثرا خجالت ميكشن كه مشكلشون رو با كسي مطرح كنن و به فكر راه چاره باشن .... مورد ديگه انجام ندادن يك سري از كارها درموقع سكس مثل سكس اورال يا عشق بازي قبل از سكس و محبت و نوازش بعد از سكسه كه اين هم به نوبه خودش ميتونه باعث سست شدن پيوند زناشوئي و نهايتا خيانت بشه .
بقيش رو بعدا مينويسم .
منتظر نظراتتون هستم ....
|
|
|
Quoting: Psychologist بقيش رو بعدا مينويسم .
منتظر نظراتتون هستم ....
جيگر زحمت كشيدي ولي امين همه اينارو نوشته تو تاپيكش برو بخون حال بيايي
دستت در د نكنه اگرم خواستي خودت بنويس به اون كار نباش اصلا
قــول میـدم وقتـی که نیسـتی پـای عشـق تو نـسـوزم
|
|
|
|
|
# : 8 Oct 2006 16:35 | ویرایش بوسیله: amin123
Quoting: Psychologist انجام سكس اورال ( دهاني ) و يا آنال ( مقعدي ) بد ميدونه و ميگه مگه من مثل اين دختراي كنار خيابوني هستم ؟؟؟؟؟
روشهايي كه اسم بردي روش نا معقول سكسه كه داره به مرور طبيعي ميشه بايد به افراد بدون رو در وايستي قبل ازدواج همه اين مسائل رو آموزش داد نميشه از يه زن توقع داشت كه هر جاي بدنش سوراخي وجود داره در اختيار ما بذار اينها همش نشون دهنده عقده و مشكلات رواني و يا ناآگاهي نسبت به مسائل جنسيه.
Quoting: Psychologist در مورد خانومهاي ايراني هم بيشترين دليل اينه كه همسرشون خيلي زود ارضا ميشه و بعضي از اونا حتي يك بار هم لذت ارضا
اين مسئله هم با آموزش قابل حل نرمشهاي غضلاني مخصوصا نكشيدن سيگار خيلي به اين مسئله كمك ميكنه
ممنون از نوشته هات
|
|
|
Quoting: amin123 روشهايي كه اسم بردي روش نا معقول سكسه
ميشه نامعقول رو تعريف كني ؟؟؟ نامعقول از نظر كي ؟ از چه ديدگاهي ؟
Quoting: amin123 نميشه از يه زن توقع داشت كه هر جاي بدنش سوراخي وجود داره در اختيار ما بذار اينها همش نشون دهنده عقده و مشكلات رواني و يا ناآگاهي نسبت به مسائل جنسيه.
پس با اين حساب از يه مرد هم خيلي انتظارها نميشه داشت! ، امين جون لطفا يه سكس خالي از مشكلات رواني و عقده رو براي من تشريح كن تا بهتر منظورت رو متوجه بشم 
|
|
|
# : 23 Oct 2006 14:50 | ویرایش بوسیله: amin123
Quoting: Psychologist ميشه نامعقول رو تعريف كني ؟؟؟ نامعقول از نظر كي ؟ از چه ديدگاهي ؟
به نظر من تنها سكس طبيعي سكسيه كه از طريق اعضاي تناسلي انجام بشه كه در مردها و زنها متاسفانه يا خوشبختانه بيشتر از يك عضو تناسلي وجود نداره البته شرايط روحي و سليقه هاي افراد متفاوته به نظر من اگر دو طرف از راه خاصي ارضا ميشن و راضي به انجام اون هستن هيچ اشكالي نداره هر چند از نظر عموم شايد كار درستي نباشه. اما حفظ احترام كه از پس يه عشق بين دو نفر بوجود مياد يكي از واجبات زندگي مشتركه بايد ديد نياز و خواسته هاي طرف مقابل چي از شما ميخواد.
Quoting: Psychologist پس با اين حساب از يه مرد هم خيلي انتظارها نميشه داشت!
اينو نفهميدم منظورت چه انتظاراتيه؟
Quoting: Psychologist امين جون لطفا يه سكس خالي از مشكلات رواني و عقده رو براي من تشريح كن تا بهتر منظورت رو متوجه بشم
البته اين بحث تقريبا با جمله اولت ربط داره جواب من اينه:
چگونه يك رابطه جنسي سالم و ناسالم را از هم تشخيص دهيم:
رابطه جنسي سالم .... رابطه جنسي ناسالم
يك انرژي قابل كنترل است .... يك انرژي غير قابل كنترل است
يك انتخاب آزادانه است .... يك اجبار و تحميل است
يك سائق طبيعي ست .... يك اعتياد است
داراي محدوديت است .... محدوديتي ندارد
سبب تحكيم و تثبيت هويت شما ميگردد .... به شما هويتي دوگانه ميبخشد
عزت نفس شما را افزايش ميدهد .... احساس شرمساري بشما ميدهد
شفا بخش و نيرو بخش است ..... آسيب رسان و زيانبار است
آميخته با عشق است ..... تهي از عشق است
يگانگي و سهيم شدن است ..... دوگانگي و انجام دادن با فردي ست
نيازمند ارتباط و گفتگو ست ..... بي نياز از گفتگو ست
آرامش بخش و تسكين دهنده ا ست ..... استرس زا ست
امري خصوصي ست ..... امري مخفيانه و سري ست
آميخته با احترام ست ..... بهره كشي و استثمار ست
دو جانبه ست ..... منفعت يك سويه دارد
صميمانه است ...... سرد و غير صميمي ست
مسئولانه است ..... غير مسئولانه است
ايمن است ..... خطر آفرين است
لذتي ست جسمي، روحي و معنوي ..... لذتي ست جسماني
ارتقا دهنده سطح سلامتي جسمي، ..... تنزل دهنده سطح سلامتي
رواني و اجتماعي فرد ست ..... جسمي، روحي و اجتماعي ست
جهت اطلاعات تكميلي به اينجا سر بزن.ممنون
|
|
|
# : 23 Oct 2006 15:32 | ویرایش بوسیله: Psychologist
به نظر من اگر دو طرف از راه خاصي ارضا ميشن و راضي به انجام اون هستن هيچ اشكالي نداره هر چند از نظر عموم شايد كار درستي نباشه. اما حفظ احترام كه از پس يه عشق بين دو نفر بوجود مياد يكي از واجبات زندگي مشتركه بايد ديد نياز و خواسته هاي طرف مقابل چي از شما ميخواد.
.
.
.
روشهايي كه اسم بردي روش نا معقول سكسه كه داره به مرور طبيعي ميشه بايد به افراد بدون رو در وايستي قبل ازدواج همه اين مسائل رو آموزش داد نميشه از يه زن توقع داشت كه هر جاي بدنش سوراخي وجود داره در اختيار ما بذاره اينها همش نشون دهنده عقده و مشكلات رواني و يا ناآگاهي نسبت به مسائل جنسيه.
آخرش تكليف ما چيه دكتر ؟
Quoting: amin123 رابطه جنسي سالم .... رابطه جنسي ناسالم
يك انرژي قابل كنترل است .... يك انرژي غير قابل كنترل است
يك انتخاب آزادانه است .... يك اجبار و تحميل است
يك سائق طبيعي ست ....
بله منم اينا رو اينجا خونده بودم :
http://www.mardoman.com/family/healthys.aspx
اما ميخواستم نظر خودت رو در مورد يه سكس خالي از مشكلات رواني و عقده بدونم... يعني چه كارهايي در سكس عقده و مشكلات رواني محسوب ميشن و چه كارهائي نميشن و چرا ؟ ... آيا دليل علمي يا اعتقادي براي اين حرف وجود داره يا صرفا نظر شخصي خودت بود ؟ 
|
|
|
Quoting: Psychologist آخرش تكليف ما چيه دكتر ؟
ببين به دور ديدگاه مسائل شرعي نظر من همين بود كه گفتم :
Quoting: Psychologist به نظر من اگر دو طرف از راه خاصي ارضا ميشن و راضي به انجام اون هستن هيچ اشكالي نداره هر چند از نظر عموم شايد كار درستي نباشه. اما حفظ احترام كه از پس يه عشق بين دو نفر بوجود مياد يكي از واجبات زندگي مشتركه بايد ديد نياز و خواسته هاي طرف مقابل چي از شما ميخواد.
اما در مورد خودم به اين پاراگراف بايد اشاره كنم يعني خودم هم به اين معتقدم
Quoting: Psychologist روشهايي كه اسم بردي روش نا معقول سكسه كه داره به مرور طبيعي ميشه بايد به افراد بدون رو در وايستي قبل ازدواج همه اين مسائل رو آموزش داد نميشه از يه زن توقع داشت كه هر جاي بدنش سوراخي وجود داره در اختيار ما بذاره اينها همش نشون دهنده عقده و مشكلات رواني و يا ناآگاهي نسبت به مسائل جنسيه.
ميدوني در زمينه اين بحث نظرات مختلفي هست بعضيها خيلي محدودترش كردند و عمل آميزش رو فقط براي توليد مثل مجاز شمردند الان يادم نيست كدوم شخصيت علمي بوده اگر بخواي اسم شخصيت مورد بحث رو پيدا ميكنم اين شخصيت تنها 12 بار در طول عمرش با همسرش نزديكي داشته و از اين 12 باز نزديكي صاحب 12 فرزند شدند.
(البته خودم هم سعي ميكنم كتاب مورد نظر رو دوباره بخوونم چون كتاب جالبي بود الان اسم كتاب هم درست يادم نيست ولي تو انباريه خونه داره خاك ميخورده فكر كنم 20 پيش خووندم )
پس مي بيني كه اين كار سليقه ايه ولي به نظر خوده من تنها سكس كه با احترام همراه سكسيه كه از طريق الت تناسلي دو طرف انجام بشه
خوشحالم اين سايت رو مي شناسي منم اكثر مطالب تاپيك خودم رو از اون سايت نقل قول كردم و جهت آشنايي بقيه دوستان اين لينكو تو تاپيكم گذاشتم نميدونم ديدي يا نه؟
|
|
|
|
|
بهترين كار همينه كه يك كسي رو پيدا كنه انسان كه با علايق هم سازگار باشن و از كار هاي هم لذت ببرن
البته اين بحثا به خيانت زوجين به هم ربطي نداره
ولي اكثر خيانت ها از رو لج بازي و خود خواهي بي مسعوليتي انجام ميشه
نميدونم چرا هر روزم بيشتر رو بيشتر ميشه دليلش واقا پيدا نشده ولي الان انسانها خيلي دريده و پرو شدن و حق و اجازه هر كاري رو به خودشون ميدن كلا همه رو ميگم منظورم به افراد خواص يا جاي خاص نيست ولي اگه دوست داريم زندگي خوب و لذت بخشي داشته باشيم بايد با همه چي راه بياييم و به كار كسي كار نباشيم كار خودمونو انجام بديم
قــول میـدم وقتـی که نیسـتی پـای عشـق تو نـسـوزم
|
|
|
# : 26 Oct 2006 13:49 | ویرایش بوسیله: Psychologist
Quoting: amin123 پس مي بيني كه اين كار سليقه ايه ولي به نظر خوده من تنها سكس كه با احترام همراه سكسيه كه از طريق الت تناسلي دو طرف انجام بشه
امين جون همونطور كه ميدوني انسان ويژگيهاي منحصر بفردي نسبت به ساير موجودات داره و يكي از مهمترين اون ويژگيها ... حس كنجكاويه .
دونفر وقتي باهم ازدواج ميكنن در عمل به هم قول و وعده پايبدني به خيلي از اصول رو ميدن و يكي از اونها هم صداقت در همه چيز از جمله سكسه .
توي جامعه ما معمولا دخترها و پسرها ( البته بيشتر دخترها ) بدليل شرايط فرهنگي و اعتقادي تا قبل از ازدواج تجسم و تجربه كاملي از سكس ندارن و تازه بعد از ازدواجه كه دردي به يك دنياي جديد جلوي روشون باز ميشه .
برات يه دختر و پسر جوان رو مثال ميزنم كه تجربه چنداني در اين مورد ندارن و حالا باهم ازدواج كردن .
اولين چيزي كه موقع عقد به اونا آموزش داده ميشه مسائل جنسيه و در همون كلاس آموزشي اكثرا توصيه ميشه كه دخترها و پسرها با ديدن فيلمهاي پورنوگرافيك تجربيات و اطلاعاتشون رو در اين زمينه گسترش بدن .
اولين چيزي كه با ديدن يه فيلم سكسي به نظر اين دختر يا پسر مياد ... اونواع و اقسام پوزيشن ها و روشهاي مختلف سكسه كه حتما سكس اورال يا آنال هم در اونها هست ....
واكنش طبيعي نسبت به اين فيلمها احساس شهوت و نياز به سكسه ... پس اونا با همديگه سكس دارن ... اما آيا اين سكس كافيه ؟ براي مدتي ... حتي شايد براي يه سالي اصلا براشون مهم نباشه كه در حين سكس دارن چيكار ميكنن ... اما كم كم حس كنجكاوي مياد سراغشون ...
چرا تو همه اين فيلمها دختره يا پسره براي پارتنرش سكس اورال رو انجام ميده ؟؟؟ چرا تو همه فيلمها دختره يه جائي به ارگاسم ميرسه ؟ يعني من دارم تمام لذت ممكن رو از سكس با شريك زندگيم ميبرم ؟ اين كار چه لذتي داره ؟ يعني ممكنه آدم با اين كار بيشتر از سكسش لذت ببره ؟؟؟
جواب اين سوال رو كي بايد بده ؟ خب اطرافيان ميتونن يكي از اونا باشن ... دختر يا پسر اين مسئله رو با دوستانش كه باهاشون راحت تره مطرح ميكنه .... جوابهاي عجيب و غريب ميشنوه ... بعضي اين كارو نفي ميكنن ... بعضي از ماجراهاشون و لذت اين كار براش تعريف ميكنن ... خلاصه اينكه جواب درستي نميگيره و باز هم براي چشيدن اين لذت حريصتر ميشه ....
آخرش بعد از كلي كلنجار رفتن با خودش اين مسئله رو با شريك زندگيش مطرح ميكنه ... و بوووووم !
طرف به بدترين نحو ممكن جوابش رو ميده و اونو بخاطر اين خواستش نكوهش ميكنه و ميگه من نميخوام فلان كارو انجام بدم و كاريش هم نميشه كرد ....
پيش خودش ميگه آخه چرا ؟ مگه ما فرقي با بقيه داريم ؟ چرا حتي يك بار هم اين كارو امتحان نكرد ؟ شايد خودش هم از اين كار لذت ميبرد .... شايد اصلا از اين كار خوشم نميومد و ديگه هيچوقت اين خواهش رو ازش نميكردم ؟
از اينجا به بعد ديگه بستگي به خود اون شخص داره ... بعضيها نميتونن در مقابل اين كنجكاوي دووم بيارن و ميلغزن ... بعضيها هم تا آخر عمر باهاش كنار ميان ...
به نظر من اين مسئله ممكن نيست سليقه اي باشه چون اصلا سليقه من و تو مطرح نيست .... اينجا پاي خواسته شريك زنديگم كه بعد از كلي خجالت و من و مون كردن اونو بهم گفته در ميونه ....
شريك زندگي من ميخواد طعم اين لذت رو بچشه .... آيا من حاضرم حتي بر خلاف ميلم اين كار رو با علاقه براش انجام بدم يا اونقدرها هم كه فكر ميكرد، خواسته هاش برام ارزش نداره ؟
اين خواسته ها و سوالها، مسائل پيش پا افتاده و روزمره زندگي نيست كه آدم سريع و بدون تفكر بهشون جواب بده .... اگه روزي كسي چنين درخواستي رو با شما مطرح كرد.. مواظب نحوه پاسخ و پاسخي كه به درخواستش ميديد، باشيد .... چون ممكنه با جوابتون عميقترين نقاط روح و قلبش رو هدف قرار بديد
|